Κι όμως, δεν είναι τρολάρισμα, υπάρχει και σε πίνακες αυτό το ποσοστό.
Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Έτσι προφέρεται στα γερμανικά. Ο Karl Christian Friedrich Pfizer πού ίδρυσε την εταιρεία ήταν Γερμανός.
https://en.wikipedia.org/wiki/Charles_P ... VljPk9QExE
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Naida Pfizer εκανες?
Aν εκανες Pfizer με γεια το καινουριο βυζι...
Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Pfizer ναι. Κάτι σε να μικρύνει ο κωλος δεν έχει σε παρενέργεια;George_V έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:13Naida Pfizer εκανες?
Aν εκανες Pfizer με γεια το καινουριο βυζι...Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παίρνεις όλες τις στάσεις του ξες από το Α έως το Ζ.Naida έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:17Pfizer ναι. Κάτι σε να μικρύνει ο κωλος δεν έχει σε παρενέργεια;George_V έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 20:13Naida Pfizer εκανες?
Aν εκανες Pfizer με γεια το καινουριο βυζι...Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μιλάς με γρίφους σαλλλονικιωτικο κταβ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Απ' όσο γνωρίζω αυτός είναι ο κανόνας. Η δεύτερη δόση έχει λιγότερες παρενέργειες και λιγότερες επιπλοκές.Gewponos90 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2021, 20:48Ισχύει. Αλλά ξενέρωσα που στην 2η δόση δεν είχα ούτε μια παρενεργεια
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
aka παίξτηνα με το δεξί.vagabondo έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 08:42Κυριακή είναι, ξεκουράσου.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 08:07η βλαμμένη που μου έκανε την 2η δόση του εμβολίου δεν είχε καλό χερικό και με πονάει αυτή τη φορά λίγο το μπράτσο. και έχω να κάνω τόσες δουλειές...
Εγώ δεν θα το κάνω.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 08:07η βλαμμένη που μου έκανε την 2η δόση του εμβολίου δεν είχε καλό χερικό και με πονάει αυτή τη φορά λίγο το μπράτσο. και έχω να κάνω τόσες δουλειές...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Με άδειες τις ΜΕΘ ούτε καν που το σκέφτομαι να εμβολιαστω
- kongrosian
γιατί έτσι;Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 23:00Εγώ δεν θα το κάνω.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 08:07η βλαμμένη που μου έκανε την 2η δόση του εμβολίου δεν είχε καλό χερικό και με πονάει αυτή τη φορά λίγο το μπράτσο. και έχω να κάνω τόσες δουλειές...

Θα ξεμπερδευα πολυ αργοτερα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Είμαι αλλεργικός.kongrosian έγραψε: ↑12 Ιούλ 2021, 08:52γιατί έτσι;Χαοτικός έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 23:00Εγώ δεν θα το κάνω.kongrosian έγραψε: ↑11 Ιούλ 2021, 08:07η βλαμμένη που μου έκανε την 2η δόση του εμβολίου δεν είχε καλό χερικό και με πονάει αυτή τη φορά λίγο το μπράτσο. και έχω να κάνω τόσες δουλειές...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-