Πρωτον: η εννοια της σεξουαλικης επιθεσης περιλαμβανει και την ηδονοβλεψια οπως και την επιδειξιομανια.break έγραψε: ↑12 Ιούλ 2021, 09:49Δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι αλλά δεν μου αρέσει και να μου προσάπτουν πράγματα που δεν είπα.John Brown Gun Club έγραψε: ↑12 Ιούλ 2021, 07:12Γιατι γι αυτο ακριβως μιλαμε, για σεναρια: ολες οι δημοσιευσεις για υποτιθεμενες τρανς γυναικες που εισεβαλαν σε γυναικειες τουαλετες για να επιτεθουν σεξουαλικα σε γυναικες ειναι ξεκαθαρα μυθοπλασιες και ακροδεξια τρανσφοβικη προπαγανδα.
Δεν είπα ποτέ ότι τρανς επιτέθηκαν σεξουαλικά σε γυναίκες. Ούτε στο συμβάν που λες ότι είναι κατασκευασμένο ούτε σε κάποια υποθετική άλλη περίπτωση.
Αυτό που ρωτάω είναι τι τους διαφοροποιεί στα μάτια του νόμου από κάποιον που θα ήταν εκεί ως επιδειξίας ή ματάκιας. Δεν είπα ότι οι ίδιοι είναι εκεί με αυτόν τον σκοπό.
Αυτά προς αποκατάσταση.
Δευτερον: ο ισχυρισμος σου ειναι εωλος γιατι θεωρεις ακριβως το ιδιο (η εστω δυσκολο να διαφοροποιηθει) το να παει καποιος στα αποδυτηρια να αλλαξει με το να προβει σε αναρμοστες πραξεις. Προκειται ομως για τελειως διαφορετικες πραξεις. Δεν δειχνεις πχ να ανησυχεις μην τυχον καμια νταβραντισμενη λεσβια παει στα αποδυτηρια με τετοιους σκοπους, αλλα θεωρεις πως η υπαρξη και μονο του πεους αρκει ως απειλη. Και για να το παω πιο μακρια, δειχνεις να θεωρεις την υπαρξη των τρανς σωματων ως απειλητικη, η εστω ως απατηλη και υποπτη: πως αφου δΕν ΕιΝαΙ σΤ αΛηΘεΙα ΓυΝαΙκΕς, ΕιΝαΙ αΝτΡεΣ!!1! τοτε οτιδηποτε κανουν ειναι εξισου υποπτο και απατηλο και με σκοπο να παρεισφρυσουν σε γυναικειους χωρους για να βλαψουν τις αληθινες γυναικες™.
Εξαιτιας αυτου του ανυποστατου "συμβαντος" εγιναν βιαια επισοδεια στο Λος Αντζελες. Δυο ανθρωποι μαχαιρωθηκαν επειδη -στην καλυτερη περιπτωση- η γυναικα που ποσταρε το βιντεο ειδε απλα μια τρανς γυναικα να χρησιμοποιει τα αποδυτηρια. Καμια αλλη γυναικα σ εκεινο το σπα δεν προεβη σε αντιστοιχες καταγγελιες για σεξουαλικη επιθεση και, συμφωνα με τη διευθυνση, εκεινη την ημερα, καμια τρανς γυναικα δεν επισκεφθηκε την επιχειρηση.