Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Δλδ συμφωνείς ότι χρειάζονταν και η συγκατάθεση της κοπέλας για να έχει 5-6 ερωτικές επαφές την ημέρα;
Ας ξεκινήσουμε από εκεί.
Το αν έδινε τη συγκατάθεση από ψυχολογική πίεση, εξαναγκασμό, ηλιθιότητα ή οτιδήποτε άλλο ας μείνει εκτός συζητης.
Συμφωνούμε πάντως ότι δεν τη βίαζαν οι πελάτες;
Σαφώς όχι.
Είσαι τόσο αλλού γι' αλλού, που αν συμφωνήσουμε θα πρόκειται περί σύμπτωσης ή λάθους.
Α, οκ.
Θεωρείς λοιπόν ότι μια γυναίκα μπορεί να βιάζεται 5-6 φορές την ημέρα επί χρόνια χωρίς αυτό να αφήνει πληγές στα γεννητικά της όργανα που θα την απέτρεπαν από τον περαιτέρω βιασμό της
Επισης μια κοπέλα που βιάζεται 1300 φορές το χρόνο ξέρω γω μπορεί να πηγαίνει για καφέ και μπύρα στην πλατεία της γειτονιάς της , κομμωτήριο, για μπανάκι το καλοκαίρι, να αγοράζει ρούχα και εσώρουχα.
Ναι, γιατί όχι;
Μπορεί να έχεις και δίκιο, λογικό ακούγεται
Τι να σου πω βρε Prepon.
Tον Γκουσγκούνη μόνον ως καλτ στοιχείο του προηγούμενου αιώνα τον θυμάμαι, δηλώνω άσχετη με το θέμα.
Σε τέτοια σκηνικά, δεν θα μου φαινόταν περίεργο ακόμη και να έπαιζε οικογενειακό ποσοστό στη φάση.
κατι τετοιο ειπε και αυτος
«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της».
Σε τέτοια σκηνικά, δεν θα μου φαινόταν περίεργο ακόμη και να έπαιζε οικογενειακό ποσοστό στη φάση.
κατι τετοιο ειπε και αυτος
«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν (…) Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της».
Nαι, βρήκε το καλό παιδί που ήθελε να την βάλει στον ίσιο δρόμο.
Εγώ εννοούσα ότι μπορεί να χαρτζηλίκωνε τη μανούλα και τον αδελφούλη, ο οποίος παραδόξως είναι εξαφανισμένος από τη φάση.
Δεν είναι αστείο αλλά δεν μπορώ να το δω διαφορετικά γιατί αγριεύω.
Σωστό κι αυτό.
Δεν μπορουμε να αναμένουμε λογικες εξηγήσεις σε μια ανώμαλη κατάσταση.
Όπως και να έχει η γνώμη μου είναι πως μια γυναίκα που βιάζεται δεν μπορεί να έχει κανονική ερωτική επαφή.
Δεν είναι εφικτό δλδ να βιάζεται 5 φορές την ημέρα, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο πρακτικα. Θα κατέρρεε οργανικά. Ή θα είχε πολύ άσχημες πληγές στα γεννητικά της όργανα , αφού δε θα λιπαίνονταν η περιοχή.
Εννοώ ότι είναι το ίδιο , όπως με όλους τους εργαζόμενους.
Άλλοι γουστάρουν τη δουλειά τους, άλλοι απλά την ανέχονται, άλλοι τη σιχαίνονται.
Κανείς όμως δεν την κάνει με το ζόρι, δεν έχουμε δούλους στην εποχή μας.
Άρα λες ότι δεν υπάρχουν θύματα τραφικινγκ που εξαναγκαζονται στην πορνεια.
Υπάρχουν και τέτοια
Αλλά κατά 99% εξαναγκάζονται στην πορνεία σημαίνει κάτι αντίστοιχο με το εξαναγκάστηκε ενώ ήταν καθηγήτρια πανεπιστημίου στη χώρα της να γίνει εδώ στην Ελλάδα καθαρίστρια ή εξαναγκάστηκε να γίνει λουλουδού ή εξαναγκάστηκε να κάνει τρεις δουλειές για να επιβιώσει.
Δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου να υπάρχει κοπέλα που να γαμιεται από το φόβο πως αν δε γαμηθει θα τη σκοτώσουν. Ή θα σκοτώσουν τα παιδιά της ξέρω γω.
Η συγκεκριμένη 19χρονη πάντως ήταν από την Αθήνα, μίλαγε κάθε βδομάδα στο κινητό στη μάνα της και πήγε στο ΚΕΠ για να κάνει αίτηση να παιζει σε τσόντες.
Ενώ όπως αποδείχτηκε στη πράξη, δεν είχε τοσο μεγάλο φόβο που θα την απέτρεπε από το να μιλήσει σε κάποιον για τη ζωή της και να ζητήσει βοήθεια.
Το ότι την καργάριζε ο ίδιος ο πατέρας της από τα ένδεκα, πιστεύεις ότι αποτελεί παράμετρο;
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.