Η ερώτηση που έκανες είναι απάντηση;
Μήπως να επιστρέψεις στο δημοτικό για να μάθεις να ξεχωρίζεις ερωτήσεις από απαντήσεις;
Σοβαρέψου και κόψε τα τρολαρίσματα.
Η ερώτηση που έκανες είναι απάντηση;
ποιος τρολαρει ...?έχουμε συγκεκριμένο ερώτημα για
Γιατι να καταργήσουμε τα υπόλοιπα; και ποιος μίλησε για κατάργηση γενικώς σε οτιδήποτε; έχω κάνει κ τις δύο δόσεις άνθρωπέ μου. Το παιδί μου δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για κορωνα in the foreseeable future. Deal with itBill Hicks έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 13:38
δεν εννοεί να εμβολιαστούν για να σωθούν οι γέροι ο Νάνος. να καταργήσουμε και τα υπόλοιπα τότε σύμφωνα με αυτό που λές.
Φίλε ψεκα προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι πάει να πει η λέξη πειραματικάstavmanr έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 13:48Όλα τα φάρμακα είναι πειραματικά. Δεν υπάρχει φάρμακο 100% ασφαλές για όλο τον πληθυσμό και όλες τις συνθήκες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:14Δεν είναι όλα τα φάρμακα πειραματικά και μόνο ηλίθιος βάζει την υγεία του συ κίνδυνο χωρίς λόγο.Έρχεσαι στα λόγια μου.Πάρα πολλές έχουν βρεθεί φάρμακα και εμβόλια προβληματικά μετά από μια 10ετία ερευνών και εφαρμογής και έχουν πάρει πόδι από τις λίστες.
Τα φάρμακα αυτά τα κατέτασσες στα μη πειραματικά, αφού είχαν ήδη 10ετία στην αγορά.
Προφανώς έκανες λάθος. Τα πάντα είναι πειραματικά, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις τους σε κάθε δυνατή περίπτωση.Μια χαρά είναι το Άστραζενεκα.Το Άστρα ζένεκα που έχει πάρει πόδι σε αρκετά κράτη ήταν σφαλές μέχρι 5 μήνες πριν.
Κ εσύ πες ότι δεν είναι μια χαρά σε όσους πέθαναν απο κορωνοιο γιατι δεν πρόλαβαν να κάνουν το άστρα ζενεκα ενώ θα ήθελανΔημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:02Φίλε ψεκα προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι πάει να πει η λέξη πειραματικάstavmanr έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 13:48Όλα τα φάρμακα είναι πειραματικά. Δεν υπάρχει φάρμακο 100% ασφαλές για όλο τον πληθυσμό και όλες τις συνθήκες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:14
Δεν είναι όλα τα φάρμακα πειραματικά και μόνο ηλίθιος βάζει την υγεία του συ κίνδυνο χωρίς λόγο.Έρχεσαι στα λόγια μου.Πάρα πολλές έχουν βρεθεί φάρμακα και εμβόλια προβληματικά μετά από μια 10ετία ερευνών και εφαρμογής και έχουν πάρει πόδι από τις λίστες.
Τα φάρμακα αυτά τα κατέτασσες στα μη πειραματικά, αφού είχαν ήδη 10ετία στην αγορά.
Προφανώς έκανες λάθος. Τα πάντα είναι πειραματικά, αφού δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις επιπτώσεις τους σε κάθε δυνατή περίπτωση.Μια χαρά είναι το Άστραζενεκα.Το Άστρα ζένεκα που έχει πάρει πόδι σε αρκετά κράτη ήταν σφαλές μέχρι 5 μήνες πριν.
Αν όλα ήταν πειραματικά δεν θα υπήρχε η λέξη. Από εκεί και πέρα οκ αντε πες σε όσους πέθαναν από το άστρα ζενεκα ότι είναι μια χαρά και σε όσες χώρες σταμάτησαν την χρήση του ότι είναι ηλιθιοι
Σαφώς και αντιλαμβάνομαι πολύ καλά τι σημαίνει πειραματικό.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:02Φίλε ψεκα προφανώς δεν αντιλαμβάνεται τι πάει να πει η λέξη πειραματικάstavmanr έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 13:48Όλα τα φάρμακα είναι πειραματικά. Δεν υπάρχει φάρμακο 100% ασφαλές για όλο τον πληθυσμό και όλες τις συνθήκες.Δημοκράτης έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:14
Δεν είναι όλα τα φάρμακα πειραματικά και μόνο ηλίθιος βάζει την υγεία του συ κίνδυνο χωρίς λόγο.Έρχεσαι στα λόγια μου.Πάρα πολλές έχουν βρεθεί φάρμακα και εμβόλια προβληματικά μετά από μια 10ετία ερευνών και εφαρμογής και έχουν πάρει πόδι από τις λίστες.
Το αντίθετο. Απλά όλα θα ήταν πειραματικά.Αν όλα ήταν πειραματικά δεν θα υπήρχε η λέξη.
Πόσοι στη χώρα μας πέθαναν από το Άστραζενεκα και πόσοι από τον ιό επειδή δεν πρόλαβαν να κάνουν το Αστραζένεκα; Πόσοι άραγε θα είχαν πεθάνει ακόμα μέχρι να αποφασίσεις εσύ ή διπλανός σου πότε παύει να είναι πειραματικό ένα εμβόλιο; 25.000; 50.000;Από εκεί και πέρα οκ αντε πες σε όσους πέθαναν από το άστρα ζενεκα ότι είναι μια χαρά και σε όσες χώρες σταμάτησαν την χρήση του ότι είναι ηλιθιοι
Εσύ το έκανες το εμβόλιο που είσαι μπάρμπας κ καπνίζεις κ 2 πακέτα τη νερά;Υδράργυρος έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:12Δεν έχει πεθάνει κανένας ανήλικος απο κορονοιο. Ο ανιψιός μου τον πέρασε με 38 πυρετό για 2 μέρες, και χωρίς να κολλήσει άλλος από την οικογένεια του.
Το να υποβάλεις αυτήν την ομάδα στον κίνδυνο των παρενεργειών αδοκίμαστων εμβολίων, είναι εγκληματικό
Παρασκευή α' δόσηEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:19Εσύ το έκανες το εμβόλιο που είσαι μπάρμπας κ καπνίζεις κ 2 πακέτα τη νερά;Υδράργυρος έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:12Δεν έχει πεθάνει κανένας ανήλικος απο κορονοιο. Ο ανιψιός μου τον πέρασε με 38 πυρετό για 2 μέρες, και χωρίς να κολλήσει άλλος από την οικογένεια του.
Το να υποβάλεις αυτήν την ομάδα στον κίνδυνο των παρενεργειών αδοκίμαστων εμβολίων, είναι εγκληματικό
συγκρινουμε τι ζημια μπορει να παθει το παιδι απο κοβιντ και τι πιθανοτητες εχει να κολλησει, με τι ζημια και τι πιθανοτητες εχει να παθει κατι απο το εμβολιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:53Λανθάνουσα μπουμερολαγνεια. Ούτε 100 ψεκογεροι δεν αξίζουν να πάθει έστω κ ένα πενταχρονο στα εκατομμύρια εμβολιασμών θρομβωση ή μυοκαρδιτιδαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:49Ναι, no one is safe until everyone is safe.
Θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει σε ένα κανονικό κόσμο και όχι σε διαρκή συναγερμό.
Δηλαδή, αν είναι για καλό του παιδιού σου να εμβολιαστούν τα υπόλοιπα, να μην εμβολιαστούν, αντίστοιχα.Ασέβαστος έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 14:23συγκρινουμε τι ζημια μπορει να παθει το παιδι απο κοβιντ και τι πιθανοτητες εχει να κολλησει, με τι ζημια και τι πιθανοτητες εχει να παθει κατι απο το εμβολιο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:53Λανθάνουσα μπουμερολαγνεια. Ούτε 100 ψεκογεροι δεν αξίζουν να πάθει έστω κ ένα πενταχρονο στα εκατομμύρια εμβολιασμών θρομβωση ή μυοκαρδιτιδαDwarven Blacksmith έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 12:49Ναι, no one is safe until everyone is safe.
Θα ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει σε ένα κανονικό κόσμο και όχι σε διαρκή συναγερμό.
και αναλογως, πραττουμε.
εγω, αν η επιστημονικη κοινοτητα κρινει οτι ειναι για το καλο του παιδιου, (και οχι για το καλο των υπολοιπων) το κανω.
αυτο δεν βγαζει νοημα. επαναδιατυπωσε.
Δείξε μας papers για τα mRNA εμβόλια.stavmanr έγραψε: ↑15 Ιούλ 2021, 11:56Όλα τα εμβόλια και φάρμακα είναι εκ των πραγμάτων πειραματικά.
Όσο γίνονται εμβολιασμοί με κάθε εμβόλιο ή χορηγήσεις φαρμάκων καταγράφονται νέες παρενέργειες, καταχωρούνται στις αντίστοιχες ερευνητικές φόρμες και διερευνώνται.
Η ίδια η ζωή είναι πειραματική. Ό,τι και να κάνεις έχει παρενέργειες τις οποίες μαθαίνεις στη διαδρομή.