Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Dwarven Blacksmith
Re: Αλλεργία και εμβόλιο για κοβιντ
Όποιος ρωτάει πολλές γνώμες, στο τέλος κάνει ότι γουστάρει κατα βάθος ο ίδιος.
Πως αλλιώς θα ζυγίσει τις γνώμες;
Πως αλλιώς θα ζυγίσει τις γνώμες;

Βριστείτε σοβαρά ρε σαν ενήλικες. Μαλάκα και μαλάκα .... τσ τσ τσ στοδιάλοNaida έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:41Ναι βρε μαλάκα, θα κάνει ότι του πούμε εμείς πιστεύεις; συζήτηση κάνει οπως θα έκανες με φίλους. Ή πιστεύεις βρε μαλακα πας στο νοσοκομείο και δεν σου παίρνουν πληροφορίες για να κρίνει ο γιατρός; μαλακα ε μαλακα. Κόψε τις μαλακίες.waldorf έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:36Πως μωρή ηλίθια λες να το κάνει σε νοσοκομείο ή σε κέντρο ή στου βοδιού το κέρατο;;;;;;
Ως τι το λες;Ως γιατρός που ξέρει το ιστορικό του;Ως πανεπιστήμων;
Είπε η γυναίκα...Ποιά γυναίκα;Η γιατρός που ένας περίχαρος της είπε "α γιατρέ μιά και σε βρήκα να σε ρωτήσω...ένας φίλος πονάει κάπου.Τι έχει;"
Κόφτε τις μαλακίες ακόμη και στο τρολάρισμα..

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Η ανάρτηση του NHS είναι μια γενική οδηγία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να ρωτήσεις γιατρό διά ζώσης. Μια φράση σε ένα website δεν κάνει διάλογο μαζί σου, δεν μπορεί να λύσει τις απορίες σου και δεν μπορείς να της αναλύσεις το ιατρικό σου ιστορικό και το συγκεκριμένο πράγμα που θες να ρωτήσεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Τώρα αλήθεια κάθεσαι και απαντάς ;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:38Είναι βλακείες η απάντηση του NHS για το θέμα;hellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 18:26Και είναι καλύτερο να ρωτήσεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καν αν είναι γιατρός στ' αλήθεια ή ποια είναι η ειδικότητά του, που έχει 100% bias, έχει γράψει ένα μάτσο βλακείες για το θέμα* και το πολύ που θα κάνει -καλή ώρα- είναι να ποστάρει link από μια γενικότητα που μπορείς να βρεις και εσύ με ένα κλικ.I know just what you re sayin έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 17:23Χέλλη, πίστεψε με επειδή έχω πολλά τραβήγματα με γιατρούς από πολυ μικρή ηλικία, το να πας σε ιδιώτη χωρίς σύσταση είτε γνωριμίας είτε ευχαριστημένου ασθενή που έχει μια α' αντίληψη, 50% σημαίνει ένα πεταμένο 50άρικο. Και στην συγκεκριμένη υπόθεση, δεν θα μπορούμε να αξιολογήσουμε καν αν ήταν χαμένο το 50ευρώ λόγω της ιδιαιτερότητας της. Συνεπώς αν είχα γνωστό ή αν έβγαζε ραντεβού το 1535 απογευματινό, δεν θα ρωτούσα καν εδώ
Αν φοβάσαι περισσότερο τα πεταμένα λεφτά από το ενδεχόμενο να κάνει εμβόλιο ενώ δεν ενδείκνυται, πήγαινέ τον να κάνει το εμβόλιο. Αν φοβάσαι περισσότερο το ενδεχόμενο αλλεργίας, ρίσκαρε να πετάξεις ένα 50ρικο στα σκουπίδια.
* και όποιος έχει αντίρρηση, η απάντηση του talaipwrou στο νήμα είναι η επιβεβαίωση. Ένας ενσυνείδητος γιατρός θα σου έλεγε ότι δεν είναι η ειδικότητά του και να πας να ρωτήσεις έναν γιατρό διά ζώσης, που μπορεί να σου κάνει ερωτήσεις και ό,τι άλλο χρειαστεί.
Μερακλίδικα πράματαFeindflug έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:36Πεταλούδα στον κώλο και επιφανειακά ρε τύπε, για να του φύγει η μαγκιά.kongrosian έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 18:09συγγενής μου με ιστορικό αλλεργικού σοκ πριν κάνα χρόνο, πήγε έκανε και τα 2 εμβόλια, αφού του βάλανε πεταλούδα στο χέρι για παν ενδεχόμενο και περίμενε καμιά ώρα μετά.
Τι είναι αυτά που λες για χέρια και τέτοια;

Σωστό σε βρίσκω. Κάτι έχεις πιει εσύ.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:58Η ανάρτηση του NHS είναι μια γενική οδηγία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να ρωτήσεις γιατρό διά ζώσης. Μια φράση σε ένα website δεν κάνει διάλογο μαζί σου, δεν μπορεί να λύσει τις απορίες σου και δεν μπορείς να της αναλύσεις το ιατρικό σου ιστορικό και το συγκεκριμένο πράγμα που θες να ρωτήσεις.
Δεν μου αρέσουν αυτά, τύπε. Είπαμε, τσαμπουκά, καμμιά ψιλή μάπα, καμμιά στον κώλο στα ρηχά, αλλά δεν θα σφαχτούμε, ούτε θα αφήσουμε κουσουρλή τον άλλον για ένα εμβόλιο.Χαοτικός έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 23:05Μερακλίδικα πράματαFeindflug έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:36Πεταλούδα στον κώλο και επιφανειακά ρε τύπε, για να του φύγει η μαγκιά.kongrosian έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 18:09συγγενής μου με ιστορικό αλλεργικού σοκ πριν κάνα χρόνο, πήγε έκανε και τα 2 εμβόλια, αφού του βάλανε πεταλούδα στο χέρι για παν ενδεχόμενο και περίμενε καμιά ώρα μετά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- kongrosian
ΙιιοουυυυFeindflug έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:36Πεταλούδα στον κώλο και επιφανειακά ρε τύπε, για να του φύγει η μαγκιά.kongrosian έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 18:09συγγενής μου με ιστορικό αλλεργικού σοκ πριν κάνα χρόνο, πήγε έκανε και τα 2 εμβόλια, αφού του βάλανε πεταλούδα στο χέρι για παν ενδεχόμενο και περίμενε καμιά ώρα μετά.
- Otto Weininger
Δεν υπάρχει γιατρός που να σου απαντήσει ότι η αλλεργία στα αραπικα φιστίκια είναι αντενδειξη στον εμβολιασμό ενώ η αλλεργία στις φράουλες όχι.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 22:58Η ανάρτηση του NHS είναι μια γενική οδηγία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να ρωτήσεις γιατρό διά ζώσης. Μια φράση σε ένα website δεν κάνει διάλογο μαζί σου, δεν μπορεί να λύσει τις απορίες σου και δεν μπορείς να της αναλύσεις το ιατρικό σου ιστορικό και το συγκεκριμένο πράγμα που θες να ρωτήσεις.
Αυτός θα ήταν ο μαλακας στην ιστορία αν έλεγε τέτοια, γιατί απλά δεν γίνεται να το ξέρει.
Υπάρχει η γενική οδηγία που πιάνει αναφυλαξίες τόσο από φάρμακα όσο και απο αλλα, κοινώς πιάνει την αναφυλαξία .
Αυτό αναφέρει το NHS (Και όχι μόνο) και αυτή είναι η απάντηση που θα λάβει από οποιοδήποτε γιατρό, όπως την ελαβα και εγώ. Γιατί απλά αυτές τις οδηγίες έχουν παγκοσμίως.
Δεν ήταν λοιπόν η απάντηση του ταλαίπωρου μαλακια σε καμία περίπτωση.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Δεν ξέρεις καν σε τι έχει αλλεργία. Μπορεί να έχει αλλεργία σε ουσία που χρησιμοποιείται ως συντηρητικό ή ως περίβλημα ή ως δραστική ουσία. Τι φράουλες και αράπικα φιστίκια;Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιούλ 2021, 23:58Δεν υπάρχει γιατρός που να σου απαντήσει ότι η αλλεργία στα αραπικα φιστίκια είναι αντενδειξη στον εμβολιασμό ενώ η αλλεργία στις φράουλες όχι.
Κι αν δεν υπάρχει γιατρός που να δώσει καλύτερη συμβουλή από την γενική οδηγία του NHS, άσ' το να του το πει γιατρός. Από κοντά.
Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, η απάντηση του ταλαίπωρου ήταν μαλακία. Δεν ζήτησε ο άνθρωπος συμβουλή για το πώς να φτιάξει το PC του, που και γι' αυτό από μακριά μόνο γενικότητες μπορεί να πει κανείς. Ιατρική συμβουλή ζήτησε. Ελπίζω να καταλαβαινόμαστε.
Αν σου πει ότι ο υπολογιστής του κλείνει συνέχεια και του προτείνεις να αλλάξει θερμοαγώγιμη πάστα, το πολύ που θα πάθει είναι να κάψει κάνα κύκλωμα. Υπάρχει χαοτική διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση CDC: Έγινε γρίπη ο κόβιντ
από Dwarven Blacksmith » 02 Μαρ 2024, 11:15 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 8 Απαντήσεις
- 543 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
02 Μαρ 2024, 12:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τον 3ο κοβιντ
από foscilis » 13 Ιούλ 2024, 14:46 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 34 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
13 Ιούλ 2024, 18:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εμβολιασμος κοβιντ 2023-2024 poll
από GoBack » 11 Δεκ 2023, 19:37 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 92 Απαντήσεις
- 3846 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
26 Ιαν 2024, 13:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διώκεται ο πρόεδρος του σωματείου μουσικών γιατί κρατούσαν αποστάσεις στον κοβιντ
από Ληστοσυμμορίτης » 20 Ιαν 2025, 04:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
20 Ιαν 2025, 12:06
-