Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος της

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 18 Ιούλ 2021, 14:12

Beria έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:08

Δηλ;
Περί αριστεροαναρχοματσίλας. Τώρα διαβάζω κι εγώ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 14:15

για ένα τσακωμό έριξε ο άλλος το αυτοκίνητο στα βράχια και μετά τη σκότωσε; Δεν είμαστε καλά...

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Ιούλ 2021, 14:17

ST48410 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:15
για ένα τσακωμό έριξε ο άλλος το αυτοκίνητο στα βράχια και μετά τη σκότωσε; Δεν είμαστε καλά...
Είναι σίγουρο ότι πρώτα έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια και μετά τη σκότωσε; Μήπως έγιναν με άλλη σειρά;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Ιούλ 2021, 14:21

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:55
Οι γυναίκες πρέπει να μαθαίνουν πολεμικές τεχνες ή έστω ισχυρή αυτοάμυνα. Σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν ως κοινωνία.
Όταν εγώ σου έλεγα περί πρόληψης σε άλλα νήματα, κοιτούσες τ' άστρα. Εδώ συμφωνείς. Θες να μου επισημάνεις τη διαφορά των δικών μου λεγομένων; Διότι και η άμυνα, πρόληψη θεωρείται. Όπως και το να αποφύγεις τις κακοτοπιές.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 14:23

AlienWay έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:17
ST48410 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:15
Είναι σίγουρο ότι πρώτα έριξε το αυτοκίνητο στα βράχια και μετά τη σκότωσε; Μήπως έγιναν με άλλη σειρά;
Ποιος ξέρει; Αν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο θα έχει έστω κάποιους μικροτραυματισμούς και ο ίδιος. Όλα θα γίνουν γνωστά αργά ή γρήγορα. Κρίμα την κοπέλα. Τσάμπα θάνατος.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Ιούλ 2021, 14:23

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:58
Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 12:55
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 12:43

Αυτό λέω, επιρριψη ευθύνης στο θύμα για την κακή της επιλογή. Λόγω του ότι είναι αριστερός κατ' εσέ βέβαια αλλά το νόημα δεν αλλάζει, η ευθύνη του θυματος για τη λάθος επιλογή που οδήγησε στην δολοφονία της κτλ κτλ
Άσχετο με την υπόθεση, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις ότι η -οποια ευθύνη- μπορεί να έχει ένα θύμα, δεν σημαίνει ότι αθωώνεται ο δράστης ή ότι έχει ελαφρυντικά.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό που σου λέω είναι γενικό και δεν έχει να κάνει με το θέμα του νηματος. Απλα κάποια στιγμή πρέπει να το εμπεδώσεις.
Κοίτα, επειδή το λες εσύ ότι ετσι πρέπει να είναι δεν σημαίνει και ότι έτσι θα είναι. Τουτέστιν για μένα τα θύματα δεν έχουν κάποια ευθύνη για την εγκληματική πράξη που θα υποστούν. Αυτό.
Έχεις όταν προκαλείς της μοίρα σου. Εσύ, εγώ, όλοι μας.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 18 Ιούλ 2021, 14:24

BigChiefWahoo έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:05
Πασιφάη έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 12:53
Ας του πει κάποιος του Ριτζέρι ότι τα κάμπινγκ, έχουν όλες τις ανέσεις, για να πλύνει κάποιος τον κώλο του και προφανώς τις προϋποθέσεις για να μείνεις ανθρώπινα. Ακόμη και στο ελεύθερο, μπορείς κάλλιστα να οργανωθείς με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Και όχι. Δεν είναι Συριζαίοι όσοι προτιμούν τέτοιου είδους διακοπές. Απλά γουστάρουν τη ζωή στη Φύση.
Μπορεί να φοβάται τα μαμούνια.
Ας βάλει φιδάκια και θειάφι. Εναλλακτικά, αν δεν γνωρίζει, μην μας πρήζει τα ούμπαλα με μεγαλοστομίες της οκάς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 14:26

Otto Weininger έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:23
Έχεις όταν προκαλείς της μοίρα σου. Εσύ, εγώ, όλοι μας.
Δεν πρόκειται να την πείσετε. Το μυαλό της όταν ακούει τη λέξη ευθύνη νομίζει ότι κάτι πάμε να συμψηφίσουμε με την ευθύνη του όποιου δράστη.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 18 Ιούλ 2021, 14:30

Beria έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:06
Εικόνα
Σύντροφος με όλες τις έννοιες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 18 Ιούλ 2021, 14:32

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:03
AlienWay έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:58
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:55

Δεν διαφωνώ καθόλου. Αντιθέτως το προτείνω. Οι γυναίκες πρέπει να μαθαίνουν πολεμικές τεχνες ή έστω ισχυρή αυτοάμυνα. Σε συνδυασμό βέβαια με τα υπόλοιπα που πρέπει να γίνουν ως κοινωνία.
Καμια φορά, πετάς και κάτι σωστό, έτσι για το ξεκάρφωμα. :+1:
Εγώ σεξι.... κο μου από την αρχή τα λέω και πάντα. Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν να ρίχνουν ξύλο. Καλό ξύλο. Να κάνει να λειτουργήσει κανένα χρόνο και αν.
:roll:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 14:33

Πασιφάη έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:24
Πασιφάη, το ό,τι υπάρχουν κάμπινγκ πολύ οργανωμένα δεν το αρνείται κανείς ούτε κατηγορεί όποιον θέλει να χαρεί τις ομορφιές της φύσης. Ειδικά αν έχεις και κανένα κάμπερ και φορτώσεις από χημικές τουαλέτες έως ό,τι άλλο χρειάζεσαι. Όταν όμως λέμε ελεύθερο κάμπινγκ συνήθως εννοούμε αυτό που λέει ο Ριτζερί και αυτό που λες εσύ είναι εξαίρεση. Αντίσκηνο στα δέντρα και προμήθειες super market. Πέτυχα κάποιους σε μια σχετικά ερημική παραλία πέρσι και τρόμαξα από το σκουπίδι. Ένα μικρό κολπάκι κόσμημα και ήταν μαύρο χάλι. Και οι παραθεριστές σε ημιάγρια κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 18 Ιούλ 2021, 14:34

under έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:59
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 13:57
Κοφ' το δεν σε παίρνει.

Έχω γυρίσει πολλά νησιά και ηπειρωτικές παραθαλάσσιες περιοχές από παιδί και όταν εγώ πήγαινα στο Eλούντα στα 2Οκάτι μου, εσύ την έβγαζες με ραδιομαγνητόφωνο "ντουγιουλάικ μαμαζελ δε γκρις" στα αξιοπρεπή δωμάτια.

Κοφ' το.
Και πως καταντησες απο το Ελουντα στα τσαντιρια ;
Εδώ που τα λέμε under και το Ελούντα εκείνη την εποχή, αν και διαφημιζόταν ως πολύ χάι μέρος, ήταν γεμάτο από κάτι γιουγκοσλάβους μπαρμπάδες που πλήρωναν το ένα πέμπτο από τους Έλληνες με τουριστικά πακέτα. Αίσχος.

Αλλά είπαμε, μεταπολίτευση είναι αυτή. Και έρχονται τώρα όσοι αφόδευαν στο "μέρος" που ήταν έξω από το σπίτι και έκαναν μπάνιο μια φορά την εβδομάδα στη σκάφη, να παριστάνουν τους μπονβιβέρ.

Πολύ πειστικό, δε λέω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Ιούλ 2021, 14:35

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:34

Εδώ που τα λέμε under και το Ελούντα εκείνη την εποχή, αν και διαφημιζόταν ως πολύ χάι μέρος, ήταν γεμάτο από κάτι γιουγκοσλάβους μπαρμπάδες που πλήρωναν το ένα πέμπτο από τους Έλληνες με τουριστικά πακέτα. Αίσχος.

Ναι, αλλά είχανε ωραίες κόρες :smt047
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών