Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος της

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 18 Ιούλ 2021, 18:05

adon99 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:03
runner έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 17:50
Αηδία έχει καταντήσει η ''πολιτικοποίηση'' των εγκλημάτων και των δραστών από αριστερούς και δεξιούς.
Το χειρότερο είναι πως συμμετέχουν σε αυτά μέσω των social media και πολιτικοί, βλέπε Μπογδάνος.
Στην φυλακη οι αναρχικοι γυναικοκτονοι
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ :+1:
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Στυγερό έγκλημα δείχνουν τα νέα στοιχεία για την 26χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Φολέγανδρο. Αναζητείται ο σύντροφος τ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 18:05

Χαοτικός έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 17:57
Εγώ πάλι πετύχαινα παρέες που έδειχνα σεβασμό σε ους τους χώρους. Τι στατιστικές έχετε;
Τι στατιστικές να έχω; Μπορεί να κάνω λάθος. Κάμπινγκ έκανα τελευταία φορά στα σκηνάκια στο στρατό. Και παρόλη την υποδομή που στήσαμε (τρύπα τουαλέτας με πετρέλαιο και μπάνιο με βαρέλια) και τις προμήθειες που δεν έλειπαν, μας έφαγε η βρώμα. Ε, το ελεύθερο κάμπινγκ είναι ακόμα πιο ζόρικο. Άμα σου λείπει το νερό να πλύνεις έστω και ένα κατσαρόλι όλα γίνονται μίζερα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 18:06

Blackdog έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:01
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 17:42

Δεν τον είδα να το φουνταρει στην θάλασσα ή να αυτοκτονήσει. Μάλλον ήξερε μες στην παλαβωσια του πως να μείνει ζωντανός.
Τυχαιο το οτι δεν σκοτωθηκαν εκει, θα μπορουσε να συμβει πολυ ανετα να αρχισουν να γυρνανε τουμπες.
Φυσικά αφού έπαθε κρίση επειδή τον ειρωνεύτηκε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 18 Ιούλ 2021, 18:08

Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 17:46

Όχι.
Αυτό είναι ψέμα και το ξέρεις.
Καθόλου ψεμμα. Χρησιμοποιώ την λογική. Χειριστικος άντρας που σκοτώνει την κοπέλα επειδή τον ειρωνεύτηκε. Ναι οκ παίζει ψυχασθενεια, από ότι λέτε, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Ούτως ή άλλως για να φτάσει κάποιος να δολοφονήσει κάτι πειραγμένο υπάρχει στον εγκέφαλο.
Εκ των υστέρων όλα τα εγκλήματα μόλις τον πιάσουν λες "τι τρέλα τον βαρεσε τον παλιομαλακα" κανείς δε λέει "μπράβο του, και γαμω τις σκέψεις έκανε".

Η ψυχασθένεια νομικα ομως ορίζεται σα να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο. Γι'αυτό υπάρχουν καταδίκες.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 18 Ιούλ 2021, 18:08

ST48410 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:05
Χαοτικός έγραψε:
Εγώ πάλι πετύχαινα παρέες που έδειχνα σεβασμό σε ους τους χώρους. Τι στατιστικές έχετε;
Τι στατιστικές να έχω; Μπορεί να κάνω λάθος. Κάμπινγκ έκανα τελευταία φορά στα σκηνάκια στο στρατό. Και παρόλη την υποδομή που στήσαμε (τρύπα τουαλέτας με πετρέλαιο και μπάνιο με βαρέλια) και τις προμήθειες που δεν έλειπαν, μας έφαγε η βρώμα. Ε, το ελεύθερο κάμπινγκ είναι ακόμα πιο ζόρικο. Άμα σου λείπει το νερό να πλύνεις έστω και ένα κατσαρόλι όλα γίνονται μίζερα.
Μπορεί απλά να μην τόχεις. Το νερό πως λείπει;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 18:14

foscilis έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:08
Naida έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Αυτό είναι ψέμα και το ξέρεις.
Καθόλου ψεμμα. Χρησιμοποιώ την λογική. Χειριστικος άντρας που σκοτώνει την κοπέλα επειδή τον ειρωνεύτηκε. Ναι οκ παίζει ψυχασθενεια, από ότι λέτε, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Ούτως ή άλλως για να φτάσει κάποιος να δολοφονήσει κάτι πειραγμένο υπάρχει στον εγκέφαλο.
Εκ των υστέρων όλα τα εγκλήματα μόλις τον πιάσουν λες "τι τρέλα τον βαρεσε τον παλιομαλακα" κανείς δε λέει "μπράβο του, και γαμω τις σκέψεις έκανε".

Η ψυχασθένεια νομικα ομως ορίζεται σα να μην είσαι σε θέση να καταλάβεις ότι αυτό που κάνεις είναι παράνομο. Γι'αυτό υπάρχουν καταδίκες.
Το μόνο σίγουρο.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi » 18 Ιούλ 2021, 18:16

Beria έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 17:56
Για αναρχικός πάντως μια χαρά ακολούθησε τη συμβουλή του Μπαλάσκα να τα ρίξει όλα στην κακιά την ώρα, προκειμένου να τη σκαπουλάρει
Το πάθος για τη λευτεριά, είναι δυνατότερο από όλα τα κελιά!
FIGHT! FIGHT! FIGHT!

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 18 Ιούλ 2021, 18:18

Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:06

Ειπε αυτος λεπτομερειες; τον ειρωνευτηκε και την πεταξε απ τα βραχια;

Τι του ειπε; :102:

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 18:19

Χαοτικός έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:08
ST48410 έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Μπορεί απλά να μην τόχεις. Το νερό πως λείπει;
Αυτοί που είδα πιάναν ψάρια. Πες ότι είχαν ένα καμινέτο, βγάλαν τηγάνι και τα τηγάνισαν. Το τηγάνι μετά με τα λάδια που θα το καθαρίσει; Στο κολπάκι πιο κάτω; Ή θα έχει πλαστικά δοχεία να συλλέξει τα υπολείμματα, να τα κρατήσει σφραγισμένα να μην τους φαν οι μύγες; Άντε και πήγε να κάνει τουαλέτα στη φύση. Θα ρίξει από πάνω πετρέλαιο; Θα έχει φτυάρι να ρίξει χώμα; Θα κουβαλάει σακουλάκι να πετάξει μέσα το χαρτί ή θα το αφήσει εκεί να τον θυμόμαστε;
Δεν ξέρω ρε φίλε. Ξαφνικά η στοιχειώδης καθαριότητα μου μοιάζει να απαιτεί πολύ οργάνωση και κόπο. Ναι, όταν θέλω να πάω διακοπές να ξεκουραστώ, δεν το 'χω για όλα αυτά. Και ο μέσος Έλληνας που βλέπω στην παραλία επίσης. Αν άλλος το κάνει από επιλογή για χρόνια ίσως θα έχει βρει λύσεις σε αυτά που μου φαίνονται εμένα δύσκολα.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 18 Ιούλ 2021, 18:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 15:08
under έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 15:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 14:34

Εδώ που τα λέμε under και το Ελούντα εκείνη την εποχή, αν και διαφημιζόταν ως πολύ χάι μέρος, ήταν γεμάτο από κάτι γιουγκοσλάβους μπαρμπάδες που πλήρωναν το ένα πέμπτο από τους Έλληνες με τουριστικά πακέτα. Αίσχος.

Αλλά είπαμε, μεταπολίτευση είναι αυτή. Και έρχονται τώρα όσοι αφόδευαν στο "μέρος" που ήταν έξω από το σπίτι και έκαναν μπάνιο μια φορά την εβδομάδα στη σκάφη, να παριστάνουν τους μπονβιβέρ.

Πολύ πειστικό, δε λέω. :lol:
Νομιζω ομως οτι θα επρεπε ολοι να επιδιωκουν να αφοδευουν σε κανονικη τουαλετα και οχι απο κανονικη τουαλετα να επιστρεφουν οχι στο μερος εκτος του σπιτιου αλλα στο λακο στη μεση ενος χωραφιου.
Μην κάνεις τον ειδήμονα σε πράγματα που είσαι μυρωδιάς.
Η αληθεια ειναι οτι οντως ουτε απο τσαντιρια ξερω,ουτε ειχαμε εξωτερικο "μερος" ακομα και στο χωριο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 18 Ιούλ 2021, 18:20

ST48410 έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Οι στρατιωτες καλουνται να κατασκηνωσουν οπουδηποτε υπαρχει επιχειρησιακη αναγκη, ακομα και στη μεση της ερημιας, στο πιο ξερο και αφιλοξενο μερος του τοπου, οχι δηλαδη μονο σε καλα επιλεγμενες καβατζες που πρεπει απαραιτητα να εχουν ισκιο και νερο η κοντα στη θαλασσα, που καλυπτει πληρως αναγκες καθαριοτητας, , οπως κανουν οι καμπερς.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 18 Ιούλ 2021, 18:22

Όποιος είναι κατά της θανατικης ποινής για δολοφονίες και τέτοιου είδους εγκλήματα,
να πάει και για δουλειά για να πληρώνει φόρους ώστε να τρώνε και οι φονιάδες ένα πιάτο φαγάκι, ε.. :102:
Όλα τα υπόλοιπα είναι πολιτική σπέκουλα εκατέρωθεν και να 'χαμε να λέγαμε..

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 18 Ιούλ 2021, 18:23

Blackdog έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:18
Naida έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:06

Ειπε αυτος λεπτομερειες; τον ειρωνευτηκε και την πεταξε απ τα βραχια;

Τι του ειπε; :102:
Έτσι είπε αυτός. Τώρα τι του είπε δεν γνωρίζω και δεν έχει σημασία.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 18 Ιούλ 2021, 18:24

John Brown Gun Club έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:20
ST48410 έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
Οι στρατιωτες καλουνται να κατασκηνωσουν οπουδηποτε υπαρχει επιχειρησιακη αναγκη, ακομα και στη μεση της ερημιας, στο πιο ξερο και αφιλοξενο μερος του τοπου, οχι δηλαδη μονο σε καλα επιλεγμενες καβατζες που πρεπει απαραιτητα να εχουν ισκιο και νερο η κοντα στη θαλασσα, που καλυπτει πληρως αναγκες καθαριοτητας, , οπως κανουν οι καμπερς.
Καλά. Αλλά μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Πρέπει να έχει Γερμανική πειθαρχία και οργάνωση ο άλλος για να παραμείνει καθαρός εκεί. Και εμπειρία. Αλλά δεν επιμένω άλλο. Αφού έχετε κάνει και ξέρετε, μάλλον θα έπεσα στους νεάντερνταλ εγώ.

Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club » 18 Ιούλ 2021, 18:25

ST48410 έγραψε:
18 Ιούλ 2021, 18:19

Αυτοί που είδα πιάναν ψάρια. Πες ότι είχαν ένα καμινέτο, βγάλαν τηγάνι και τα τηγάνισαν. Το τηγάνι μετά με τα λάδια που θα το καθαρίσει; Στο κολπάκι πιο κάτω; Ή θα έχει πλαστικά δοχεία να συλλέξει τα υπολείμματα, να τα κρατήσει σφραγισμένα να μην τους φαν οι μύγες; Άντε και πήγε να κάνει τουαλέτα στη φύση. Θα ρίξει από πάνω πετρέλαιο; Θα έχει φτυάρι να ρίξει χώμα; Θα κουβαλάει σακουλάκι να πετάξει μέσα το χαρτί ή θα το αφήσει εκεί να τον θυμόμαστε;
Δεν ξέρω ρε φίλε. Ξαφνικά η στοιχειώδης καθαριότητα μου μοιάζει να απαιτεί πολύ οργάνωση και κόπο. Ναι, όταν θέλω να πάω διακοπές να ξεκουραστώ, δεν το 'χω για όλα αυτά. Και ο μέσος Έλληνας που βλέπω στην παραλία επίσης. Αν άλλος το κάνει από επιλογή για χρόνια ίσως θα έχει βρει λύσεις σε αυτά που μου φαίνονται εμένα δύσκολα.
Ολα τα παραπανω, στη θαλασσα. Αμα δε σου κοβει να κανεις την αναγκη σου και να τα θαψεις, αξιζεις καθε αρρωστια που θα παθεις απο τις μυγες που θα κατσουν στο φαι σου αφου πρωτα εκατσαν στα ακαλυπτα κοπρανα σου.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών