Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιούλ 2021, 12:53
Ας του πει κάποιος του Ριτζέρι ότι τα κάμπινγκ, έχουν όλες τις ανέσεις, για να πλύνει κάποιος τον κώλο του και προφανώς τις προϋποθέσεις για να μείνεις ανθρώπινα. Ακόμη και στο ελεύθερο, μπορείς κάλλιστα να οργανωθείς με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Και όχι. Δεν είναι Συριζαίοι όσοι προτιμούν τέτοιου είδους διακοπές. Απλά γουστάρουν τη ζωή στη Φύση.
Εγώ το 2001 στην Πάργα πρέπει να σας πω ότι μου έτυχε φάση που η κουράδα είναι σα μισοξεραμενος λαπάς και μένει η μισή στον κωλο κι άμα σκουπιστεις πετυχαίνεις μόνο να την απλώσεις σαν στοκαρισμα.
Ε λοιπόν δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από μια τέτοια κατάσταση αν το κάμπινγκ έχει μόνο ντους οροφής όπως και διαπίστωσα ότι συνέβαινε. Έκανα διάφορα πράγματα που θα ζήλευε η πρίμα μπαλαρίνα στη λίμνη των κύκνων αλλά το αποτέλεσμα ήταν πενιχρό.
Στο τέλος πήρα αυτή τη στάση που στηρίζεται σε αγκώνες και σβέρκο πιάνοντας κωλομερια ώστε να είναι τα πόδια ψηλά... και ανακάλυψα ότι η στήλη του νερού έπεφτε δέκα πόντους πιο δεξιά.
Με την πεμπτη προσπαθεια κατάφερα να βάλω το κωλοτρυπιδι μου ακριβώς στη στήλη του νερού και φυσικά η μούρη μου γέμισε σκατονερα και ταρζανελια.
Εννοείται δεν είχα προνοήσει να πάρω σαπούνι αλλά τέλος πάντων σηκώθηκα όρθιος, καθαρίστηκα όσο το δυνατόν καλύτερα με το νερό να έχει ήδη γίνει παγωμένο και επέστρεψα εξοντωμενος στη σκηνή. "Καλά τι έκανες τόση ωρα" με ρώτησε η CEO. "Τιποτα μωρέ περπάτησα λίγο να χαζέψω" "τι να μαζέψεις μωρέ τις ελιές; μπανιζες τις Ιταλίδες ε;" "ε... Ε... Όχι βεβαια" και η φάση κατηφόρισε πολύ γρηγορα.
Την αλήθεια τολμησα να την παραδεχτώ το 2014.