SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
Re: SOS @%*#@!ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!
δεν λέω, καλά ειναι να πας στην επαρχία, αλλά εκεί δεν θα βρισκεις ντελικατεσεν ψαρια με πετρελαιο
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
πάντως μην ανησυχείς, εμείς εδώ στην ελευσινα εχουμε φαει τονους ψαριων με πετρελαιο...
αφού αμα δεν μυρίζει πετρόλα, λέμε δεν είναι καλό

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Άντε το πετρέλαιο, μη σου τύχει να φας ψάρι με υδράργυρο... Πρασινίζεις στο φτερό και προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις.
Έτυχε κάποτε με ψάρι από τον Θερμαϊκό...
Έτυχε κάποτε με ψάρι από τον Θερμαϊκό...
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
σοβαρά τώρα, σου έχει τύχει τέτοιο πράγμα?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΨΑΡΙ ΜΕ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ ΚΑΛΕ????????????
Μερικές γουλιές (δυο-τρεις σίγουρα) μέχρι να καταλάβει τι πίνει.
Σήκωσε το παγούρι νομίζοντας ότι έχει νερό.
Και δεν έπαθε τίποτα και με κυνήγαγε όλη μέρα γιατί είχα ξεραθεί στα γέλια.

Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ότι καταλαβαίνεις. Το έφαγε ο αδερφός μου και ίσα που τον προλάβαμε...
Γι' αυτό σου λέω, μια χαρά είναι το πετρέλαιο

In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
ε ναι. σε σαρδελες, γοπες κτλ δεν ειμαι τοσο φιλος των ψαριων με τα πολλά κοκκαλα και τα αγκαθια
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Υπερκουλτουριάρης
Ανθρωπος είναι. Αλλά anyway, μια οικογένεια ειμαστε.Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 20:04δεν τα θέλω, άμα τα θες εσύ στα χαρίζωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 20:00
Κοίτα εμένα δεν μου αρέσουν τα ψάρια,αλλά εντάξει θα δω σε κανένα βιντεακι στο youtube πως τα καθαρίζουν και ενταξει μαθαίνω γρήγορα. Το σόι σου δεν με πειράζει,πάρε και τα τρίτα ξαδερφια σου.Εγώ δεν συμπαθώ τους συγγενείς μου, θα τους αφήσω εδώ που είναι και θα τους στελνω κανένα χρόνια πολλά στο facebook,μια φορά τον χρονο . Ίσως πάρω ένα φίλο μου, τον Τζίμι τον Αρκούδιαρη,είναι πιστός και εμβολιασμένος. Θα μενει στον κήπο.
τον Τζίμι τον Αρκουδιάρη θα τσεκάρω πρώτα αν δαγκώνει, αν δεν δαγκώνει, μπορείς να του παραχωρείς μερικές φορές το κρεββάτι μας, να μην νοιώθει σαν αποπαίδι κι αυτό το τσαμένο
Υ.Γ. Αφού ποστάρεις ακόμα, 4 ώρες μετά το γεύμα, πραγματικά δεν έχεις πάθει τίποτα. Βγες καμιά βόλτα και μην κάνεις ιστορία στον ψαρά, οι καβγάδες χαλάνε τα τσάκρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υπερκουλτουριάρης την 13 Απρ 2018, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
να προστεθεί η καινούργια διατροφή των ψαριόνε, οι πνιγμένοι λαθρο. διότι σιγά μην τους βρίσκουν όλους.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
Πού τον βρήκε τον υδράργυρο το ψάρι?
Υπερκουλ, δεν θα έκανα θέμα εαν δεν επρόκειτο για κάτι που μπορεί να είναι και σοβαρό και να το υποστούν και άλλοι και μικρά παιδιά
Αλλά Υπερκουλ μου, και λοιπά καλά παιδάκια, φοβάμαι πως από αλλού θα τη βρω τη λαχτάρα βραδυάτικο, με βλέπω να πρέπει να τρέχω τον μπαμπά στα νοσοκομεία (όχι λόγω ψαριού). Και δεν την παλεύω και καθόλου
Τί συμβαίνει στη ζωή μου πια, δεν μπορώ να το καταλάβω...
Υπερκουλ, δεν θα έκανα θέμα εαν δεν επρόκειτο για κάτι που μπορεί να είναι και σοβαρό και να το υποστούν και άλλοι και μικρά παιδιά
Αλλά Υπερκουλ μου, και λοιπά καλά παιδάκια, φοβάμαι πως από αλλού θα τη βρω τη λαχτάρα βραδυάτικο, με βλέπω να πρέπει να τρέχω τον μπαμπά στα νοσοκομεία (όχι λόγω ψαριού). Και δεν την παλεύω και καθόλου

Αν θες να κάνεις κάτι χρηστικό, πες του ότι δεν θα ξανά αγοράσεις γιατί ταΐζει τα ψάρια του πετρέλαιο, να ξέρει με τι τρελούς έχει να κάνει, μπορεί να θέλει να αλλάξει επάγγελμα ο άνθρωπος και να τον βοηθήσεις.
- Υπερκουλτουριάρης
Είναι δύσκολη μέρα μάλλον, αλλά θα ξημερώσουν και καλύτερες. Τον μπαμπά,για καλό και για κακό, ότι και να λέει, μάγκωσε τον και κατευθείαν στο νοσοκομείο.Σουβλίτσα έγραψε: ↑13 Απρ 2018, 20:34Πού τον βρήκε τον υδράργυρο το ψάρι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 23:16
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Νέρων του LA [Οι Woke αρχές, η DEΙ πυροσβεστική και το ψάρι του Gavin Newsom]
από Αρίστος » 12 Ιαν 2025, 09:24 » σε Διεθνής πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
12 Ιαν 2025, 13:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναβλύζον πετρέλαιο στην ελληνική επικράτεια
από Ληστοσυμμορίτης » 02 Φεβ 2025, 00:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-