οκ. ελπίζω να μην έχεις βγάλει τίποτα ψεκ ιδιοτροπίες τώρα στα γεράματα.
Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- kongrosian
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Τι; Και στα εμβόλια εκτός από το σαπούνι και το νερό;
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Στην κανονικότητα σας.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Δεύτερη δόση Pfizer σήμερα γύρω στις 14:30 κι όλα εντάξει, καμία παρενέργεια.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
και μάλλον, ούτε ενέργεια

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για ξανακοιτα...

Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- hellegennes
Άρα ένας ακόμη λόγος για να μην κάνω το εμβόλιο. Δεν θέλω να μεγαλώσει το στήθος μου. Γενικά δεν χρειάζομαι να μεγαλώσει τίποτα πάνω μου. Τα δυο πράγματα που έχουν σημασία έχουν ήδη το μέγιστο ιδανικό μέγεθος.George_V έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 23:26Για ξανακοιτα...Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φωτογραφία δημόσια;hellegennes έγραψε: ↑20 Ιούλ 2021, 00:20Άρα ένας ακόμη λόγος για να μην κάνω το εμβόλιο. Δεν θέλω να μεγαλώσει το στήθος μου. Γενικά δεν χρειάζομαι να μεγαλώσει τίποτα πάνω μου. Τα δυο πράγματα που έχουν σημασία έχουν ήδη το μέγιστο ιδανικό μέγεθος.George_V έγραψε: ↑19 Ιούλ 2021, 23:26Για ξανακοιτα...Πηγη: https://www.newsit.gr/paraxenes-eidhsei ... s/3323778/Έκανε το εμβόλιο της Pfizer και η παρενέργεια ήταν ότι… μεγάλωσε το στήθος της
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- hellegennes
Απαγορεύεται από τους κανονισμούς του φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στο πχορουμ υποψιαζομαι πως αρκετοι κλωνοι εχουν διπλο9ψηφισει γιατι στις συζητησεις το ποσοστο των ανεμβολιαστων δεν ειναι 18% αλλα γυρω στο 30%.
Εξω στην κοινωνια ειναι 40%-45% ενω αρχικα ηταν γυρω στο 35%.
Η πολιτικη Κουλη με βρισιες τυπου ψεκασμενοι και τζαμπατζηδες, οι απειλες για απολυσεις, εχουν στρεψει πολυ κοσμο εναντια στην κυβερνηση που υπο αλλες συνθηκες ισως και να εκανε το εμβολιο.
Και οσο προχωρουν οι απειλες και οι απολυσεις ή εστω οι αναστολες εργασιες τοσο αυτο το ποσοστο θα μεταφραζεται σε κινημα.
Οταν αυτο το κινημα ταρακουνησει και πανικοβαλει την κυβερνηση θα ειναι αργα για δακρυα Στελλα.
.
Η πολιτικη Κουλη με βρισιες τυπου ψεκασμενοι και τζαμπατζηδες, οι απειλες για απολυσεις, εχουν στρεψει πολυ κοσμο εναντια στην κυβερνηση που υπο αλλες συνθηκες ισως και να εκανε το εμβολιο.
Και οσο προχωρουν οι απειλες και οι απολυσεις ή εστω οι αναστολες εργασιες τοσο αυτο το ποσοστο θα μεταφραζεται σε κινημα.
Οταν αυτο το κινημα ταρακουνησει και πανικοβαλει την κυβερνηση θα ειναι αργα για δακρυα Στελλα.
.
Πες μας και για τους πιλοτους της ΒΑ.Αρίστος έγραψε: ↑20 Ιούλ 2021, 15:11Στο πχορουμ υποψιαζομαι πως αρκετοι κλωνοι εχουν διπλο9ψηφισει γιατι στις συζητησεις το ποσοστο των ανεμβολιαστων δεν ειναι 18% αλλα γυρω στο 30%.
.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ακομη δεν μας λενε απο τι πεθαναν.
.
.
Κατα τον Αριστο οι εμβολιασμενοι εχουν διπλοψηφισει ενω,οι ανεμβολιαστοι ειναι καλοι ανθρωποι και δεν κανουν τετοια πραγματα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-