Συνελήφθη «σάτυρος» στο μετρό Αμπελοκήπων που αυνανίστηκε μπροστά σε γυναίκα!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συνελήφθη «σάτυρος» στο μετρό Αμπελοκήπων που αυνανίστηκε μπροστά σε γυναίκα!
Και οι φέμεν τα πετάνε όλα και τρέχουν οι μπράβοι να τις σκεπάσουν, αλλά δεν δαχτυλώνονται.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Re: Συνελήφθη «σάτυρος» στο μετρό Αμπελοκήπων που αυνανίστηκε μπροστά σε γυναίκα!
Πάντως όχι κοινόβιο για να γαμιόμαστε στις ρούγες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Βεβαίως. Να το παίζετε να εκτονωνεστε. Ιδιωτικά όμως.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα; Το σοκ του παιδιού είναι αμελητέο; Δεν έχεις παιδιά, γι'αυτό μιλάς.
Θα τον παίξω όπου γουστάρω λοπως κάνετε όλοι παντού και πάντα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τι ασυνδετες παπαριες γράφεις πάλι; ωφουυυ.
Χαϊνταααα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι γιατί ενισχύουμε την ενοχοποίηση του γυμνού και κατ' επέκταση της σεξουαλικότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 21 Ιούλ 2021, 14:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μοναδικό επιχείρημα ήταν η παραβατική συμπεριφορά και την τοποθέτσες σε άμεση και αναγκαία προτεραιότητα. Εσένα σου βγαίνει το δικαστικό όχι εμένα.
Όχι θα τονε παίξεις σπίτι σου ή κάπου ερημικά. Και κάνε και παρτούζες. Στα παπάρια μας. Το όπου γουστάρεις, δεν παίζει μάγκα μου. Ούτε να γαμιέσαι στη μέση του δρόμου, γκέγκε;
Οι πραγματικοί καβλιάρηδες γαμιούνται παντού.
Το χαϊντααα, εκεί που σε παίρνει. Όταν κάνεις παιδιά, τα ξαναλέμε.
τι προσπαθεις να αποδειξεις;
οτι οι γυναικες ειναι 3χρονα; η οτι πρεπει να τις μεταχειριζομαστε σαν να ειναι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οχι ρε μλκ, τι κόμπλεξ;
Μια χαρά γκόμενα έχω (18 χρόνια μικρότερη), το πουλί μου είναι ντούρο, απλά πάντα μισούσα τους "άντρες" που το παιζουν γαμιαδες και όλο το σύμπαν περιστρεφεται γύρω από τις γυναίκες.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Οι πραγματικοί καβαλάρηδες, δεν έχουν εμμονή να δείξουν τον πούτσο τους φόρα παρτίδα.
Να μη μισείς κανέναν είναι το νόημα και αυτό σου λέω. Ας το παιζουν όπως θέλουν. Έχουν τους λόγους τους.Πτολεμαίος έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 14:49Οχι ρε μλκ, τι κόμπλεξ;
Μια χαρά γκόμενα έχω (18 χρόνια μικρότερη), το πουλί μου είναι ντούρο, απλά πάντα μισούσα τους "άντρες" που το παιζουν γαμιαδες και όλο το σύμπαν περιστρεφεται γύρω από τις γυναίκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σταθμος μετρό Ευαγγελισμός: Και μετρό και δέντρα λέει το ΣτΕ
από Ίακχος » 15 Δεκ 2023, 10:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 664 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
15 Δεκ 2023, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δυναμική γυναίκα, ισοπεδώνει άλλη δυναμική γυναίκα.
από AlienWay » 24 Ιούλ 2024, 19:30 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
24 Ιούλ 2024, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αυνανιζόταν μπροστά της έξω από εκκλησία
από Frappezitis » 26 Μάιος 2024, 15:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 201 Απαντήσεις
- 4433 Προβολές
-