Ζουτ ρε!
Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Ούτε συγκεντρώθηκαν σήμερα οι ψήφοι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:51Μα δεν ανέβηκε σήμερα το θέμα.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:26Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ότι το φόρουμ ανά κάθε περίοδο έχει καμμιά 50αριά ενεργούς χρήστες και σ' αυτό το πολ ψήφισαν 150+ χρειάζεται συνωμοσία για να το εξηγήσει.Thor έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 14:23hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:26Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.Παγκοσμια συνωμοσία.

Έχετε λαλήσει τελείως. Λες και δεν έχει ξανασυμβεί να γίνεται poll bombing στο φόρουμ.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Στο δικό μου περιβάλλον και για τις ηλικίες των ατόμων του φόρουμ, είναι οριακά μειοψηφία οι εμβολιασμένοι. Οι δε περισσότεροι δεν έχουν κάποια ισχυρή άποψη. Το έκαναν είτε λόγω δουλειάς είτε από φόβο, χωρίς να αισθάνονται αν έκαναν καλά ή όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.
Τα δικά σου (προσωπικά και οχι υποθετικά) στατιστικά, δεν ξέρω ποια είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α ώστε διπλοψηφίσατε. Τέτοιοι πστδοι!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κατα τον Αριστο γραφω ρε,αυτος το υποστηριζει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Και για πες γιατι,δεν μπηκαν και αναλογοι ψεκ να ψηφισουν το αντιθετο;hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 17:15Ότι το φόρουμ ανά κάθε περίοδο έχει καμμιά 50αριά ενεργούς χρήστες και σ' αυτό το πολ ψήφισαν 150+ χρειάζεται συνωμοσία για να το εξηγήσει.Thor έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 14:23hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:26
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να ψήφισαν σ' αυτό το πολ 154 άτομα λες και μαγνήτισε ταυτόχρονα όλους τους χρήστες που έγραψαν ποτέ στο φόρουμ.Παγκοσμια συνωμοσία.
Έχετε λαλήσει τελείως. Λες και δεν έχει ξανασυμβεί να γίνεται poll bombing στο φόρουμ.
Θα το έχει διασταυρώσει

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ναι,με ελεφαντα.
Στο δικό μου, είναι ισχνή μειοψηφία οι εμβολιασμένοι.hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 17:18Στο δικό μου περιβάλλον και για τις ηλικίες των ατόμων του φόρουμ, είναι οριακά μειοψηφία οι εμβολιασμένοι. Οι δε περισσότεροι δεν έχουν κάποια ισχυρή άποψη. Το έκαναν είτε λόγω δουλειάς είτε από φόβο, χωρίς να αισθάνονται αν έκαναν καλά ή όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 13:53Εγώ πάντως δεν ξέρω ούτε έναν από συνεργάτες και γνωστούς, που να μην έχει εμβολιαστεί. Και αναφέρομαι σε ανομοιογενείς πολιτικά τύπους. Ακόμη και από την παρέα του γιου μου, οι περισσότεροι εχουν κάνει την πρώτη δόση του άστρα. Όχι τόσο από τον φόβο ασθένειας αλλά και για να είναι πιο χαλαροί σε αθλητικές/κοινωνικές δραστηριότητες.
Τα δικά σου (προσωπικά και οχι υποθετικά) στατιστικά, δεν ξέρω ποια είναι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
3 θάνατοι σήμερα, συνεχίζουμε εμβολιαρες δυνατά.
Προτείνω σε οποιον εχει αναφέρει πως δεν το έχει κάνει , 8 μέρες μπαν. Μετά και και να μην το κάνει, δεν πειράζει, απλά να μην το παραδέχεται και να προπαγανδιζει το εμβόλιο.
Και μην ακουσω γραφικότητες περί δηλώσεων ε...
Προτείνω σε οποιον εχει αναφέρει πως δεν το έχει κάνει , 8 μέρες μπαν. Μετά και και να μην το κάνει, δεν πειράζει, απλά να μην το παραδέχεται και να προπαγανδιζει το εμβόλιο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αντιπρόταση, 2 εβδομάδες μπαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:193 θάνατοι σήμερα, συνεχίζουμε εμβολιαρες δυνατά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Το ξεκίνησαν οι κύπριοι τώρα, κάτι ξέρουν αυτοί. Μην το χαλάσουμε. Ολοι για την εθνική προσπάθεια!Gherschaagk έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 19:01Αντιπρόταση, 2 εβδομάδες μπαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:193 θάνατοι σήμερα, συνεχίζουμε εμβολιαρες δυνατά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Να σε χαίρεται ο Γκέμπελς πιδάκι μ'.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:193 θάνατοι σήμερα, συνεχίζουμε εμβολιαρες δυνατά.
Δεν το έχω κάνει και θα μου κλάσετε τον παργαλάτσο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 21 Ιούλ 2021, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επίσης μετά θα πάθω μετάλλαξη ΓΓ και θα μπαίνω με 18 λογαριασμούς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-