Εμ ποιανού θα τα ορίζει; του γείτονα; δεμπατεκαλα

Εμ ποιανού θα τα ορίζει; του γείτονα; δεμπατεκαλα
Ή σεξουαλική επίθεση σε τι έγκειται;Parrot έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:17Τέρας όποιος κάνει τέτοια πράγματα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:11Γιατί ;
Που διαφέρει μία γυναίκα που κυκλοφορεί ολόγυμνη με το μ--νι έξω από έναν άνδρα που κάνει το ίδιο (και το τι κάνει ο καθένας μόνος του με τα γεννητικά του όργανα είναι δικό του θέμα εφόσον δεν βλάπτει τους άλλους )
Γιατί λοιπόν το ένα ζήτημα είναι θέμα ψυχιάτρου ενώ το άλλο δεν είναι;Ο δράστης επιτέθηκε σεξουαλικά στη γυναίκα.
να βλεπεις δικαιωματιστες μουσουλμανων να τσακωνονται για μια ψωλη ... ελεος
Πράγματι, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στον ακτιβισμό τους
Naida έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:38Όχι ο ένας είναι ένας άγνωστος που νομίζει ότι έχει κάτι ενδιαφέρον στο βρακί του και πρέπει να μου το μοστράρει χωρίς να έχω αντίστοιχη διάθεση οπότε μου μοιάζει γελοίο και στην άλλη περίπτωση είναι κάποιος που εχω επιλέξει και με ενδιαφέρει να δω τι έχει στο βρακί του και υπάρχει η αντίστοιχη διάθεση. Τόσο απλό.Χαοτικός έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 18:32
Γελοία είναι η μούρη σου που θα πεις για την πούτσα μου. Εγώ έκανα καριέρα με αυτήν την πούτσα. Όλες οι πρώην αφεντικίνες μου με θυμούνται.
Τα σκηνικά που λες πάντως είναι γελοιότητα από μόνα τους. Το να εξαρτάται δηλαδή, αν θα δεις μία πούτσα στο δρόμο ή σε ημισκότεινο δωμάτιο με κεράκια στο σιδερένιο κρεβάτι γιατί το σκήνικο αφού και προτιμάς τρελά τη μία κατάσταση και την άλλη την καταδικάζεις στο θέμα τι σου αρέσει να βλέπεις, ε λέει πολλά.
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Έχεις πρόβλημα με τα ντεκολτέ μπομπο;I know just what you re sayin έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 20:05
αυτοκριτική για το άβατάρ της κάνει το σούργελο
Το ερώτημα παραμένειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 17:56Σοβαρή απορία
Ποια είναι τα όρια της δημόσιας αιδούς;
Και που σταματούν τα όρια του να του να είναι κανείς ελεύθερος να φορά να κυκλοφορεί και να κάνει ότι θέλει , εφόσον δεν βλάπτει τους άλλους; (στο συγκεκριμένο συμβάν ο δράστης δεν επιτέθηκε και δεν έβλαψε κανέναν )
η θέα του γυμνού σώματος δεν θα έπρεπε να μας σοκάρει. ούτε το μουνάκι, ούτε η τσουτσούνα.
Πού την θυμήθηκες αυτήν;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 20:20Το ερώτημα παραμένειΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 17:56Σοβαρή απορία
Ποια είναι τα όρια της δημόσιας αιδούς;
Και που σταματούν τα όρια του να του να είναι κανείς ελεύθερος να φορά να κυκλοφορεί και να κάνει ότι θέλει , εφόσον δεν βλάπτει τους άλλους; (στο συγκεκριμένο συμβάν ο δράστης δεν επιτέθηκε και δεν έβλαψε κανέναν )
Που αρχίζουν και που σταματούν τα όρια της προσβολής της δημόσιας αιδούς;
μυαλό κουκούτσι το σούργελοNaida έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 20:17Έχεις πρόβλημα με τα ντεκολτέ μπομπο;I know just what you re sayin έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 20:05
αυτοκριτική για το άβατάρ της κάνει το σούργελο
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.