Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από wooded glade » 20 Αύγ 2018, 19:01
Η πιό δυναμική φάση ήταν μία μέρα που με έπιασε ένα αξιωματικός του δικαστικού και μου λέει "οι Αμερικάνοι πήραν ένα πόνυ δικό μας για τις ασκήσεις τους και το τράκαραν - θα πάμε να πιάσουμε τον υπεύθυνο να τον βάλουμε να πληρώσει - εσύ θα είσαι ο διερμηνέας".
Μου ψιλοάρεσε εμένα η περίπτωση.
Είχε προηγηθεί και η άλλη η αλανιάρα στο Alexander pub στη Γλυφάδα που μαχαίρωσε έναν δικό μας επειδή της κόλλαγε. Αυτή κατά σύμπτωση την είδα μπροστά μου στην Πανεπιστημίου που ήταν τότε τα δικαστήρια και την προσήγαγαν.
Λέω λοιπόν ορίστε μας, θα πάμε κι εμείς να αποκαταστήσουμε την εθνική κυριαρχία.
Πάμε λοιπόν στη βάση των Αμερικάνων, βγαίνουν κάτι Αμερικανάκια και μας έλεγαν διάφορα. Ο ένας ήταν Μεξικάνος μάλιστα μπλακ-ντε-μπλακ. Χοζέ νομίζω τον λέγανε. Ρωτάω λοιπόν που είναι ο αξιωματικός που τράκαρε το πόνυ και μου λένε είναι στο εστιατόριο και τρώει.
Μπαίνω στο εστιατόριο, μάρμαρα παντού, ούτε στο Χίλτον δεν έχει τέτοιο. Ο αξιωματικός έτρωγε μπιφτέκια, μιλάμε σπέσιαλ.
Λέω ρε που... αντί να κάτσουμε να φάμε κι εμείς μπιφτέκια ασχολούμαστε με λακαμίες.
Μου λέει εν πάσει περιπτώσει "άσε μετά το φαϊ τα λέμε".
Βγαίνω έξω -δεν μπορούσα να διακόψω το φαγητό- αλλά τι να δω ;
Ο δικός μας -ο αξιωματικός του δικαστικού- είχε φέρει και μία σμηνίτισσα για διερμηνέα β', μωρό άρφα. Της έλεγε "θα σε πάω εγώ σπίτι μετά, έχουμε και στέρεο στο αμάξι". Πάω να πω εγώ "χμμμ κύριοι, θα περιμένουμε τον Αμερικάνο να τελειώσει το φαγητό του και μετά θα τον πιάσουμε". Μου λέει ο άλλος λοιπόν "άσε τώρα καλά-καλά" και μετά από λίγο μου λέει "άστα τώρα, πλησιάζει η ώρα του σχολάσματος, πα να φύγουμε".
Έτσι λοιπόν τελείωσε άδοξα η προσπάθεια μου να αποκαταστήσω την εθνική κυριαρχία - αλλά δεν τελείωσε άδοξα και για τον αξιωματικό.
Αυτός ήταν περίεργος τύπος. Έλεγε διάφορα αλλά προς το όκιο τον έκοβα. Πήρε μετάθεση το καλοκαίρι του 1981 και έτσι δεν μάθαμε ποτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
wooded glade την 21 Αύγ 2018, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα