Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποσοστά εμβολιασμένων στο πχώρουμ
Υπαρχει μονο ενας τροπος να το μαθουμε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Δεν είναι κάποιο ζήτημα που με καίει. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο τέτοιο πολ θα είναι στο φόρουμ.Leporello έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 18:00Γιά να το λες, κάτι θα ξέρεις εσύ. Εν προκειμένω, έχεις εσύ κάποιο δεδομένο ότι κάποιοι διπλοψήφισαν;hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:45Όταν κανείς δεν έχει επιχειρήματα ή δεδομένα, προσπαθεί να κατασκευάσει αχυράνθρωπους. Πες πες, κάτι θα μείνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστό. Γι'αυτό λοιπόν ακολουθείς την τακτική "πες πες, κάτι θα μείνει"hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 18:28Δεν είναι κάποιο ζήτημα που με καίει. Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο τέτοιο πολ θα είναι στο φόρουμ.Leporello έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 18:00Γιά να το λες, κάτι θα ξέρεις εσύ. Εν προκειμένω, έχεις εσύ κάποιο δεδομένο ότι κάποιοι διπλοψήφισαν;hellegennes έγραψε: ↑21 Ιούλ 2021, 12:45Όταν κανείς δεν έχει επιχειρήματα ή δεδομένα, προσπαθεί να κατασκευάσει αχυράνθρωπους. Πες πες, κάτι θα μείνει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Είπα και συνεχίζω να λέω ότι το πολ έχει διάσταση με την ελληνική πραγματικότητα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει ουσιώδη σημασία για οτιδήποτε ένα πολ σ' ένα νήμα του φόρουμ. Εσύ αν θέλεις μπορείς να το φέρεις και στην βουλή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μόνο ο ΓΓ με τους σαράντα "κρυφούς" λογαριασμούς αρκεί. 

Nα ρωτησουμε το Σπυρο252
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ρε είναι δυνατόν να είναι ΟΚ το αποτέλεσμα; Με σύνολο ψήφων 150; Αρ γιου γκόινγκ γουέλ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Κι αν είναι αυτός που έχει προσθέσει καμιά κατοσταριά;

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τα νικνειμς που ψηφισαν στο πολ θελει ο λαος.Να χυθει απλετο φως.
Δημοσίευση από Στύγιος » 07 Ιούλ 2021, 17:44
Δε μου λέτε ρε ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένοι ,ψηφίζετε με όλους τους λογαριασμούς;
Δεν ψήφισα ,ούτε πρόκειται σε στημένες ψηφοφορίες.
Δημοσίευση από Στύγιος » 07 Ιούλ 2021, 17:44
Δε μου λέτε ρε ΨΕΚΕΣ εμβολιασμένοι ,ψηφίζετε με όλους τους λογαριασμούς;

Δεν ψήφισα ,ούτε πρόκειται σε στημένες ψηφοφορίες.
Έχει διάσταση γιατί τα ερωτήματα είναι λάθος.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 18:57Είπα και συνεχίζω να λέω ότι το πολ έχει διάσταση με την ελληνική πραγματικότητα.
Εγώ ψήφισα την πρώτη πρόταση, αν και δεν έχω εμβολιαστεί με πιθανότητα να μην εμβολιαστώ ποτέ και αυτό γιατί στην δεύτερη ερώτηση το: "δεν πρόκειται", δεν με εκφράζει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Ούτε εμένα με εκφράζει, αλλά ψήφισα το δεύτερο ακριβώς γιατί θεωρώ προβοκατόρικο τον τρόπο που έχουν τεθεί οι επιλογές.vagabondo έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 19:22Έχει διάσταση γιατί τα ερωτήματα είναι λάθος.hellegennes έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 18:57Είπα και συνεχίζω να λέω ότι το πολ έχει διάσταση με την ελληνική πραγματικότητα.
Εγώ ψήφισα την πρώτη πρόταση, αν και δεν έχω εμβολιαστεί με πιθανότητα να μην εμβολιαστώ ποτέ και αυτό γιατί στην δεύτερη ερώτηση το: "δεν πρόκειται", δεν με εκφράζει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ψηφίζουν οι λογαριασμοί, γράφουν 0,60 πυρετωδώς τα αποκούμπανα..
- Οργισμένος
Προχτες η 2η δοση παλιοκαρχες ψεκες και λοιπες σκοταδιστικες παραδυναμεις...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 257 Απαντήσεις
- 4164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
10 Ιαν 2025, 00:21
-
-
Νέα δημοσίευση Αργόσχολοι του πχώρουμ τρεχάτε
από talaipwros » 14 Σεπ 2023, 14:45 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από talaipwros
14 Σεπ 2023, 14:45
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 105 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
29 Ιαν 2025, 19:50
-
-
Νέα δημοσίευση Κανόνες του πχώρουμ και μέλη
από vag_el » 08 Ιουν 2023, 17:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 1 Απαντήσεις
- 861 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
30 Αύγ 2024, 18:41
-