Το θέμα είναι γιατί ζήτησες συγχωροχάρτι από την Αμπα. Και ποια είναι η Άμπα.
ΌΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ........
Re: ΌΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ........
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί δεν εκπλήσσομαι...
Σόρρυ, γιατί δεν πληεκμαισο.

Έχουμε δρόμο μπροστά μας πάντως, νάνε, πρώτα πρέπει να αρχίσω να πηγαίνω στις τανεσπού και μετά... ξες.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 21:13Γιατί δεν εκπλήσσομαι...
Σόρρυ, γιατί δεν πληεκμαισο.
Σας αφήνω τώρα, πάω για τσάι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τι οικονομικό θέμα ρε; Ο στόχος είναι ακριβώς το να πληρώσεις. Όχι τόσο το να γαμήσεις!
Με τη γυναίκα μου γι αυτό ψυχράθηκε η σχέση μας. Κάποια στιγμή έπαψε να δέχεται λεφτά.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν ζήτησα συγχωροχάρτι. Ζήτησα βοήθεια για το πώς να αντιμετωπίσω το παρελθόν.
Οι φεμινίστριες, αν και εν γένει μαλακισμένες, έχουν δίκιο σε πολλά πράγματα που λένε και πρωτοακούγονται τώρα. Ένας από τους κυριότερους λόγους που πολλοί άνδρες διαφωνούν με μένος με τα σωστά απ' αυτά που λένε οι φεμινίστριες είναι ότι σκέφτονται "δηλαδή εγώ που το έκανα αυτό το πράγμα στο παρελθόν μου ήμουν σεξιστής- βιαστής- μουνόπανο; Αποκλείεται, αυτές είναι που λένε μαλακίες, δεν είμαι εγώ ο σεξιστής". Υπέθεσα λοιπόν ότι, δεδομένου ότι θέλουν να αλλάξουν την κοινωνία, θα τις έχει απασχολήσει το πώς θα αντιμετωπίσει το παρελθόν του ένας άνδρας που συνειδητοποιεί ότι έσφαλλε.
Σεξιστής γιατί; όποιος θέλει να γαμήσει και βρίσκει τρόπο είναι σεξιστής;
Μαλάκες καιρός να σοβαρευτείτε πια, έτσι;
Μαλάκες καιρός να σοβαρευτείτε πια, έτσι;
Κυρίως γιατί δεν υπάρχει τρόπος να είσαι σίγουρος ότι αυτή με την οποία πάει δεν είναι θύμα τράφικινγκ. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα, αλλά αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Σύνελθε. Σεξιστής λέμε γιατί.
- kongrosian
Όχι μόνο αυτό. Είναι και το γαμήσι που του προσθέτουν ενοχικά και απαξιωτικά.kongrosian έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 21:59έλα ντε. αφού σε όλη μας τη ζωή, σε όλες τις εκφάνσεις της, καταναλώνουμε προϊόντα ανθρώπινης εκμετάλλευσης.
Και λίγο νεοπουριτανικά.Χαοτικός έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 22:20Όχι μόνο αυτό. Είναι και το γαμήσι που του προσθέτουν ενοχικά και απαξιωτικά.kongrosian έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 21:59έλα ντε. αφού σε όλη μας τη ζωή, σε όλες τις εκφάνσεις της, καταναλώνουμε προϊόντα ανθρώπινης εκμετάλλευσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 22:50Και λίγο νεοπουριτανικά.Χαοτικός έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 22:20Όχι μόνο αυτό. Είναι και το γαμήσι που του προσθέτουν ενοχικά και απαξιωτικά.kongrosian έγραψε: ↑22 Ιούλ 2021, 21:59
έλα ντε. αφού σε όλη μας τη ζωή, σε όλες τις εκφάνσεις της, καταναλώνουμε προϊόντα ανθρώπινης εκμετάλλευσης.
Εγώ πάντως απάντησα, εσείς κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Να σου το θέσω αλλιώς: αν ζούσαμε σε μία κοινωνία που δεν υπήρχε το τράφικινγκ από την μία κι όλες οι γυναίκες μπορούσαν να παρέχουν στους εαυτούς του και τα παιδιά τους αξιοπρεπή τροφή και παιδεία από την άλλη, τότε δεν θα με ήξερε κανείς ως πελάτη εκτός από τις σεξεργάτριες και τον μανάβη, από τον οποίο θα αγόραζα τα απολύτως απαραίτητα. Ούτε βιβλιοπώλες, ούτε μπάρμεν, ούτε καν κινητό θα είχα. Εκεί θα τα έτρωγα όλα. Όμως δεν ζούμε σε αυτή την κοινωνία κι όποιος θεωρεί ότι δεν τρέχει τίποτα με τις τωρινές συνθήκες επιλέγει να ρισκάρει το να βιάσει.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εγώ τι
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ευρωπη ακολουθει το παραδειγμα Κασσελακη