Κάνω την αρχή με το "Σινουχέ, ο Αιγύπτιος" του Mika Waltari
Το συγκαταλέγω εύκολα στα 5 καλύτερα που εχω διαβάσει!

γιατί;
say no more...Ερασιστρατος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 00:59Επίσης πολύ καλο μου φάνηκε και το "Ο κύριός μου Αλκιβιάδης" του Βλάχου Άγγελου το οποίο παρουσιάζει τον πελλοπονησιακό πόλεμο με πολύ ενδιαφέρον τρόπο..
Yochanan έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 01:46say no more...Ερασιστρατος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 00:59Επίσης πολύ καλο μου φάνηκε και το "Ο κύριός μου Αλκιβιάδης" του Βλάχου Άγγελου το οποίο παρουσιάζει τον πελλοπονησιακό πόλεμο με πολύ ενδιαφέρον τρόπο..
say no more
Καραμελίτσα
Αλητάκι88
Ερασιστρατος
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
ειναι φανταστικος ο συγκεκριμενοςΕρασιστρατος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 00:01Προτιμήσεις, εντυπώσεις και κολλήματα!
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αναστατώθηκα που είδα ότι κάποιος και σήμερα διαβάζει αυτό το βοβλίο.Ερασιστρατος έγραψε: ↑23 Ιούλ 2021, 00:01Προτιμήσεις, εντυπώσεις και κολλήματα!
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.