Σε ποιά χώρα θα ξεσπάσει η νέα κοινωνική επανάσταση;
Σε ποιά χώρα θα ξεσπάσει η νέα κοινωνική επανάσταση;
Αν μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση ως αδύναμου-πιο τρωτού κρίκου.
Re: Σε ποιά χώρα θα ξεσπάσει η νέα κοινωνική επανάσταση;
Στην ευρώπη γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Κάτω χώρες έχουν μια ιστορία με επαναστατικά κοινωνικά κινήματα όμως η ιταλία έχει τις περισσότερες αντιφάσεις εντός της αλλά όλες τους είναι γερά δεμένες στο άρμα του ιμπεριαλισμου και οι λαοί τους υποφέρουν.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Νομίζω, όμως, ότι μια νέα επανάσταση για να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει και τους υπόλοιπους θα πρέπει να συμβεί σε μια "μεγάλη" χώρα.
Και νομίζω, επίσης, ότι είναι και σχεδόν αναγκαίο-να συμβεί σε μια μεγάλη χώρα- για να έχει πιθανότητες επιτυχίας.
Και νομίζω, επίσης, ότι είναι και σχεδόν αναγκαίο-να συμβεί σε μια μεγάλη χώρα- για να έχει πιθανότητες επιτυχίας.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Η μόνη χώρα που αν ξεσπάσει κάτι και πετύχει θα παρασύρει τον υπόλοιπο κόσμο είναι οι ΗΠΑ Αλλιώς Ινδία που όμως δεν θα επιρρεασει τους υπόλοιπουςΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑26 Ιούλ 2021, 23:48Δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο αδύναμος κρίκος. Νομίζω, όμως, ότι μια νέα επανάσταση για να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει και τους υπόλοιπους θα πρέπει να συμβεί σε μια "μεγάλη" χώρα.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ευρώπη πουθενά.
Η Χιλή είναι δυνατή δυνατή υποψηφιότητα για να πέσει σε χάος. Βραζιλία πιθανό αλλά πιο δύσκολο. Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ επίσης δυνατές υποψηφιότητες.
Η Χιλή είναι δυνατή δυνατή υποψηφιότητα για να πέσει σε χάος. Βραζιλία πιθανό αλλά πιο δύσκολο. Ονδούρα, Ελ Σαλβαδόρ επίσης δυνατές υποψηφιότητες.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Πιστεύω έχουν ακόμα αρκετό ψωμί να δώσουν οι αστικές τάξεις των ανεπτυγμένων προκειμένου να το αποφύγουν.
Οπότε καμια Ινδία που λέει ο hades θα ήταν η πιο χοντρή περίπτωση. Και φυσικά πάντα παίζει η ΛατΑμ αλλά πιο πολύ σε ροζ.
Οπότε καμια Ινδία που λέει ο hades θα ήταν η πιο χοντρή περίπτωση. Και φυσικά πάντα παίζει η ΛατΑμ αλλά πιο πολύ σε ροζ.

Στις χώρες με την μεγαλυτερη επίπτωση της κλιματικής αλλαγής.
Ο κορονοιος δεν είναι τίποτα...
Τα έλεγα σε φιλο μου ψεκ αντιεμβολιαστη
και μου λέει, ρε μλκα, ο κόσμος ψύχεται...

Ο κορονοιος δεν είναι τίποτα...
Τα έλεγα σε φιλο μου ψεκ αντιεμβολιαστη
και μου λέει, ρε μλκα, ο κόσμος ψύχεται...

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Πάντως είναι πολύ δύσκολο Ακόμα και η οκτωβριανή που πέτυχε έγιναν πολλά μοναδικά πράγματα που κανονικά όλα μαζί δεν γίνονταν να γινουν
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σε αυτη με τα λιγοτερα κινητα και τους μικροτερους χρονους παρακολουθησης τηλεορασης
Η αδυναμία των ευρωπαικών χωρών που αναφέρθηκαν είναι πως δεν υπάρχει το συνειδητό υποκείμενο τουλάχιστον απόσο γνωρίζουμε. Οι αντιφάσεις βέβαια του ιμπεριαλιστικού συστήματος ειναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούμε να πουμε με σιγουριά, μόνο τάσεις βλέπουμε. Π.χ. ο λίβανος δείχνει σημάδια αποσπασματικά ακόμα του οι απο πάνω να μη μπορο'υν και οι απο κάτω να μην θέλουν.
Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση στο Λιχτενστάιν, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κομμουνιστική επανάσταση δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει πουθενά. Επανάσταση γενικώς, ναι, πάντα συμβαίνουν ανά τους αιώνες.
Δεν υπάρχουν λόγοι.
Ο Άντι θα λύσει όλα τα προβλήματα
Ο Άντι θα λύσει όλα τα προβλήματα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Καραμελίτσα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Και την Τυνησία λέγαμε το 2011 ότι δεν θα γίνει τπτ αλλά από εκεί έγινε triggered όλη η Αραβική Άνοιξη και τα αποτελέσματα της τα λουζομαστε μέχρι σήμερα.
Και πάλι 10 χρόνια μετά η Τυνησία είναι σε αναβρασμό με τον Πρόεδρο να απολύει την κυβέρνηση να διαλύει τη Βουλή και να κυβερνά με διατάγματα.
Τελικά η ιστορία όντως επαναλάμβανεται...
Και πάλι 10 χρόνια μετά η Τυνησία είναι σε αναβρασμό με τον Πρόεδρο να απολύει την κυβέρνηση να διαλύει τη Βουλή και να κυβερνά με διατάγματα.
Τελικά η ιστορία όντως επαναλάμβανεται...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιά κοινωνική τάξη ανήκουν οι Φορουμίτες;
από Urzaring13 » 27 Απρ 2025, 09:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 66 Απαντήσεις
- 1487 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13