1, Δεν είχα υπόψη μου άτομα που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη. Είναι και δύσκολο να τα πετύχεις, αποτελούν το 1% του πληθυσμού. Όταν έχω να κάνω τραπέζι σε άτομο με ιατρικό πρόβλημα, εννοείται ότι θα ελιχθώ.
2.Όταν λες κρέμες στην σούπα τι εννοείς; Κορν φλάουρ να πούμε;
3. Μπορείς να δώσεις λινκ με την συνταγή του Άκη;
Αν θες να κάνεις τη σούπα βελουτέ, απλώς μάζεψε τα κρεμμυδοσελινοκάροτα που έχουν βράσει με μια τρυπητή κουτάλα, ρίχτα σ' ένα μούλτι και ξαναρίξε τα στη σούπα.
Ναι και μετά αποξέρανε το όλο αυτό, κάντο σκόνη στο βαζάκι κι όποτε θες το βράζεις για να κάνεις μια γρήγορη σούπα σε τρία λεπτά. Ρε το σώμα σας το ακούτε καθόλου; Σεβαστείτε το
Άκου να κάνει νιανιά τα υλικά!
Λοιπόν, για να τελειώνουμε: πατάτες και κατσαρόλα= σκατά φαγητό. Αν χρησιμοποιείς αυτόν τον συνδιασμό και σου λένε ότι το φαγητό σου είναι ωραίο, σου λένε ψέματα.
γενικά συμφωνώ
αλλά οι παπάτες γιαχνί με φέτα (απέξω, όχι μέσα) γαμούν και σπέρνουν, συμφωνείς;
Ναι και μετά αποξέρανε το όλο αυτό, κάντο σκόνη στο βαζάκι κι όποτε θες το βράζεις για να κάνεις μια γρήγορη σούπα σε τρία λεπτά. Ρε το σώμα σας το ακούτε καθόλου; Σεβαστείτε το
Άκου να κάνει νιανιά τα υλικά!
μπρο, για βελουτέ έλεγε. Και δεν το κάνεις σε όλα τα υλικά. Και δεν ξέρω για το δικό σου, πάντως το δικό μου σώμα μια χαρά ανταποκρίνεται. Και μην πιστεύεις τον κάθε κομπογιανίτη (σαν εμένα που γράφω 'δωνά), πήγαινε σε κάποιον σπουδαγμένο διαιτολόγο να συζητήσεις τα συμπεράσματά σου.
Θες να την κάνω από το νήμα; Αντιλαμβάνεσαι ότι στο χαλάω ρε μονή;
Γιατί να μην ανταποκρίνεται το σώμα μου στο βελουτέ; Μια χαρά τρώω φάβα και βεβαίως το πρώτο των πρώτων, πατσά. Αλλά για τις σούπες που περιγράφεις στην αρχή, γιατί να της κανεις βελουτέ;
Αλεύρια και κριθάρια έχουν γλουτένες. Εκατό φορές καλύτερη η πατάτα.
Άμα τα κομμάτια πατάτας σου κρυώνουν πιο αργά, απλά τα κόβεις πιο μικρά, δε θέλει πολύ σκέψη. Εγώ σπίτι έχω μάθει με μικρά κομμάτια πατάτας τη σούπα, αν και ο Άκης τα κάνει με μεγάλα και κανείς δεν παραπονιέται.
ΕΠίσης η πατάτα αν τη λιώσεις σου χυλώνει πολύ ωραία τη σούπα, χωρίς να βάζεις κρέμες και αηδίες.
1, Δεν είχα υπόψη μου άτομα που έχουν δυσανεξία στην γλουτένη. Είναι και δύσκολο να τα πετύχεις, αποτελούν το 1% του πληθυσμού. Όταν έχω να κάνω τραπέζι σε άτομο με ιατρικό πρόβλημα, εννοείται ότι θα ελιχθώ.
2.Όταν λες κρέμες στην σούπα τι εννοείς; Κορν φλάουρ να πούμε;
3. Μπορείς να δώσεις λινκ με την συνταγή του Άκη;
Δε χρειάζεται να έχεις δυσανεξία για να προτιμάς να την ελαττώνεις τη γλουτένη. Κρέμα στη σούπα εννοώ κρέμα γάλακτος.
Δε χρειάζεται να έχεις δυσανεξία για να προτιμάς να την ελαττώνεις τη γλουτένη.
Είμαι αρκετά σίγουρος, της τάξης του 100%, ότι η γλουτένη δημιουργεί προβλήματα μόνο σε όσους έχουν δυσανεξία σε αυτή και όλο το άλλο πράγμα με τα προϊόντα χωρίς γλουτένη, ότι και καλά είναι πιο υγιεινά, είναι κόλπο του μάρκετινγκ.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.