το κοινωνικό αποτύπωμα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Re: το κοινωνικό αποτύπωμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Αύγ 2018, 10:04

Εμενα δεν με ενοχλει κανενας γειτονας ισως επειδη εχω την συνηθεια να ακονιζω το δικοπο στο μπαλκονι

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2018, 10:07

Ασέβαστος έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:46
bizeli έγραψε:
20 Αύγ 2018, 18:35
Beria έγραψε:
20 Αύγ 2018, 18:27
Ο ένας από το πλήρωμα με έπιασε και μου είπε 'ρε φίλε, νομίζαμε ότι ήσουν υπερβολικός, δεν περιμέναμε τέτοια φάση' και μου είπε τη λύση:
Κανείς την καταγγελία στο περιπολικό, ζητάς να πάρεις αντίγραφο από το τμήμα και την πας στον εισαγγελέα υπηρεσίας. Από εκείνη τη στιγμή, η αστυνομία δεν μπορεί να αρνηθεί παρέμβαση!
Δεν το κατάλαβα αυτό.
Γιατί υπάρχει περίπτωση να καλέσεις το 100 και να αρνηθεί να παρέμβει;
χαχαχαχα!

ειχα κατι νοικαρηδες, που εκαναν φασαρια και ενοχλουσαν την πολυκατοικια. για καποιο λογο, οι υπολοιποι ενοικοι θεωρουσαν οτι υπευθυνος ειμαι εγω που τους το νοικιασα, και οχι οι ιδιοι, οποτε με επαιρναν τηλεφωνο και μου εκαναν παραπονα.
καποια στιγμη τους ειπα να παρουν την αστυνομια. το εκαναν. η αστυνομια με πηρε τηλεφωνο :o μου ειπαν οτι γινεται φασαρια κλπ.
ΔΕΝ πηγαν εκει να διαπιστωσουν τη φασαρια. μαλιστα καποια στιγμη στο τηλεφωνο μου ειπαν να παρω το "100". μου γυρισε το ματι, της ειπα "ειμαστε με τα καλα μας, μιλω με την αστυνομια και μου λεει να παρω το 100;" η απαντηση ηταν "εγω δεν εχω διαθεσιμο περιπολικο τωρα", και της ανταπαντησα "λες να εχω εγω;"
Ρε φίλε το ίδιο ακριβώς μου είπε η αξιωματικός υπηρεσίας χθες. "μόνο το βιβλίο οχήματος μπορεί να καταγράψει ένα περιστατικό" και "εγώ δεν έχω διαθέσιμο όχημα αυτή τη στιγμή ως ΑΤ, την επόμενη φορά που θα σας επιτεθεί κάποιος εκείνη τη στιγμή που διαπληκτίζεστε πάρτε το 100".

Από το στρατό είχα να δω τόσο καφκικές διαδικασίες.

Δηλαδή πριν τα κινητά τι συνέβαινε; Δεν κατέγραφαν κανένα περιστατικό ποτέ γιατί δε γινόταν να τους πάρεις τηλέφωνο από το σημείο επιτόπου;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 21 Αύγ 2018, 10:43

:o Καλά ρε μλκς, πουστομπούτσο ζείτε; Έχω φρίξει με τις ιστορίες που διαβάζω. Εγώ θα ήμουνα με ξανάξ 24/7
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Αύγ 2018, 11:03

Μπερια ποια ειναο η διευθυνση του τυπου με το περιπτερο νσ στειλω 3 κιλα κρεας δωρο.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2018, 11:20

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Αύγ 2018, 10:43
:o Καλά ρε μλκς, πουστομπούτσο ζείτε;
Κάπου που δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εφαρμογή του νόμου και οι άνθρωποι χωρίζονται σε μια πλειοψηφία που το έχει συνειδητοποιήσει και σε μια μειοψηφία που υποφέρει. Από εκεί και πέρα η πλειοψηφία με τη σειρά της είναι μέχρι που θα το πάει. Οι πιο πολλοί ικανοποιούνται αγνοώντας τελείως ή σε μεγάλο ποσοστό φορολογική νομοθεσία, ΚΟΚ, αντικαπνιστικό, νομοθεσία περί ζώων, εργατική νομοθεσία, ώρες κοινής ησυχίας, αγορανομικές διατάξεις και πολεοδομικούς κανόνες. Άλλοι κάνουν ευθέως εγκληματικά πράγματα όπως μπαλωθιές, καταπατήσεις δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, χρήση του δρόμου για υπόνομο, επιθέσεις...

Σχεδόν όλοι πάνε για διασκέδαση σε μαφιοζομάγαζα όπου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα αλλά τουλάχιστον είναι κανονική μαφία, με το νόμο so to speak.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Αύγ 2018, 11:23

Μου θυμιζεις ενα μπαγλαμα σε ενα φορουμ που μας ελεγε τινκαταπληκτικα ειναι στην ελβετια και μας εβαλε και μια φωτο και βρηκα τουλαχιστον 5 τροχαιες πσραβασεις

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 21 Αύγ 2018, 11:23

perseus έγραψε:
21 Αύγ 2018, 11:03
Μπερια ποια ειναο η διευθυνση του τυπου με το περιπτερο νσ στειλω 3 κιλα κρεας δωρο.
Στείλτου καλύτερα 3 κιλά καλαμπόκι, γιατί από τότε έχει γίνει κοτούλα
Του έκατσε και η φάση με το μάζεμα όλων των ΧΑιτών μετά τον Φύσσα και εξαφανίστηκαν όλα τα πατριωτικά μπρελόκ και σημαιάκια μέσα σε μια νύχτα από το περίπτερο.
Και τι κάνετε κύριε Μπέρια μου, είναι κάθε μέρα και να εδώ σας φύλαξα την Προλεταριακή Σημαία, μην εξαντληθεί
:smt005:
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 21 Αύγ 2018, 11:24

Δεν παντου ετσι σπλα ο Φος τιμωρειται για την γκρινια του.

Ναι αλλα ο σκυλος σε δαγκωσε και πρεπει να τον επιβραβευσω.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 21 Αύγ 2018, 11:28

perseus έγραψε:
21 Αύγ 2018, 11:24
Δεν παντου ετσι σπλα ο Φος τιμωρειται για την γκρινια του.

Ναι αλλα ο σκυλος σε δαγκωσε και πρεπει να τον επιβραβευσω.
Δεν με δάγκωσε ρε συ. Αν με είχε δαγκώσει θα του είχα κλείσει το σπίτι.
Οι μελανιές και τα σκισμένα παντελόνια ήταν από τα πόδια του
Κι έπειτα δεν έφταιγε ο σκύλος, ο τρικαράγκιοζος έφτιαγε που δεν είχε καμία κοινωνική συναίσθηση
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2018, 11:28

Προφανώς δεν είναι παντού έτσι.

Μόνο στην Ελλάδα είναι έτσι. Και ακόμα και εκεί που είναι παντού έτσι οι Έλληνες κάνουν αυτό το έξτρα βηματάκι που εξηγεί γιατί η λέξη "βόθρος" δε μεταφράζεται μονολεκτικά. Μίλαγα με έναν Σουηδό πριν 2 βδομάδες, νταλικιέρης γυρίζει όλη την Ευρώπη, μου είπε παντού υπάρχουν μαλάκες οδηγοί και σε κάποια μέρη κάνουν πιο χοντρές μαλακίες αλλά οδηγάω 13 χρόνια σε 30 χώρες και μόνο στην Ελλάδα τους είδα να τις κάνουν με τα παιδιά τους μέσα.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 21 Αύγ 2018, 14:24

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
21 Αύγ 2018, 10:43
:o Καλά ρε μλκς, πουστομπούτσο ζείτε; Έχω φρίξει με τις ιστορίες που διαβάζω. Εγώ θα ήμουνα με ξανάξ 24/7
Ποιος σου είπε ότι δεν παίρνουμε ξανάξ ή και άλλα χειρότερα φάρμακα; Τα παίρνουν αυτοί που τους κάνουν την ζωή δύσκολη, πιθανόν όμως να τα παίρνουν και οι θύτες, γιατί λίγοι από αυτούς είναι οι εξυπνάδηκες που εξασφαλίζουν καλές συνθήκες ζωής, οπότε οι περισσότεροι δεν αντέχουν ούτε αυτό που προκαλούν.
Αναρωτιέμαι πραγματικά μήπως αυτό είναι πληρωμένο σχέδιο. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί αρχόσχολοι, συνταξιούχοι, μήπως τους έχουν στρατολογήσει με κάποιο χαρτζηλίκι για να ενοχλούν τους εργατικούς και σωστούς που δεν έχουν ιδέα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 21 Αύγ 2018, 14:42

Antares έγραψε:
21 Αύγ 2018, 14:24

Αναρωτιέμαι πραγματικά μήπως αυτό είναι πληρωμένο σχέδιο. Επειδή στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί αρχόσχολοι, συνταξιούχοι, μήπως τους έχουν στρατολογήσει με κάποιο χαρτζηλίκι για να ενοχλούν τους εργατικούς και σωστούς που δεν έχουν ιδέα.
κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει. ποιος νομιζεις οτι πληρωνει αυτο το σχεδιο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 21 Αύγ 2018, 14:59

Ασέβαστος έγραψε:
21 Αύγ 2018, 14:42
Antares έγραψε:
21 Αύγ 2018, 14:24

κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει. ποιος νομιζεις οτι πληρωνει αυτο το σχεδιο;
Εσείς ή εμείς οι ίδιοι μέσω της φορολογίας, των κρατικών δανείων και γενικά του κράτους χωρίς να το γνωρίζετε/ουμε. Γιατί μήπως ξέρουμε που πήγαν οι επιδοτήσεις, ο υπέρογκος δανεισμός και που πηγαίνουν οι φόροι;

bizeli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bizeli » 21 Αύγ 2018, 15:11

Ασέβαστος έγραψε:
21 Αύγ 2018, 09:46

χαχαχαχα!

ειχα κατι νοικαρηδες, που εκαναν φασαρια και ενοχλουσαν την πολυκατοικια. για καποιο λογο, οι υπολοιποι ενοικοι θεωρουσαν οτι υπευθυνος ειμαι εγω που τους το νοικιασα, και οχι οι ιδιοι, οποτε με επαιρναν τηλεφωνο και μου εκαναν παραπονα.
καποια στιγμη τους ειπα να παρουν την αστυνομια. το εκαναν. η αστυνομια με πηρε τηλεφωνο :o μου ειπαν οτι γινεται φασαρια κλπ.
ΔΕΝ πηγαν εκει να διαπιστωσουν τη φασαρια. μαλιστα καποια στιγμη στο τηλεφωνο μου ειπαν να παρω το "100". μου γυρισε το ματι, της ειπα "ειμαστε με τα καλα μας, μιλω με την αστυνομια και μου λεει να παρω το 100;" η απαντηση ηταν "εγω δεν εχω διαθεσιμο περιπολικο τωρα", και της ανταπαντησα "λες να εχω εγω;"
Να σου πω κάτι;
Και σε μένα υπήρξε περίπτωση που δεν εξυπηρετήθηκα από την αστυνομία.
Μας ειδοποίησαν κάτι γείτονες για το σπίτι του παππού και της γιαγιάς μου που είναι πλέον ακατοίκητο, ότι έχουν μπει μέσα κλέφτες και το έχουν κάνει καλοκαιρινό.
Τα σήκωσαν όλα.
Πέρα από αυτό μάθαμε ότι μπαίνουν μέσα και πρεζόνια και τέτοια και το έχουν κάνει σπίτι τους.

Όταν πήγαμε να δούμε τι συμβαίνει καλέσαμε και την αστυνομία γιατί θεωρήσαμε ότι ήταν λίγο επικίνδυνο να μπούμε μέσα μόνοι μας μην είναι κανένα πρεζάκι μέσα.

Η αστυνομία μας είπε ότι δεν έχει περιπολικό να στείλει.

Εκείνη τη στιγμή εκνευρίστηκα αλλά παρόλα αυτά με πιο ψύχραιμη ματιά είχαν δίκιο.
Εφόσον δεν είχαν να στείλουν κάποιον τι να έκαναν; Αυτοί φταίνε;
Εφόσον έτσι είναι η κατάσταση και κακώς είναι έτσι ...πρέπει να αξιοποιούνται σε πιο σοβαρά και επείγοντα περιστατικά.
Αν τους καλεί ο καθένας για ψύλλου πήδημα.

Αλλά και πάλι και στου ψύλλου το πήδημα, χρειάζεται η παρέμβασή τους.
Η αστυνομία είναι απαραίτητη.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 21 Αύγ 2018, 15:22

Αντιθέτως αν στο ψύλλου πήδημα είναι αμείλικτοι το κακό κόβεται στη ρίζα του. Η θεωρία της μηδενικής ανοχής είναι πάρα πολύ σωστή. Από το "σταματάω για ένα λεπτό μόνο δίπλα στο απαγορεύεται στάση και στάθμευση να κάνω τη δουλειά μου,τι να με γράψεις" φτάσαμε να σε πλακώνουν στο ξύλο επειδή φρίκαρες που οδηγούν ανάποδα στη λεωφόρο. Και να βαζίζονται μαγαζιά σαν επιχειρήσεις ότι θα φάνε όλο το πάρκινκ που τους αναλογεί σαν βιτρίνα, αποθηκευτικό χώρο κλπ και για πάρκινγκ θα χρησιμοποιείται το πεζοδρόμιο με τη βολική ράμπα αναπήρων.

Και να σου λέει και ο άλλος "τι γκρινιάζεις" τι τι γκρινιάζω ρε μαλάκα πρέπει να περπατήσω σε μια ΛΕΩΦΟΡΟ κρατώντας ένα πεντάχρονο από το χέρι έχοντας το νού μου ότι μπορεί να μου έρχονται ακόμα και ανάποδα χωρίς καν να κοιτάνε, επειδή μια μαλάκω ψωνίζει μπρόκολα από τον "Παραγωγό" κι έχει χώσει το τζιπ στο πεζοδρόμιο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών