με μπερδεύεις με τον Κόμετ-Ζουζουνίτσα

the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
εδω θελω να πω οτι στηριζω καργα την αντιδραση σου στο μπουλινκ, μια χαρα το αντιμετωπιζεις.Naida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:21Ζουζουνελι μπομπο λαβ γιο.I know just what you re sayin έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:19
μικροαστικούλι νιάνιαρο με κρίσεις μεγαλείου ηλικίας
Τι α κάμς να κάτσω να μαλώσω;Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:43εδω θελω να πω οτι στηριζω καργα την αντιδραση σου στο μπουλινκ, μια χαρα το αντιμετωπιζεις.Naida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:21Ζουζουνελι μπομπο λαβ γιο.I know just what you re sayin έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:19
Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:43εδω θελω να πω οτι στηριζω καργα την αντιδραση σου στο μπουλινκ, μια χαρα το αντιμετωπιζεις.Naida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:21Ζουζουνελι μπομπο λαβ γιο.I know just what you re sayin έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:19
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Τους έχει ξεφτιλίσει τους bullies σε πολλά νήματα.Ασέβαστος έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:43εδω θελω να πω οτι στηριζω καργα την αντιδραση σου στο μπουλινκ, μια χαρα το αντιμετωπιζεις.Naida έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:21Ζουζουνελι μπομπο λαβ γιο.I know just what you re sayin έγραψε: ↑30 Ιούλ 2021, 14:19
Γενικα διακατεχομαι από υψηλά επίπεδα ψυχραιμίας έως και αναισθησίας θα έλεγα. Εκτός εκείνων των ημερών.
κερια και λιβανια.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 10:49Κύριε Ασέβαστος εδώ σε μένα, αστον τον άλλον
Άνοιξα το ντουλάπι για να δω (κοίταξα πάνω και έψαξα με το χέρι μου δεν κατάλαβα κάποιο παξιμάδι) βρήκα όμως κάτω αυτά
[img]https://i.postimg.cc/HntWRtT1/IMG- ... .jpg[/img]
Δεν ξέρω αν είναι της βρύσης ή κάτι άλλο. Έχω την αίσθηση ότι είναι.
Ναι οταν την τραβάω προς τα έξω βγαίνει τελείως.Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 11:01κερια και λιβανια.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 10:49Κύριε Ασέβαστος εδώ σε μένα, αστον τον άλλον
Άνοιξα το ντουλάπι για να δω (κοίταξα πάνω και έψαξα με το χέρι μου δεν κατάλαβα κάποιο παξιμάδι) βρήκα όμως κάτω αυτά
[img]https://i.postimg.cc/HntWRtT1/IMG- ... .jpg[/img]
Δεν ξέρω αν είναι της βρύσης ή κάτι άλλο. Έχω την αίσθηση ότι είναι.
ναι, αυτα απο τη βρυση ειναι. ειναι εντελως ξεβιδωτη, λογικα τραβιεται και βγαινει εξω, αν δεν την εμποδιζουν τα σπιραλ.
θα σου βγαλω μια φωτο να δεις με ποια σειρα μπαινουν, μισο.
Ασέβαστος έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 11:32
λοιπον, τραβας την μπαταρια εξω απο τον παγκο, για να μην ταλαιπωρεισαι σκυμμενη μεσα στο ντουλαπι.
βρισκεις τη δευτερη βιδα που καπου μεσα στο ντουλαπι βοσκει, η ειναι ακομη επανω στην μπαταρια, η βριζεις τον υδραυλικο που δεν την εβαλε καν και πας και αγοραζεις.
βιδωνεις τις 2 βιδες χωρις τα παξιμαδια τους (οπως η επανω, που το εχω βγαλει) στη μπαταρια, με το χερι.
τωρα ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. διπλωνεσαι σαν φιδι με σπασμενα κοκκαλα μεσα στο ντουλαπι, και βρισκεις τροπο να χωσεις το κεφαλι σου καπου που να βλεπεις τις βιδες, ενω φαινεται η κωλοχαραδρα απο το τζην. αν δε φαινεται η κωλοχαραδρα, δουλεια υδραυλικου δεν κανεις, εγκατελειψε.
περνας απο τις βιδες τα 2 μισοφεγγαρα, βιδωνεις τα παξιμαδια αρχικα με το χερι και μετα με το 10 σωληνωτο. (υπαρχει μικρη πιθανοτητα να μην ειναι 10, να ειναι 8, η και 12. οταν πας να αγορασεις ας εχεις μαζι σου τη βιδα, για σιγουρια, δεν μπορω να καταλαβω απο φωτο)
ισιωνεις την κορμαρα σου στον καναπε να συνελθεις απο το λουμπαγκο που επαθες, και καμαρωνεις οτι τα καταφερες.
παιρνεις την αποφαση να χασεις κανα κιλο και να αρχισεις να γυμναζεσαι, να μπορεις να χωθεις ευκολοτερα αλλη φορα.
ξεχνας την προηγουμενη αποφαση, και βαζεις ενα παγωτο να επιβραβευσεις τον εαυτο σου.
ετοιμη.
Για βρύση μιλάμε ε