τιποτα καθοντουσαν κυριες. ψευταρας. μη δινεις σημασια.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:23όχι δεν έχω υπόψιν μου γι άλλες μίζες. Το ότι πιθανολογείς κάτι δεν είναι επιχείρημα.
Τι έγινε στην εξεταστική; Τι έχει πει το ΚΚΕ για όλα αυτά στο δημόσιο λόγο του;
Γιατί το ΚΚΕ είναι τόσο αποτυχημένο κόμμα;
Re: Γιατί το ΚΚΕ είναι τόσο αποτυχημένο κόμμα;
Οταν το ΚΚΕ ζητησε στην εξεταστικη να εξεταστουν και τα αδικηματα που ειχαν παραγραφει ο Συριζα για μερες τσακωνόταν με την ΝΔ για το τι αρμοδιοτητες εχει η εξεταστικη απλα για να μην διερευνηθεί το σκανδαλο της Νοβαρτις.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:23όχι δεν έχω υπόψιν μου γι άλλες μίζες. Το ότι πιθανολογείς κάτι δεν είναι επιχείρημα.
Τι έγινε στην εξεταστική; Τι έχει πει το ΚΚΕ για όλα αυτά στο δημόσιο λόγο του;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ψεμματα.zteo έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:28Οταν το ΚΚΕ ζητησε στην εξεταστικη να εξεταστουν και τα αδικηματα που ειχαν παραγραφει ο Συριζα για μερες τσακωνόταν με την ΝΔ για το τι αρμοδιοτητες εχει η εξεταστικη απλα για να μην διερευνηθεί το σκανδαλο της Νοβαρτις.
η εισαγγελεας διαφθορας διωκεται το ιδιο και ο παπαγγελοπουλος.
Γιατι?
Γιατι δρευνησαν το σκανδαλο νοβαρτις.
Τι ειστε εσεις ρε?
ακου τι λεει ο αλλος ρε
Γιατι?
Γιατι δρευνησαν το σκανδαλο νοβαρτις.
Τι ειστε εσεις ρε?
ακου τι λεει ο αλλος ρε
zteo έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:28Οταν το ΚΚΕ ζητησε στην εξεταστικη να εξεταστουν και τα αδικηματα που ειχαν παραγραφει ο Συριζα για μερες τσακωνόταν με την ΝΔ για το τι αρμοδιοτητες εχει η εξεταστικη απλα για να μην διερευνηθεί το σκανδαλο της Νοβαρτις.
Οι αιτίες του σκανδάλου και άγιος ο Θεός«Όπως το ότι το φάρμακο από κοινωνικό αγαθό, έχει γίνει εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού και κερδοφορίας από τις πολυεθνικές εταιρείες», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ, ζήτησε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί επί της ουσίας, εξετάζοντας όλα τα αδικήματα ακόμη και αυτά που έχουν παραγραφεί.
«Ζητήσαμε και την εξέταση των ανώνυμων μαρτύρων, ώστε να διερευνηθούν οι βαθύτερες αιτίες του σκανδάλου» σημείωσε.
Παράλληλα, τόνισε ότι το ΚΚΕ, δεν δίνει κάλυψη σε κανέναν ένω έκανε λόγο για μνημείο εκφυλισμού, αναφερόμενος στη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής και το σύντομο βίο της.
Όπως είπε «δεν επέλεξε ποτέ να εξετάσει την ουσία, αλλά την δήθεν αρμοδιότητα ή μη».

Το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να αποχωρήσει στο τέλος. Πολιτική υπευθυνότητα όχι μαλακίες!

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
το κκε θυμιζω, ηθελε να βγουν οι κουκουλες απ τους μαρτυρες.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:34Οι αιτίες του σκανδάλου και άγιος ο Θεός«Όπως το ότι το φάρμακο από κοινωνικό αγαθό, έχει γίνει εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού και κερδοφορίας από τις πολυεθνικές εταιρείες», σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Κουτσούμπα από την πρώτη στιγμή το ΚΚΕ, ζήτησε ότι η υπόθεση πρέπει να διαλευκανθεί επί της ουσίας, εξετάζοντας όλα τα αδικήματα ακόμη και αυτά που έχουν παραγραφεί.
«Ζητήσαμε και την εξέταση των ανώνυμων μαρτύρων, ώστε να διερευνηθούν οι βαθύτερες αιτίες του σκανδάλου» σημείωσε.
Παράλληλα, τόνισε ότι το ΚΚΕ, δεν δίνει κάλυψη σε κανέναν ένω έκανε λόγο για μνημείο εκφυλισμού, αναφερόμενος στη σύσταση της Προανακριτικής Επιτροπής και το σύντομο βίο της.
Όπως είπε «δεν επέλεξε ποτέ να εξετάσει την ουσία, αλλά την δήθεν αρμοδιότητα ή μη».Γενικότητες και παρλαπίες προκειμένου να βγει λάδι η νέα Δγμοκρατία και να το ρίξουμε στο γενικότερο στοχασμό για τα αινόμενα που δημιουργεί ο καπιταλισμός. Άσε ρε το παραμύθι.
Το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να αποχωρήσει στο τέλος. Πολιτική υπευθυνότητα όχι μαλακίες!
σε πληρη ευθυγραμμιση με νδ.
ρομπες ξεκουμπωτες
Υπενθυμίζω:
Σα να μου λες εξαιτίας του Τσίπρα έχασα μια αξιοπρεπή δουλειά και πήγα στο κάτεργο.
Τι λέμε τώρα; Ζήτω;
Πηγή: Protagon.grΠοτέ δεν είναι αργά. Εβδομήντα τρία χρόνια μετά τον θάνατό του, ο Αρης Βελουχιώτης, κατά κόσμον Θανάσης Κλάρας, αποκαταστάθηκε και κομματικά από το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος που τα πρώτα χρόνια μετά την Κατοχή τον είχε αποκηρύξει, υπονομεύοντας ουσιαστικά τις προσπάθειές του.

Απατεώνες!
Ενω το να καθομαστε σε μια εξεταστικη οπου για μηνες να τσακωνομαστε για το εαν πρεπει να βγουν οι κουκουλες η οχι.Να τσακωνομαστε για το τι αρμοδιοτητες εχει μια εξεταστικη(απο την στιγμη που με βαση την νομοθεσια οι αρμοδιοτητες της ειναι ξεκαθαρες) απλα για να προσφερουμε στα καναλια μια ευνουχισμενη πολιτικη αντιπαραθεση και απλα να περνανε οι μηνες για να μην γινει τιποτα θα διελευκανε το σκανδαλο.Χαοτικός έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 02:34Οι αιτίες του σκανδάλου και άγιος ο Θεός«Όπως το ότι το φάρμακο από κοινωνικό αγαθό, έχει γίνει εμπόρευμα και πηγή πλουτισμού και κερδοφορίας από τις πολυεθνικές εταιρείες», σημείωσε.
Όπως είπε «δεν επέλεξε ποτέ να εξετάσει την ουσία, αλλά την δήθεν αρμοδιότητα ή μη».Γενικότητες και παρλαπίες προκειμένου να βγει λάδι η νέα Δγμοκρατία και να το ρίξουμε στο γενικότερο στοχασμό για τα αινόμενα που δημιουργεί ο καπιταλισμός. Άσε ρε το παραμύθι.

Χιλιες φορες αποχωρηση παρα συνενοχος σε εκφυλιστικες διαδικασιες για την τηλεθεαση των καναλιων.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Των καναλιών που γλείφετε να λες και κάνετε κρα για να σας πετάξυν ένα κοκκαλάκι. Αποχωρούμε όπου δεν έχει ψωμί (πολιτικό όφελος).
Ποιος κόλλαγε τη διαδικασία; Δεν κατάλαβα τι είπες!
Ποιος κόλλαγε τη διαδικασία; Δεν κατάλαβα τι είπες!
Πολύ σωστός!πήζον bot έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 20:19το κκε ειναι το δεκανικι του συστηματος.
το φυλαξε οταν κινδυνεψε το 2010 οταν παραταχθηκε με ροπαλα γυρω απ την βουλη. δεν ξεχνιεται αυτο..
το ευχαριστησε τοτε και ο αδωνης αν θυμαστε και το προωθει οπως βλεπεις και ο μπογδανος
επι συριζα, που εδωσε 13 συνταξη καταργησε υποκατωτατο, ανεβασε 11% τον κατωτατο εδωσε δωραν υγεια σε ολους τσαμπα μμμ σε ανεργους και λοιπα, ειχαν μπει μεσα στο υπουργειο οι κκεδες και κοπαναγαν τα χερια στα τραπεζια.
Τωρα που η νδ καταργησε το 8ωρο και μασουλανε τα λαμογια με 10 μασελες, καθονται κυριες οι επαναστατες της πορδης.
ποσο πιο απλο μπορει να γινει για να το καταλαβεις?
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Το ΚΚΕ είναι το πιο πετυχημένο κόμμα της μεταπολίτευσης. Κανένα άλλο κόμμα δεν έχει καταφέρει να κρατήσει τόσο σταθερά τα ποσοστά του εδώ και 4 δεκαετίες, λέγοντας ξανά τα ίδια και τα ίδια εδώ και 100 χρόνια. Τέτοια πίστη στο δόγμα θα τη ζήλευε μέχρι και η εκκλησία.
Αντί να αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε στα μνημόνια και στον εξευτελισμό, αναρωτιόμαστε γιατί το ΚΚΕ δεν έγινε κυβέρνηση;Scouser έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 19:41Επί 13 χρόνια and counting, η Ελλάδα βρίσκεται διαρκώς σε κρίση, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις είναι ιδανικές για να αυξήσουν τα ποσοστά τους επαναστατικά ή τέλος πάντων μη συμβατικά κόμματα. Γιατί το ΚΚΕ έχει αποτύχει τόσο παταγωδώς να εισπράξει έστω ένα μικρό μέρος της δυσαρέσκειας των Ελλήνων ψηφοφόρων; Δεν προβληματίζονται καθόλου οι σύντροφοι;
Προφανώς ο λόγος είναι ίδιος: η νοοτροπία και οι επιλογές του σοφού ελληνικού λαού.
Μα δεν θέλει το ΚΚΕ να γίνει κυβέρνησηstavmanr έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 18:40Αντί να αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε στα μνημόνια και στον εξευτελισμό, αναρωτιόμαστε γιατί το ΚΚΕ δεν έγινε κυβέρνηση;Scouser έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 19:41Επί 13 χρόνια and counting, η Ελλάδα βρίσκεται διαρκώς σε κρίση, για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Συνήθως τέτοιες καταστάσεις είναι ιδανικές για να αυξήσουν τα ποσοστά τους επαναστατικά ή τέλος πάντων μη συμβατικά κόμματα. Γιατί το ΚΚΕ έχει αποτύχει τόσο παταγωδώς να εισπράξει έστω ένα μικρό μέρος της δυσαρέσκειας των Ελλήνων ψηφοφόρων; Δεν προβληματίζονται καθόλου οι σύντροφοι;
Προφανώς ο λόγος είναι ίδιος.
Είναι ξεκάθαρο αυτό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 62 μονο μελη στο νεο αποτυχημενο κυβερνητικο σχημα
από Μαδουραίος » 14 Ιουν 2024, 11:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 51 Απαντήσεις
- 1186 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Ιουν 2024, 07:58
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πως ακολουθούσανε το ISIS τόσο εύκολα;
από Niki » 08 Αύγ 2024, 12:48 » σε Κοινωνικά θέματα - 83 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-