Όλα πάνε καλά αφού γκυβερναει η νδ
Φωτιά στην Αχαΐα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Φωτιά στην Αχαΐα
Το ξέρω βρε καλό μου παιδάκι. Το ξέρω..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πήζον bot έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 14:43ακομα καλυτερο
[img]https://i.postimg.cc/mDwT0b98/E7s- ... .jpg[/img]
Σ'ευχαριστώ θερμά. Αυτό θέλω να πιστεύω κι εγώ.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
εύχομαι να πάνε όλα καλά.....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Καίγεται πάλι το Δάσος των Πεταλούδων στην Ρόδο.
Η δεξιά πάλι το είχε κάψει το 2006.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Καραμελίτσα
Πέρασα σήμερα από εκεί, για μία κηδεία σε γειτονικό χωριό. Που τελικά έγινε τελευταία στιγμή, μέχρι χθες στις 12 ήταν κλειστή η εθνική.
Εντύπωση μου έκανε ότι οι ντόπιοι έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως ότι η φωτιά υπήρχε τουλάχιστον 4 μέρες, αλλά ήταν λέει ψηλά σε απάτητα και δεν κρίθηκε σκόπιμο να στείλουν αεροπλάνο. Αυτό παίχτηκε στα κανάλια;
Εντύπωση μου έκανε ότι οι ντόπιοι έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως ότι η φωτιά υπήρχε τουλάχιστον 4 μέρες, αλλά ήταν λέει ψηλά σε απάτητα και δεν κρίθηκε σκόπιμο να στείλουν αεροπλάνο. Αυτό παίχτηκε στα κανάλια;
Z
Τις άλλες φωτιές που είχαν μπει επί πασόκ και το είχαν ρημάξει τις ξεχνάς έτσι;;;Крaсная армия έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 19:55Καίγεται πάλι το Δάσος των Πεταλούδων στην Ρόδο.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Γιατί να παιχτεί;;;Καραμελίτσα έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 20:32Πέρασα σήμερα από εκεί, για μία κηδεία σε γειτονικό χωριό. Που τελικά έγινε τελευταία στιγμή, μέχρι χθες στις 12 ήταν κλειστή η εθνική.
Στις φωτιές στο Μάτι τα έλεγα ότι τελικά οι φωτιές είναι ένα παιχνίδι που παίζουν οι πολιτικοί και στέλνουν για κατάσβεση μόνο όταν απειλείται χωριό ή γενικά κωλόσπιτα!!! Με λίγα λόγια οι ψήφοι είναι ανώτεροι από την φύση!!!
.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Στα κανάλια παίζεται μόνο ότι θέλει το ζαβό, ακόμα να το καταλαβετε;Καραμελίτσα έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 20:32Πέρασα σήμερα από εκεί, για μία κηδεία σε γειτονικό χωριό. Που τελικά έγινε τελευταία στιγμή, μέχρι χθες στις 12 ήταν κλειστή η εθνική.
Αντιθέτως εγώ δεν το εύχομαι...
Ελπίζω σε μία ακόμα καταβόθρα όπως το Μάτι, μπας και αλλάξουν ιδεολογία τα πολιτικά σκατά, αλλιώς κάθε χρόνο θα συνεχίζεται το ίδιο σάπιο έργο...
.
Ποιοι ρε; Πήγαν 20.000 άτομα και φύτεψαν πεύκα γιατί έτσι, πριν από 5 η 10 χρόνια; Ή είναι μαλάκες που τόσες δεκαετίες ούτε ένας δεν επιχείρησε να τα κόψει;
Την άποψη για το τι είναι το πεύκο και την πρόκληση για μια ακαδημαϊκή συζήτηση για τα πεύκα (δαδιά) την ξεκινάς έτσι; Σύνελθε ρε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
φωτογραφία του τότε πως είχε γίνει ο ουρανός στη ΣαλαμίναКрaсная армия έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 11:57Το 2007 η φοφοδεξιά παράταξη τα έκαψε όλα.
Έχασαν τη ζωή τους 84 άνθρωποι, κάηκαν 1.500 σπίτια και περισσότερα από 268.834 εκτάρια γης, 4,5 εκατομμύρια ελαιόδεντρα και 60.000 ζώα.
Αλλά ήταν απλά προ μνημονίου και όλα καλά.
Και υπόψιν δεν κάηκε μόνο η Πελοπόννησος.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είσαι εντελώς καμένος - προφανώς ή δεν ζεις στην Ελλάδα ή ζεις στο εξωτερικό...Χαοτικός έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 23:09Ποιοι ρε; Πήγαν 20.000 άτομα και φύτεψαν πεύκα γιατί έτσι, πριν από 5 η 10 χρόνια; Ή είναι μαλάκες που τόσες δεκαετίες ούτε ένας δεν επιχείρησε να τα κόψει;
Την άποψη για το τι είναι το πεύκο και την πρόκληση για μια ακαδημαϊκή συζήτηση για τα πεύκα (δαδιά) την ξεκινάς έτσι; Σύνελθε ρε.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τελετές ακρωτηριασμού στην Αχαΐα