22 εκ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
22 εκ
Ο φιλος μου έχει μεγεθος 22 εκ και πονάω πολύ κατά την επαφή. Ούτε έχει καταφέρει να μπει τελειως! Το προσπαθούμε αλλα δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα η κατάσταση! Μ έχει πιάσει πανικος για τις μελλοντικές συνευρέσεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω λίγη εμπειρία και ειχα 2 χρονια να κάνω σχέση! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι το μεγεθος δεν δημιουργεί πόνο! Μ αρέσει και νοιάζομαι γι αυτόν, έχετε ανάλογη εμπειρία; Βελτιώνεται η κατάσταση με τον καιρό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Hector Buas
Re: 22 εκ
Zhukov εσύ είσαι?Mary1 έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 07:53Ο φιλος μου έχει μεγεθος 22 εκ και πονάω πολύ κατά την επαφή. Ούτε έχει καταφέρει να μπει τελειως! Το προσπαθούμε αλλα δεν έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα η κατάσταση! Μ έχει πιάσει πανικος για τις μελλοντικές συνευρέσεις. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι έχω λίγη εμπειρία και ειχα 2 χρονια να κάνω σχέση! Ο γυναικολόγος μου είπε ότι το μεγεθος δεν δημιουργεί πόνο! Μ αρέσει και νοιάζομαι γι αυτόν, έχετε ανάλογη εμπειρία; Βελτιώνεται η κατάσταση με τον καιρό;
- Καραμελίτσα
Τί γουρούνια! Αφήστε την ήσυχη την κοπέλλα.
Δεν είναι θέμα να το γράφεις σε φόρουμ, υπάρχουν πλέον πολλές κλινικές στην Ελλάδα που κάνουν φαλλοπλαστική και δεν είναι ακριβή.
Δεν είναι θέμα να το γράφεις σε φόρουμ, υπάρχουν πλέον πολλές κλινικές στην Ελλάδα που κάνουν φαλλοπλαστική και δεν είναι ακριβή.
Z
Νόμιζαα τα χρέη της ΝΔ που θα αφήσει απλήρωτα.
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι είναι μικρό το ποσό ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".