Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της!

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Parrot

Re: Λάρισα: Δολοφόνησε τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί της αδερφής της!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Αύγ 2021, 14:46

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:23
Εγώ νομίζω πως εκτός των άλλων αιτιών που λέτε, βλέπουμε και τα αποτελέσματα του παρατεταμένου lockdown.
Γενικώς υπάρχουν πολλά νεύρα.
Έχω δει επεισόδιο μεταξύ οδηγών στο δρόμο, μιλάμε πολύ ξύλο! Οι τριγύρω στέκονταν και τους έκοβαν πώς θα μπουν στη μέση να τους χωρίσουν και ζύγιζαν την κατάσταση, ενώ πιο παλιά θα είχαν μπει στη μέση με τη μία.
Έχω δει μαλλιοτράβηγμα στο supermarket!
Αυτά μετά την άρση του lockdown.
Αν έχει τόση επιθετικότητα ο μέσος πολίτης, τότε οι εγκληματικές φυσιογνωμίες θα κάνουν κάτι ακόμα πιο ακραίο.
Πού τα βλέπετε όλα αυτά καλε; :o

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 03 Αύγ 2021, 14:48

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
03 Αύγ 2021, 13:05
foscilis έγραψε:
03 Αύγ 2021, 12:57
talaipwros έγραψε:
03 Αύγ 2021, 12:22
Αυτα ειναι δυστυχως τα αποτελεσματα της υποχωρησης της Πατριαρχιας

Παλαιοτερα ηταν αδιανοητο για εναν αντρα να χτυπησει γυναικα
Μας δουλευεις. Πρώτα απ' όλα παλιότερα η γυναίκα ήταν 13 χρόνων και υπό την κηδεμονία σου. *Έπρεπε* να τη δέρνεις.
Ξύλο εκείνη την εποχή έτρωγαν και τα αγόρια
Όχι μόνο από τους γονείς αλλά και από τους δασκάλους στο σχολείο
Με τον χάρακα
Το ξέρω. Ήταν αποδεκτός τρόπος πειθάρχησης ατόμων υπό την κηδεμονια σου. Δε μπορεί να μας λέει ο άλλος ότι δεν έτρωγαν οι γυναίκες.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2021, 14:49

Philip Mortimer έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:36
Εάν υπάρχει κάποια σχέση με το λοκνταουν αυτή ίσως είναι ότι καταπιεστικοί σύζυγοι βλέπουν τις γυναίκες τους να ξαναβγαίνουν από το σπίτι και ζηλεύουν
Όχι. Η σχέση με το lockdown είναι πως ο κόσμος είχε βρει τρόπους να ξεδίνει, μα γυμναστήρια, μα τρέξιμο, μα έξοδος με τους φίλους και έτσι τα προβλήματα στις σχέσεις και τη δουλειά ξεθύμαιναν.
Ξαφνικά αρκετοί βρέθηκαν κλειδωμένοι στο σπίτι 24/7, άλλοι λιγότερο, με την υπόλοιπη οικογένεια που συνήθως την έβλεπαν για λίγες ώρες (να σας πω ιστορίες από την αδελφή μου πώς άφηναν τα παιδιά στο νηπιαγωγείο ά(ν)εργες μανάδες και τα έπαιρναν τελευταία στιγμή στις 4 το απόγευμα και πώς τα πετούσαν κάθε Δευτέρα μες την τρέλη χαρά γιατι "τις είχαν πρήξει το Σαββατοκύριακο") συν το άγχος για πιθανή ανεργία ή μείωση αποδοχών.
Και τώρα βλέπουμε τα αποτελέσματα.
Είμαι σίγουρη πως έπεφτε ξύλο και στο lockdown, απλώς τα κανάλια δεν ασχολήθηκαν τι γίνεται στα επείγοντα από ξυλοδαρμούς γιατί όλη η προσοχή ήταν στραμμένη στον covid.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2021, 14:49

Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:46
Juno έγραψε:
Εγώ νομίζω πως εκτός των άλλων αιτιών που λέτε, βλέπουμε και τα αποτελέσματα του παρατεταμένου lockdown.
Έχω δει επεισόδιο μεταξύ οδηγών στο δρόμο, μιλάμε πολύ ξύλο! Οι τριγύρω στέκονταν και τους έκοβαν πώς θα μπουν στη μέση να τους χωρίσουν και ζύγιζαν την κατάσταση, ενώ πιο παλιά θα είχαν μπει στη μέση με τη μία.
Αν έχει τόση επιθετικότητα ο μέσος πολίτης, τότε οι εγκληματικές φυσιογνωμίες θα κάνουν κάτι ακόμα πιο ακραίο.
Δεν κυκλοφορείς;
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Αύγ 2021, 14:51

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:49
Parrot έγραψε:
Juno έγραψε:
Δεν κυκλοφορείς;
Πάω σουπερμάρκετ και για τσιγάρα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2021, 14:57

Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:51
Juno έγραψε:
Parrot έγραψε:

Δεν κυκλοφορείς;
Νταξ, δεν το βλέπω κάθε μέρα.
Αλλά μια φορά που το είδα, ήταν τρομακτικό. Είχε αναποδογυρίσει το ένα καρότσι, ούρλιαζαν και έβριζαν και όσοι παρενέβησαν δεν μπορούσαν να βγάλουν τα χέρια της μιας, από τα μαλλιά της άλλης.
Άσε.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Αύγ 2021, 14:59

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:57
Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:51
Juno έγραψε:

Δεν κυκλοφορείς;
Νταξ, δεν το βλέπω κάθε μέρα.
Αλλά μια φορά που το είδα, ήταν τρομακτικό. Είχε αναποδογυρίσει το ένα καρότσι, ούρλιαζαν και έβριζαν και όσοι παρενέβησαν δεν μπορούσαν να βγάλουν τα χέρια της μιας, από τα μαλλιά της άλλης.
Άσε.
:a040::a040::a040::a040:
Κάνουν οι γυναίκες τέτοια πράματα;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2021, 15:07

Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:59
:a040::a040::a040::a040:
Κάνουν οι γυναίκες τέτοια πράματα;
Ναι, οι άντρες όμως κάνουν χειρότερα.
Πίσω στο θέμα μας.
Αυτά που είπα δεν ξεπλένουν τον φονιά. Πολύς κόσμος έχει αυξημένα νεύρα εξαιτίας όσων περνάμε εδώ και ενάμισο χρόνο, αλλά δεν σκοτώνουν όλοι.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Αύγ 2021, 15:14

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2021, 15:07
Ναι, ναι.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 03 Αύγ 2021, 15:17

Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 15:14
Juno έγραψε:
Ναι, ναι.
Μέχρι στιγμής οι ενδοοικογενειακοί φόνοι είναι από άντρες. Τουλάχιστον στο μαλλιοτράβηγμα βλέπεις και μια παράσταση, δεν πέθανε κανείς.
Leporello έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot » 03 Αύγ 2021, 15:20

Juno έγραψε:
03 Αύγ 2021, 15:17
Parrot έγραψε:
03 Αύγ 2021, 15:14
Juno έγραψε:
Ναι, ναι.
Μέχρι στιγμής οι ενδοοικογενειακοί φόνοι είναι από άντρες. Τουλάχιστον στο μαλλιοτράβηγμα βλέπεις και μια παράσταση, δεν πέθανε κανείς.
Ok.

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 03 Αύγ 2021, 15:21

Otto Weininger έγραψε:
03 Αύγ 2021, 13:06
Gherschaagk έγραψε:
03 Αύγ 2021, 12:09

Η αύξηση της εγκληματικότητας σχετίζεται με το παρατεταμένο λοκνταουν.
Που να το τηρουσαμε κιόλας δηλαδή. Γενοκτονία θα είχε γίνει.
:lol:

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 03 Αύγ 2021, 15:23

Πασιφάη έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:28
Naida έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:20
Πασιφάη έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:10

Μα σου απήντησα. Απλά εσύ θες αριθμούς για να επιβεβαιώσεις την νοοτροπία σου. Εγώ σου εξήγησα πως δεν κατηγοριοποιώ. Πεντάχρονο είσαι μαρή; :lol:
Φυσικά και θέλω αριθμούς καλέ. Τι να πάρω ως δεδομένο το ποιηματάκι σου με προσωπική νύξη τι θέλω εγώ να δω κι αν κατεβαίνω στο δρόμο και λοιπές προσωπικές μαλακίες; ή κάνεις συζήτηση πάνω σε ένα φαινόμενο που συζηταται και λέω διαφωνώ με τη x άποψη σου γιατί έχω αυτά τα δεδομένα ή λες εγώ θέλω να μιλήσω για το πως το βλέπει η Naida η οποία πιστεύω έχει εμμονές με την Πατριαρχία και βλέπει απ του βιαστές και λοιπές παπαριτσες που αναπαράγεις θεωρώντας ότι κατέχεις την μια και απόλυτη αλήθεια, σε ένα νήμα που φυσικά αφορά μια ακόμα γυναικοκτονία.
Οπότε να περιμένω απάντηση στο ερώτημα μου με στοιχεία ή θα συνεχίσεις επί προσωπικού;
Είπα πως διαφωνώ με τον όρο που δίδεις. Και χρησιμοποιώ δικές σου εκφράσεις, οπότε πάει περίπατο το ''επί προσωπικού.'' Αν δλδ σου πω ότι το τελευταίο δίμηνο έχουμε πολλές δολοφονίες γυναικών, θα σε κάμει να νοιώσεις καλλίτερα; Αυτό επιζητείς; Το πως θα καθιερωθεί ο όρος γυναικοκτονία;
Ναι είπες διαφωνείς γιατί έχουν αυξηθεί γενικά οι δολοφονίες οπότε γιατί να τις ξεχωρίσουμε. Και σε ρωτάω λοιπόν από γυναικες προς τους συντρόφους τους πόσες δολοφονίες έχεις; ακόμα απάντηση δεν πήρα. Φυσικά ματάκια μου εστιάζεις να απαντησεις επί προσωπικού για αυτό αναφέρεσαι σε μένα για το πως το βλέπω εγώ προσωπικά, εξάλλου μπάζεις μέσα και ότι σου κατέβει για τους βιασμούς κτλ. Οπότε ναι δεν συζητάς για το συγκεκριμένο. Συζητάς για το πως το βλέπω εγώ βάσει των εκτιμήσεων σου που βγάζεις από το κεφάλι σου για τις δικές μου απόψεις.
Πασιφάη έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:39
Η Naida, την έκανε μιας και πήρε την απάντηση που ήθελε. Προφανώς όμως πέρασε στο ντούκου, όλα όσα ειπώθηκαν. Δεν περίμενα κάτι περισσότερο. :lol:
Είσαι γενικά ανυπομονη ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo » 03 Αύγ 2021, 15:26

Feindflug έγραψε:
03 Αύγ 2021, 14:10
foscilis έγραψε:
03 Αύγ 2021, 13:00
εμένα η ψυχολόγος μου είχε πει
Έχεις ψυχολόγο, τύπε;
:lol:

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 03 Αύγ 2021, 15:28

Juno έγραψε:
Prepon έγραψε:
03 Αύγ 2021, 12:04
Υδράργυρος έγραψε:
03 Αύγ 2021, 11:56
Υπάρχει και το κίνημα συμπαράστασης "καλά της έκανε". Το λένε μέσα από τις τρύπες τους κάτι παρτάλια
Που το είδες αυτό;
Και γιατι καλά της έκανε, τον απατούσε;
Αυτός είναι λόγος να την κάνει ρόμπα σε όλη τη τοπική κοινωνία, ώστε να μην έχει μούτρα να βγει έξω από το σπίτι της, ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΡΕΙ!!!
Σίγουρα , σαν αρχή έχουμε ότι η δολοφονία δεν δικαιολογείται.

Από εκεί και πέρα όμως μην ξεχνάς πως οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, που φυσικά εμείς δε γνωρίζουμε.

Για παράδειγμα πριν περίπου 15 χρόνια στην ασφάλεια Κηφισιάς μπαίνει 3-4 τα χαράματα ένας τύπος με το κεφάλι της γυναίκας του στα χέρια του κομμένο και παραδίνεται. Συγγενής μου, αξιωματικός της ασφαλειας, ήταν παρών στο σκηνικό και επομενως η ιστορία είναι 100% αληθινή.
Ο τύπος ήταν ναυτικός και θαλασσοπνιγονταν χρόνια , ενώ η κυρία αεργη ζούσε μες στη χλιδή. Επιπλέον, βρήκε έναν λάθρο γκόμενο στον οποίο αγόρασε bmw και γενικά τσάκισε για πάρτυ του όλες τις αποταμιεύσεις του ναυτικού.
Ε, του δίνω πολλά ελαφρυντικά.
Τι να έκλανε ένα διαζυγιο;

Παράδειγμα δεύτερο. Φίλος μου στο στρατό είχε σχέση με μια παντρεμένη. Τον έφερνε σπίτι της και βγάζανε τα μάτια τους μπροστά σε δύο μωρά που έκλαιγαν ασταμάτητα χωρίς να τους δίνει την παραμικρή σημασία. Μες στη μυξα και στη βρώμα τα παιδιά παρατημενα. Ο άντρας της; Στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο, μετά έμαθαν πως έμεινε ανάπηρος.

Τι να λέμε, άμα δε ξέρεις τι ακριβώς έχει παίξει, καλύτερα να μασας
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών