ναι, για βρυση που εχει υγρασια, σταζει.
πως λεμε σταζει η βρυση, θειε;
ναι, για βρυση που εχει υγρασια, σταζει.
το σφιξιμο με το χερι δεν ειναι αρκετο, συντομα θα ξαναχαλαρωσει. η μπορει να φταιει που σφιχτηκε χωρις εμφανιση κωλοχαραδρας, παντως θα στην ξανακανει, συντομα.Naida έγραψε: ↑31 Ιούλ 2021, 19:54Ασέβαστος
με τις οδηγίες σου το έφτιαξαΔεν χρειάστηκα καν σωληνωτό(δεν βρήκα κιόλας ανοιχτό μαγαζί όταν βγήκα είχε και 40 βαθμούς, δεν πολυεψαξα.
Έβαλα φακό από το κινητό και το βιδωσα με το χέρι. Γενικά μου φάνηκε εύκολη η διαδικασία. Αφού νόμιζα ότι κάτι κάνω λάθος λάθος για να γίνει τόσο εύκολα.
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι βίδωσε σε άλλη θέση η βρύση, δεν ξέρω πως έγινε αυτό, αλλά δεν με πειράζει μια χαρά είναι. Δεν ξαναμπαίνω εκεί κάτω, πιάστηκε ο αυχένας μου, μύριζε και το αροξολ με έπιασε δυσφορία και διαρκώς νόμιζα κάτι περπατάει πάνω μου. Κωλοχαραδρα δεν φάνηκε γιατί φόραγα φουστάνι. Δεν το πέρασα το τεστ αυτό.
Παραδόξως χωρεσα οπότε θα φάω παραπάνω παγωτό μετά
Μπορείς να είσαι περήφανος για μένα
Α λες να ξεσφιξει γρήγορα; θα πάρω το κλειδακι μες στην εβδομάδα να το σφίξω.
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Αλλά κατά τον 17ο αιώνα, πολλοί μερκαντιλιστές βρέθηκαν σε πλήρη συμφωνία με τους γαιοκτήμονες όταν υπερασπίζονταν τις υψηλές τιμές των σιτηρών ως μέσο πειθαναγκασμού των εργατών στη σκληρή δουλειά. Προέβαλαν μάλιστα το παράδοξο επιχείρημα ότι το ακριβό ψωμί φτηναίνει την εργασία και αντιστρόφως, εφόσον το ακριβό ψωμία θα αναγκάσει τον εργάτη να καταβάλει μια μεγαλύτερη προσπάθεια.
Δεν ξέρω τι να πω. Το "σ' αγαπώ" είναι λίγο.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 13:40Αλλά κατά τον 17ο αιώνα, πολλοί μερκαντιλιστές βρέθηκαν σε πλήρη συμφωνία με τους γαιοκτήμονες όταν υπερασπίζονταν τις υψηλές τιμές των σιτηρών ως μέσο πειθαναγκασμού των εργατών στη σκληρή δουλειά. Προέβαλαν μάλιστα το παράδοξο επιχείρημα ότι το ακριβό ψωμί φτηναίνει την εργασία και αντιστρόφως, εφόσον το ακριβό ψωμία θα αναγκάσει τον εργάτη να καταβάλει μια μεγαλύτερη προσπάθεια.
Σύμφωνα με τον Petty, που έγραφε κατά το δεύτερο ήμισυ του 17ου αιώνα: “Έχει παρατηρηθεί από τους υφαντουργούς και άλλους που απασχολούν μεγάλο αριθμό φτωχών ανθρώπων, ότι όταν το σιτάρι είναι εξαιρετικά άφθονο, η εργασία των φτωχών είναι αναλογικά ακριβή: και αναγκαστικά τόσο σπάνια (τόσο έκφυλοι είναι αυτοί που εργάζονται μόνο για να τρώνε, ή μάλλον για να πίνουν)”.
(I. Rubin, “Ιστορία οικονομικών θεωριών”, ΚΡΙΤΙΚΗ: σελ. 55)
Τον ποιόν;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑03 Αύγ 2021, 13:40Αλλά κατά τον 17ο αιώνα, πολλοί μερκαντιλιστές βρέθηκαν σε πλήρη συμφωνία με τους γαιοκτήμονες όταν υπερασπίζονταν τις υψηλές τιμές των σιτηρών ως μέσο πειθαναγκασμού των εργατών στη σκληρή δουλειά. Προέβαλαν μάλιστα το παράδοξο επιχείρημα ότι το ακριβό ψωμί φτηναίνει την εργασία και αντιστρόφως, εφόσον το ακριβό ψωμία θα αναγκάσει τον εργάτη να καταβάλει μια μεγαλύτερη προσπάθεια.
Σύμφωνα με τον Petty, που έγραφε κατά το δεύτερο ήμισυ του 17ου αιώνα: “Έχει παρατηρηθεί από τους υφαντουργούς και άλλους που απασχολούν μεγάλο αριθμό φτωχών ανθρώπων, ότι όταν το σιτάρι είναι εξαιρετικά άφθονο, η εργασία των φτωχών είναι αναλογικά ακριβή: και αναγκαστικά τόσο σπάνια (τόσο έκφυλοι είναι αυτοί που εργάζονται μόνο για να τρώνε, ή μάλλον για να πίνουν)”.
(I. Rubin, “Ιστορία οικονομικών θεωριών”, ΚΡΙΤΙΚΗ: σελ. 55)