22 εκ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: 22 εκ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 04 Αύγ 2021, 22:54

Καραμελίτσα έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:14
Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:10
Mary1 έγραψε:
04 Αύγ 2021, 14:02
Δεν ξέρω δεν έχω μετρήσει, αλλά είναι μεγάλη περίμετρος!
Πέρα απ τ αστεία που έκαναν οι παραπάνω, μ έχει πιάσει άγχος γιατί δεν είναι ευχάριστα! Αναφέρομαι στην κανονική επαφή!
Αναρωτιέμαι αν θα βελτιωθεί στο μάλλον ή αν θα πονάω συνέχεια’ η περίμετρος επηρεάζει τόσο πολύ;
Μήπως είναι 22 αμερικανικες ίντσες και όχι γαλλικά εκατοστά. Είχες σίγουρα μεζουρα εγκεκριμένη απο το γαλλικό ινστιτούτο μέτρων και σταθμών, το Bureau international des poids et mesures; Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Αγαπητέ, λάθη με τη μέτρηση μηκών σε αυτά τα αντικείμενα, είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο.

Για κάποιο λόγο όταν τις χειρίζονται άντρες οι μεζούρες μπορεί να πέσουν έξω και 200%. Εϊναι ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα της Φυσικής.
Το οτι αγνοεί το μέγεθος της περιμετρου είναι ενδεικτικό ότι δεν μετρησε μόνη της το μήκος, αλλα ότι το άκουσε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 04 Αύγ 2021, 22:57

Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:54
Καραμελίτσα έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

Μήπως είναι 22 αμερικανικες ίντσες και όχι γαλλικά εκατοστά. Είχες σίγουρα μεζουρα εγκεκριμένη απο το γαλλικό ινστιτούτο μέτρων και σταθμών, το Bureau international des poids et mesures; Δεν παίζουμε με αυτά τα πράγματα.
Αγαπητέ, λάθη με τη μέτρηση μηκών σε αυτά τα αντικείμενα, είναι αποκλειστικά αντρικό προνόμιο.

Για κάποιο λόγο όταν τις χειρίζονται άντρες οι μεζούρες μπορεί να πέσουν έξω και 200%. Εϊναι ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα της Φυσικής.
Το οτι αγνοεί το μέγεθος της περιμετρου είναι ενδεικτικό ότι δεν μετρησε μόνη της το μήκος, αλλα ότι το άκουσε.
Αν έχει την τυπικη απόκλιση εκτιμήσεων των αντρών, μάλλον ο πόνος είναι πλασίμπο.
Z

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 04 Αύγ 2021, 23:00

Καραμελίτσα έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:
Mary1 έγραψε:
Πέρα απ τ αστεία που έκαναν οι παραπάνω, μ έχει πιάσει άγχος γιατί δεν είναι ευχάριστα! Αναφέρομαι στην κανονική επαφή!
Αναρωτιέμαι αν θα βελτιωθεί στο μάλλον ή αν θα πονάω συνέχεια’ η περίμετρος επηρεάζει τόσο πολύ;

Κανενας μας δεν πεφτει εξω.Απλα ξεκιναμε τη μεζουρα απο την βαση των ορχεων για να βγει καλυτερο αποτελεσμα.Τυπικα δεν υπαρχει κατι λαθος σε αυτο.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 04 Αύγ 2021, 23:15

Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Αύγ 2021, 19:39
klg έγραψε:
04 Αύγ 2021, 19:37
Ζενίθεδρος έγραψε:
04 Αύγ 2021, 19:29

:lol:

Με σάλιο και με υπομονή...
JJ γαρ, συνηθισμένοι οι κώλοι στις πούτσες.
Ελα ρε συ. Αφού έδωσε όρκο ανδρικής τιμής ότι δεν θα ξαναμπεί.
Νομίζω τώρα που βάλανε και black angus κοπές στα lidl τον γαργάλησε λίγο η σούφρα του.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 04 Αύγ 2021, 23:16

Καραμελίτσα έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:30
I know just what you re sayin έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:22
Καραμελίτσα έγραψε:

Καραξυνίτσα, εσύ έχεις πιάσει καμία να την μετρήσεις ή ότι σου λένε οι φίλες σου; :xena:
Βεβαίως, οπότε ξέρω να μην πιστεύω τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις των αντρών.

Μ' αρέσει που οι φαλλοκράτες λένε ότι οι άντρες έχουν καλύτερη γεωμετρική αντίληψη.
Οι φαλλοκράτες = βιολόγοι;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 04 Αύγ 2021, 23:18

Οι άντρες κατά μέσο όρο την έχουν μεγαλύτερη από τις γυναίκες, οπότε προσωπικά δε δέχομαι κουβέντα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Mary1
Phorum.gr user: Mary1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mary1 » 04 Αύγ 2021, 23:21

Keyser Soze έγραψε:
04 Αύγ 2021, 21:44
Mary1 έγραψε:
Εαν δεν κανεις πλακα... ναι η περιμετρος επηρεάζει περισοτερρο, εκτος και εαν σε χτυπαει στο τράχηλο, τοτε το μηκος ειναι το προβλημα .

Οταν λες 22εκ πως το μετρησες ? Απο πανω, απο το πλαι ή απο κατω ;) Εχει σημασια !
Μου το είπε

Mary1
Phorum.gr user: Mary1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mary1 » 04 Αύγ 2021, 23:25

Οκ κατάλαβα ότι δεν βελτιώνεται ιδιαίτερα η κατάσταση όταν είναι μεγάλη η περίμετρος! Δύσκολα τα πράγματα, ευχαριστώ πάντως για την προσπάθεια να βοηθήσετε!

Keyser Soze

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Keyser Soze » 04 Αύγ 2021, 23:55

GoBack έγραψε:
04 Αύγ 2021, 23:00
Κανενας μας δεν πεφτει εξω.Απλα ξεκιναμε τη μεζουρα απο την βαση των ορχεων για να βγει καλυτερο αποτελεσμα.Τυπικα δεν υπαρχει κατι λαθος σε αυτο.
SpoilerShow
Απο κατω βαζεις +5 εκ για πλάκα :003:

Σε ολες τις έρευνες παγκοσμίως(Kinsey etc) μετράνε από επάνω ακολουθώντας την ραχιαία φλέβα :wink ...

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 04 Αύγ 2021, 23:59

GoBack έγραψε:
04 Αύγ 2021, 23:00
Καραμελίτσα έγραψε:
Ζενίθεδρος έγραψε:

Κάτσε λίγο. Δηλαδή που ακριβώς βάζεις τον γάντζο της πτυσσόμενης μεζούρας;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Antipnevma

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antipnevma » 05 Αύγ 2021, 00:04

Τι συμβουλή θες να σου δώσουμε δηλαδή; Να πάρεις παυσίπονα; Απλά δεν ταιριάζετε ανατομικά, τι να κάνουμε τώρα. Βρες δικαιολογία και χώρισε τον.
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη

seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 05 Αύγ 2021, 00:06

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 05 Αύγ 2021, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 05 Αύγ 2021, 00:09

Καραμελίτσα έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:30
I know just what you re sayin έγραψε:
04 Αύγ 2021, 22:22
Καραμελίτσα έγραψε:

Καραξυνίτσα, εσύ έχεις πιάσει καμία να την μετρήσεις ή ότι σου λένε οι φίλες σου; :xena:
Βεβαίως, οπότε ξέρω να μην πιστεύω τις υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις των αντρών.

Μ' αρέσει που οι φαλλοκράτες λένε ότι οι άντρες έχουν καλύτερη γεωμετρική αντίληψη.
Η προσέγγιση σου είναι τουλάχιστον 25 μετρήσεις από διαφορετικά δείγματα όμως;

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Αύγ 2021, 00:10

Dwarven Blacksmith έγραψε:
04 Αύγ 2021, 23:18
Οι άντρες κατά μέσο όρο την έχουν μεγαλύτερη από τις γυναίκες, οπότε προσωπικά δε δέχομαι κουβέντα.
είναι η ιδέα μου ή μόλις υπέθεσες το φύλλο του 22πόντου; :-?
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic » 05 Αύγ 2021, 00:15

nick έγραψε:
04 Αύγ 2021, 16:46
Εδω χρειαζεται αναλυση των δυναμεων αλλα seismic
Ο σεισμός πουτσος επιβάλει μια μετατόπιση πέρα δώθε στην κατασκευή.
Αυτή η μετατόπιση διαφέρει από σεισμός πουτσο σε πουτσο .
Η μετατόπιση αυτή έχει ένα πλάτος ταλάντωσης, μια επιτάχυνση μια διάρκεια μια κατεύθυνση, μια συχνότητα, ένα μέσο μετάδοσης (χώμα βράχο) από την εστία μέχρι την κατασκευή,μια απόσταση από την εστία μέχρι την κατασκευή.
Αυτοί οι παράγοντες διαφέρουν από σεισμός πουτσο σε σεισμός πουτσο και ένας από αυτούς να αλλάξει, επηρεάζουν διαφορετικά τις διαφορετικής κατασκευής κατασκευές.
Οι κατασκευές από την άλλη έχουν ένα διαφορετικό ύψος και αριθμό ορόφων, ένα διαφορετικό σχεδιασμό αντισεισμικής προστασίας η κάθε μία, ένα συγκεκριμένο σχήμα η κάθε μία, και αντιδρούν διαφορετικά η κάθε μία ανάλογα με τον σχεδιασμό τους και ανάλογα με τους αστάθμητους σεισμικούς αναφερόμενους παράγοντες που θα προκύψουν.
Δηλαδή χάος.
Η δήλωση απόλυτη αντισεισμική προστασία είναι ψευδής. Άλλες κατασκευές αντιδρούν καλά σε μερικούς παράγοντες του σεισμού πουτσου, άλλες σε άλλους παράγοντες του σεισμού πουτσου.
Καμία όμως κατασκευή δεν είναι σίγουρο ότι επειδή άντεξε έναν μεγάλο σεισμός πουτσο θα αντέξει και τον επόμενο.
Απεναντίας κάθε κατασκευή στον επόμενο σεισμός πουτσο θυμάται τις βλάβες που είχε υποστεί από τον προηγούμενο πουτσο.
Υπάρχει ένα σχεδιαστικό πρόβλημα με όλες τις κατασκευές σήμερα και αυτό είναι ότι δεν μπορούν να αποτρέψουν την βλάβη.
Η βλάβη στις κατασκευές προέρχεται από δύο αιτίες.
1) Από την ανελαστική παραμόρφωση
2) Από την ακαμψία.
Αν μια κατασκευή σχεδιαστεί να είναι ελαστική, δεν θα ανατρέπεται εύκολα, αλλά σε μικρούς σεισμός πουτσο δεν θα πάθει τίποτα, σε μεσαίου μεγέθους σεισμός πουτσο θα έχει μερικές αστοχίες και σε μεγάλους σεισμός πουτσο μπορεί να σταθεί αλλά μπορεί και να καταρρεύσει, και αυτό εξαρτάτε από τους αστάθμητους παράγοντες του πουτσου. Από την άλλη υψίκορμες κατασκευές είναι ευάλωτες σε μεγάλο πλάτος ταλάντωσης δηλαδή από μακρινούς πουτσους.
Τώρα τι είναι μεγάλος σεισμός πουτσος και τι μικρός εξαρτάτε όχι από το μέγεθος των Ρίχτερ, αλλά από τους αναφερθέντες αστάθμητους παράγοντες οι οποίοι επηρεάζουν το μέγεθος της επιτάχυνσης και την συχνότητα του εδάφους που θα φθάσει κάτω από κάθε κατασκευή.
Αν μια κατασκευή σχεδιαστεί άκαμπτη και λίγο υψίκορμη θα έχει δυναμική μεν αλλά θα παρουσιάσει ολική ανάκληση του συνολικού εμβαδού της κοιτώστροσης, ή των μεμονωμένων πελμάτων βάσης των τοιχωμάτων.
Δηλαδή θα παρουσιάσει ή ολική ροπή ανατροπής, ή ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων ή και τα δύο μαζί.
Σε αυτή την φάση η κατασκευή χάνει την στήριξή της από το έδαφος και τα φορτία της τα ίδια την σπάνε στα δύο.
Δηλαδή ροπή ανατροπής - αντίρροπη ροπή φορτίων λόγο απώλειας στήριξης εδάφους = αστοχία πάνω από τις πόρτες και τα παράθυρα όπου εκεί ευρίσκεται η πιο αδύναμη διατομή.
Βασικά το πρόβλημα σε μεγάλους σεισμός πουτσο εντοπίζεται στο ότι ο σημερινός αντιπουτσικος σχεδιασμός δεν μπορεί να ελέγξει την ανελαστική μετατόπιση των ορόφων στις ελαστικά σχεδιασμένες κατασκευές, ενώ στις άκαμπτες αδυνατεί να ελέγξει την ροπή ανατροπής των τοιχωμάτων ή την ολική τάση ανατροπής των κατασκευών.
Δηλαδή σχεδιάζουμε ελαστικά έχουμε πρόβλημα μετά την ελαστική περιοχή μετατόπισης.
Σχεδιάζουμε άκαμπτα και δυναμικά, έχουμε θέμα στήριξης των φορτίων διότι χάνουν την επαφή τους με το έδαφος, ή έχουμε ανατροπή του τοιχώματος και καταπόνηση μεγάλη των δοκών.
Σκύψε Εικόνα
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών