εξηγησσε το τωρα
γουσταρω να διαβαζω μαλακιες σας με το ποτο μου
εξηγησσε το τωρα
ST48410 έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 22:28Τώρα μιλούσα με γνωστούς μου που μου έλεγαν εμείς δεν φεύγουμε από το σπίτι μας και θα το προστατέψουμε με τα λάστιχα. Ο κόσμος είναι κατανοητό ότι πονάει την περιουσία του αλλά τέτοιοι ηρωισμοί είναι συνήθως συνταγή για καταστροφή.
Προσωπικά αν καιγόντουσαν όλα γύρω μου θα προτιμούσα να ακολουθήσω τις όποιες οδηγίες αυτών που έχουν μια εικόνα από ψηλά παρά να διαφύγω προς τυχαία κατεύθυνση εκτός και αν είχα θάλασσα πάρα πολύ κοντά μου.
H Αθήνα κατέθεσε αίτημα στη Μόσχα για την παραλαβή ενός ακόμη Beriev-200 όπως αναφέρουν Ρωσικά ΜΜΕ, για να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές.
https://www.voria.gr/article/pirkagies- ... o-ti-rosia
Εκτός και αν έχεις εξοχικό σε νησί ή σε σημειο που δεν έχει κατι να καει.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 22:32Το συμπέρασμα είναι ότι πλέον δεν συμφέρουν τα εξοχικά.Ας το έχει υπ όψιν του όποιος θέλει να επενδύσει ότι σε κάποια στιγμή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φωτιά.
Διαμέρισμα στην πόλη και διακοπές σε ξενοδοχείο.
Αν με το "πολιτικά αναλφάβητος" εννοείς πως σκεφόμαστε διαφορετικά από αυτούς που εσύ θεωρείς "πολιτικά γραμματιζούμενους" τότε έχεις δίκιο! Εμείς οι "πολιτικά αναλφάβητοι" έχουμε όντως διαφορετική αντιμετώπιση και διαφορετικές προτεραιότητες από εσάς τους "πολιτικά γραμματιζούμενους"!
Καλώς αλλά άργησαν.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 22:39H Αθήνα κατέθεσε αίτημα στη Μόσχα για την παραλαβή ενός ακόμη Beriev-200 όπως αναφέρουν Ρωσικά ΜΜΕ, για να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές.
https://www.voria.gr/article/pirkagies- ... o-ti-rosia
Εσύ είσαι σίγουρος πως μιλάς λογικότερα από ένα παιδί του δημοτικού; Γιατί, ούτε για νηπιαγωγείο δεν σε κόβω!
Τα εξοχικά έτσι κι αλλιώς δεν συμφέρουν εκτός και αν μένεις 3 μήνες το χρόνο, όπως έκαναν μερικοί στα 60ας.πατησιωτης έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 22:32Το συμπέρασμα είναι ότι πλέον δεν συμφέρουν τα εξοχικά.Ας το έχει υπ όψιν του όποιος θέλει να επενδύσει ότι σε κάποια στιγμή θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη φωτιά.
Διαμέρισμα στην πόλη και διακοπές σε ξενοδοχείο.
σκατουλια στο ποτο σου που θα μου πεις και οτι λεω μαλακιες και σε σεβαστηκα πριν
συνεχισεnemo έγραψε: ↑05 Αύγ 2021, 22:46σκατουλια στο ποτο σου που θα μου πεις και οτι λεω μαλακιες και σε σεβαστηκα πριν
βρε ηλιθιε στις πολεις γυρω απο την αθηνα θα τις τσιμεντωσεις; και θα τις κανεις οπως το κεντρο της αθηνας ;
δηλαδη θα φτασουμε στο σημειο να κοψουμε καθε δεντρο γιατι στην σημερινη εποχη δεν μπορουμε να τα διαχειριστουμε;