Δεν απειλουνται τεσσερα εκατομμυρια ατομα,μονο οσοι μενουν σε κατι κωλοχωρια των 1000 κατοικων.foscilis έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:19Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:16Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Στην Αττική μένουν τέσσερα εκατομμύρια άτομα, στη Βόρεια Εύβοια εκατό φορές λιγότεροι.
Ξεπεράστε το.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- NewModelArmy
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Κάνεις μεγάλη προσπάθεια να φανείς μαλάκας ή σου βγαίνει αβίαστα;foscilis έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:19Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:16Υποψιάζεσαι; Αθηναία θα ‘σαι.Πασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Στην Αττική μένουν τέσσερα εκατομμύρια άτομα, στη Βόρεια Εύβοια εκατό φορές λιγότεροι.
Ξεπεράστε το.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Πρώτο κόμμα στην Εύβοια η νδ. Ας πρόσεχαν οι ψηφοφόροιΠασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
- Otto Weininger
50 χιλιάδες καναντερ τρελέ μου. Βρήκε λύση το κουμουνι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:20Ο αλκοολισμός έχει δυσάρεστες συνέπειες.BlastFromThePast έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:14Εσείς δε λέτε ότι παντού στην ευρώπη και όχι μόνο τον πίνουν απ' τις πυρκαγιές; Οπότε ναι, και άλλα.
Το πρόβλημα ξεκινάει απ' το ότι είστε τρομεροί ξενολιγούρηδες και ότι νομίζετε πως έξω τα κάνουν όλα καλά και μακάρι να γίνει και η Ελλαδίτσα μας κάποτε σοβαρό κράτος.
Ενώ, προφανώς, έξω γράφουν τα δάση στ' @@ τους ακριβώς όσο κι εμείς. Καίγεται η Καλιφόρνια λέει, λες και θα δυσκολεύονταν οι ΗΠΑ να σηκώσουν 50 χιλιάδες καναντέρ στον αέρα και να ρίξουν το μισό Ειρηνικό στις φωτιές. Απλά στ' αρχίδια τους, προτιμάνε να τα κάνουν αεροπλανοφόρα και φοροαπαλλαγές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- I know just what you re sayin
1.μπερδεψες ανοχή με ανέχειαCecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 00:20Η μόνη εξίσωση που έκανα ήταν μεταξύ εσένα και της ανέχειας που σου δείχνει ο συντονισμός.πήζον bot έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 00:19εχεις παρει χαμπαρι οτι δεν λεω ψεμματα ποτε και με εξισωνεις με τους αλλους που λενε 24/7 15 χρονια?Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 00:18
Έχεις πάρει χαμπάρι ότι σε κρατάνε ακόμα εδώ μέσα, μόνο και μόνο επειδή είσαι Συριζαίος, αλλιώς θα σε είχανε ξαποστείλει, αν υπήρχε σοβαρός συντονισμός;

2.οι απόψεις είναι σεβαστές όταν σέβονται και λίγο τον εαυτό τους. Με τόσους ναζι, αναρχοαυτονομους, λαϊκιστές κεντρωους και προκλητικα νουδουμποτ να κυκλοφορούν ελεύθερα στο φόρουμ, ή ως συνήθως παρτσακλη άποψη σου είναι για γελια. Να τους κατηγορείς για ασυδοσία Ναι, για πολιτική σκοπιμότητα...μαλλον βγάζεις εμπάθεια
3. Δεν υπάρχει κανεις σώφρων που να έχει πρόβλημα με την εκκένωση χωριών, το να παρουσιάζεται σαν η μοναδική έννοια, Είναι γελοίο.
4. Δεν θεωρώ ότι η φωτιά είναι εύκολο πρόβλημα ιδίως με πολλά μέτωπα παντού. Όταν τα σκας όμως σε κανάλια για να σε γλύφουν, σίγουρα αναρωτιέται κανείς ρε γαμωτο, Μήπως σώζαμε κάτι ακόμα αν δεν δινατε λεφτά σε πιπες. Και για μένα, λεφτά σε πιπες ειναι από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια των Δήμων, μέχρι τα 060 σε μποτ. Ιδίως όταν έχεις τζαμπε ανιδιοτελή αυτοκλητα παρτσακλα να κάνουν την δουλειά από αγνό και ατόφιο κομπλεξ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος I know just what you re sayin την 06 Αύγ 2021, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Ευβοια.
Πήγε από την μια άκρη στην άλλη.
Εικόνα απο Αγια Άννα.

Πήγε από την μια άκρη στην άλλη.
Εικόνα απο Αγια Άννα.

“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Λίνο Βεντούρα
Εγώ δεν προσεγγίζω κομματικά το θέμα και το ξεκαθάρισα. Ούτε θα μπω στο τριπάκι να αντιπαρατεθώ εδώ μέσα, για το ''ποιός την έχει μεγαλύτερη''. Κάνε μας τη χάρη κι εσύ.Citroenakias έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:23Πρώτο κόμμα στην Εύβοια η νδ. Ας πρόσεχαν οι ψηφοφόροιΠασιφάη έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:11Φίλοι από Βόρεια Ευβοια που κάηκαν τα σπίτια τους μας είπαν χθες, πως τους έχουν αφήσει στο έλεος και έχουν ρίξει όλο το βάρος στην κατάσβεση της Αττικής. Σήμερα, το ίδιο σκηνικό. Πονάει η ψυχή μου, οργίζομαι, θέλω να αρχίσω τα καντήλια. Σκοτίστηκα για τα κομματικά σκουπιδαριά και τις συμπεριφορές τους. Να σωθούν οι άνθρωποι και τα σπίτια τους, τα ζωντανά τους,οι ζωές τους. Υποψιάζομαι επιλεκτική αντιμετώπιση. Μακάρι να κάνω λάθος.
Χάνετε την ουσία και αναλώνεστε, σαν τρίχρονα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν. Βρήκα κάτι παραπανω.
Μπορεί να είναι. Μέσω windy
Εδώ τουιτ αν θες να ρωτήσεις
SpoilerShow
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 06 Αύγ 2021, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν χρειάζεται να διαγραφεί τίποτα.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:51Σαφώς. Είναι τέτοιο το επίπεδο της άγνοιας που αρκεί να μπεις στο προφίλ και να ψάχνεις τυχαίες δημοσιεύσεις. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να σβήσουν ούτε μια.
Όλοι οι καλοί χωράμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ -στο ολοι-.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:31Δεν χρειάζεται να διαγραφεί τίποτα.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:51Σαφώς. Είναι τέτοιο το επίπεδο της άγνοιας που αρκεί να μπεις στο προφίλ και να ψάχνεις τυχαίες δημοσιεύσεις. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να σβήσουν ούτε μια.
Όλοι οι καλοί χωράμε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σιγα μην εχουμε και 50τεν τεν έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:07Εκ του αποτελέσματος κατψ από τη βάση
18 ειναι και αρκετα καθε φορα λογω βλαβης δεν πετανε
Και κανεις να μην σας το ελεγε οταν βλεπετε 2-3 αεροπλανα το περισσοτερο σε καθε φωτια επρεπε να καταλαβετε οτι το 38 ειναι ψευτικο νουμερο
https://menshouse.gr/extras/115521/ta-a ... ikonomikos
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Είναι μεγάλος ο σέρβερ.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:33Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ -στο ολοι-.Gherschaagk έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:31Δεν χρειάζεται να διαγραφεί τίποτα.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 10:51
Σαφώς. Είναι τέτοιο το επίπεδο της άγνοιας που αρκεί να μπεις στο προφίλ και να ψάχνεις τυχαίες δημοσιεύσεις. Δεν έχουν μπει καν στη διαδικασία να σβήσουν ούτε μια.
Όλοι οι καλοί χωράμε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Gherschaagk έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 11:35Είναι μεγάλος ο σέρβερ.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν δουλευουν ουτε μια μερα. συνεχεια καθονται. αυτη ειναη δουλεια τους, να καθονται και να περιμενουν αν γινει καμμια στραβη.
και πολυ καλα κανουν, και μπραβο τους, και σωστα τους πληρωνουμε για αυτο, και μακαρι να καθονται για παντα, να μη σηκωθουν απο την καρεκλα μεχρι να παρουν συνταξη.
οταν ομως κατσει η στραβη, δεν εχουν ωραριο, και ρισκαρουν στ αληθεια το τομαρι τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20