talaipwros έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:09https://www.theguardian.com/environment ... m-collapseClimate crisis: Scientists spot warning signs of Gulf Stream collapse
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
ο πρωτος κανονας που μαθαινεις στη θαλασσα, ειναι οτι δεν περνας μπροστα απο κατι που ειναι μεγαλυτερο απο εσενα και δεν μπορεινα στριψει να σε αποφυγει. ρισκαρεις να βρεθεις οπουδηποτε αλλου, εκτος απο μπροστα του.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:47Το ρισκαρεις να βρεθεις στο ρευμα εξαγωγης μεταξυ δυο αεροπλανων; τεσπα, αν βρεθεις εκει ειναι λιγο περιπλοκοΑσέβαστος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:30μαλακας της χιλιετιας ειναι.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:26
Γιατι ειναι μαλακαρος; αφου ερχεται και αλλο απο αριστερα, αμα τον εβαζαν στη μεση θα τον βουλιαζαν
εχει απειρο χωρο να κατσει στη μεση, τζετσκι ειναι, οχι αεροπλανοφορο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Υδράργυρος
- Παλαιοελλαδίτης
Το είδα και εγώ το σκουπιδοπόστ και αμέσως αναίρεσα το λάικ που είχα στη σελίδα. Δεν μπήκα στον κόπο να τον βρίσω ή να προσπαθήσω να εκφράσω σοβαρή επιχειρηματολογία σε ένα περιβάλλον όπως το fb. Δεν αξίζει.Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:58Είχε και το θράσος το κωλόπαιδο να πει μετά" έχω 2000 likes, 300 καρδούλες και μόνο 100 έλεος. Ρε δε πάτε να γαμηθειτε;".
Βέβαια όπως του έγραψε ένας χρήστης. "Αφού ασχολεισαι με λαικς και καρδούλες βάλε για Giveaway και το μουνι της μάνας σου μπας και πάρεις λαικ από κάνα σαπιοπηδικουλα"
Φανερώνοντας όλα τα πουσταρελια σιγά σιγά.
- Cecily Anne
Γάμησέ τα αυτά. Εϊσαι σε σημείο με 2 αεροπλάνα υδροληψίας. Κάτσε στην άκρη πέντε λεπτά μαλάκα που θες να κάνεις και τζετ. Τί δουλειά είχε να πάει από εκεί, ας περίμενε πιο ανοιχτά.Ασέβαστος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 14:01ο πρωτος κανονας που μαθαινεις στη θαλασσα, ειναι οτι δεν περνας μπροστα απο κατι που ειναι μεγαλυτερο απο εσενα και δεν μπορεινα στριψει να σε αποφυγει. ρισκαρεις να βρεθεις οπουδηποτε αλλου, εκτος απο μπροστα του.Υδράργυρος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:47Το ρισκαρεις να βρεθεις στο ρευμα εξαγωγης μεταξυ δυο αεροπλανων; τεσπα, αν βρεθεις εκει ειναι λιγο περιπλοκο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Aprilianos
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
καλά που το ανέφερες, πήγα και έβαλα "έλεος"Πτολεμαίος έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 13:58Είχε και το θράσος το κωλόπαιδο να πει μετά" έχω 2000 likes, 300 καρδούλες και μόνο 100 έλεος. Ρε δε πάτε να γαμηθειτε;".
Βέβαια όπως του έγραψε ένας χρήστης. "Αφού ασχολεισαι με λαικς και καρδούλες βάλε για Giveaway και το μουνι της μάνας σου μπας και πάρεις λαικ από κάνα σαπιοπηδικουλα"
Φανερώνοντας όλα τα πουσταρελια σιγά σιγά.

το 'χα ξεχάσει ειχα γράψει μόνο σχόλιο κραξίματος
Με σκρέκα τι έγινε;κατέβηκε η είδηση.
Στο τουιτ λέει στον Βαξεβάνη να ανακαλεσει που τον Ρωτησε και πως γράφει πως μένει Αθήνα.
Μήπως είναι από άλλον το σπίτι/βίλα;
Κάποιος έβαλε και. Πυροσβεστικό όχημα να το φυλάει. Δεν ξέρουμε αν ισχυει.
Στο τουιτ λέει στον Βαξεβάνη να ανακαλεσει που τον Ρωτησε και πως γράφει πως μένει Αθήνα.
Μήπως είναι από άλλον το σπίτι/βίλα;
Κάποιος έβαλε και. Πυροσβεστικό όχημα να το φυλάει. Δεν ξέρουμε αν ισχυει.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Και εγώ στο απίτι μου στη Ραφήνα δεν έχω ρεύμα εδώ και 2 ώρες. Μας είπαν ότι θα έρθει στις 4.00. Ιδωμεν.
Γράφω από το γραφείο μου στο κέντρο της Αθήνας
Γράφω από το γραφείο μου στο κέντρο της Αθήνας
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Πρέπει κάποιος να είναι πολύ άρρωστος προσπαθώντας να γράψει στο πχόρουμ μέσω κινητού!
.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιατί ρωταει τον βαξεβάνη? φιλοκυβερνητικά σαιτ δημοσιευουν την ειδηση
- Υδράργυρος
Οκ μπουμερ
Οι μισοι απο κινητο γραφουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20