Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Ακουγεται για συλληψη για εμπρησμο στο Πεδιο του Αρεως.Γυναικας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Εμένα μου αρέσει κάτω από το ναό ή πάω για περίπατο στη Λαυρεωτική. Ταβέρνες έχω βρει καλές αυτή και μία για κρεατικά στη Καμάριζα (αυτές όχι τυχαία έχουν καλό φαί και καθόλου θέα)Крaсная армия έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:06Άθλια θάλασσα. Μόνο για ψαροντούφεκο είναι.Belisarius έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:05Στα Λεγραινά έχει μία υπεργαμάτη ψαροταβέρνα. Να πάτε οπως και δήποτε. (Άσχετο με το νήμα, αλλά όποιος ξέρει και όποιος πάει θα δικαιώσει το πόστ μου)
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Κι εσύ το πίστεψες.Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:23
Προς το παρόν έχει συλληφθεί ένας μαλάκας που έκοβε σιδεριές για την μία. Τα φιλιά μου.
Άστο,γάμησέ το.
Φιλιά.
- BigChiefWahoo
Gherschaagk έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:25Πάμε άλλη μία.πήζον bot έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:24πηγε το μυαλο μου στο οτι δε βρεχει...Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:13
Πήγε το μυαλό σου ότι εννοώ Συριζαίο, επειδή έγραψα μέσος μαλάκας Ελ; Μπα.. Άραξε.
αλλα εχεις συνηθισει μαλλον
Είσαι ψεύτης, διαστρεβλωτής, ηλίθιος και κωλοτούμπας.
.
Απο το 1.20.....
.
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Belisarius έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:05
Στα Λεγραινά έχει μία υπεργαμάτη ψαροταβέρνα. Να πάτε οπως και δήποτε. (Άσχετο με το νήμα, αλλά όποιος ξέρει και όποιος πάει θα δικαιώσει το πόστ μου)
Ο σταμάτης, τσιμπητέ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
μη στενοχωριεσαι ρε.
χθες ειχα εγω δικιο.
αυριο θα χεις εσυ αδικο.
ετσι παει.
ροδα ειναι και γυριζει
τελικα τα ξεφτιλομποτ λοιδωρησαν τον βεξαβανη (μαζι και συντινιστης) και τελικα παλι δικιο ειχε.

καταλαβες γιατι λοιδωρουν τον βαξεβανη αγαπητε αναγνωστη?

καταλαβες γιατι λοιδωρουν τον βαξεβανη αγαπητε αναγνωστη?
Δεν καταλαβαίνω γιατί τους φαίνεται τόσο απίστευτο. Σε άλλη χώρα ζούνε;Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:23Προς το παρόν έχει συλληφθεί ένας μαλάκας που έκοβε σιδεριές για την μία. Τα φιλιά μου.
Εγώ διάβαζα στο φβ μια σήμερα το πρωί που περίμενε ουρά στην τράπεζα και ο μπροστινός πέταξε το αναμμένο αποτσιγαρο του στο παρτέρι. Πεδίο του Άρεως τον κόβω ότι ήταν κάτι τέτοιο ή πρεζακας που ετοίμαζε τη δόση του. Προηγούμενη εβδομάδα μελισσοκόμος. Τίγκα τα βουνά σε γυάλινα και πλαστικά σκουπιδια-μεγεθυντικους φακούς. "Μηχανισμός" λένε οι μαλακες. Οι πιο φονικές πυρκαγιές της εικοσαετίας αποδεδειγμένα ήταν μπάρμπας που αποφάσισε να κάψει κλαριά Ιούλιο μηνα και κωλογρια που αποφάσισε να βράσει κολυβα. Στοίχημα επίσης ότι οι έρευνες για τα διάφορα μέτωπα σήμερα πρέπει να κατευθυνθούν προς σπίτια με Σωτηρηδες που "έλα μωρέ δε θα ψησουμε;"
- BigChiefWahoo
sys3x έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:38Μη πας στου Σκρέκα, έχουμε στείλει.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:36πακετάρω και κατευθύνομαι οσονούπω προς ελ βενιζέλ τύπε

- BigChiefWahoo
Τυχερός ο μικρός σου γιος,θα μάθει να μιλάει τέλεια την Ελληνική.
- Cecily Anne
Τί γιατί; Γιατί ζουν ανάμεσά μας. Μ'αρέσει που αναρωτιέσαι.foscilis έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:48Δεν καταλαβαίνω γιατί τους φαίνεται τόσο απίστευτο. Σε άλλη χώρα ζούνε;Cecily Anne έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 18:23Προς το παρόν έχει συλληφθεί ένας μαλάκας που έκοβε σιδεριές για την μία. Τα φιλιά μου.
Εγώ διάβαζα στο φβ μια σήμερα το πρωί που περίμενε ουρά στην τράπεζα και ο μπροστινός πέταξε το αναμμένο αποτσιγαρο του στο παρτέρι. Πεδίο του Άρεως τον κόβω ότι ήταν κάτι τέτοιο ή πρεζακας που ετοίμαζε τη δόση του. Προηγούμενη εβδομάδα μελισσοκόμος. Τίγκα τα βουνά σε γυάλινα και πλαστικά σκουπιδια-μεγεθυντικους φακούς. "Μηχανισμός" λένε οι μαλακες. Οι πιο φονικές πυρκαγιές της εικοσαετίας αποδεδειγμένα ήταν μπάρμπας που αποφάσισε να κάψει κλαριά Ιούλιο μηνα και κωλογρια που αποφάσισε να βράσει κολυβα. Στοίχημα επίσης ότι οι έρευνες για τα διάφορα μέτωπα σήμερα πρέπει να κατευθυνθούν προς σπίτια με Σωτηρηδες που "έλα μωρέ δε θα ψησουμε;"
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Φωτιά στη Μεσσηνία: Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό στην Καλαμάτα
ΕΛΛΑΔΑ
06.08.2021 18:37
Newsroom
Συνελήφθη και ένας άνδρας στη Φωκίδα
Ένας άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό στην Καλαμάτα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV και της Μίνας Καραμήτρου το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος μάλιστα για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση.
https://www.ethnos.gr/ellada/169326_fot ... n-kalamata
ΕΛΛΑΔΑ
06.08.2021 18:37
Newsroom
Συνελήφθη και ένας άνδρας στη Φωκίδα
Ένας άνδρας συνελήφθη για εμπρησμό στην Καλαμάτα ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του OPEN TV και της Μίνας Καραμήτρου το Σάββατο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος μάλιστα για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση.
https://www.ethnos.gr/ellada/169326_fot ... n-kalamata
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18249 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 581 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20