Και η ζωή ειναι αδικη...sharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:23Η Ελλάδα ήταν και είναι η κατ' εξοχήν άδικη χώρα.ST48410 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:11Είναι άδικο να πληρώνει εξοντωτικούς φόρους μία γενιά υποαμειβόμενη για να απολαμβάνει υψηλές συντάξεις μία γενιά που εργάστηκε με πολύ καλύτερους όρους και καταδέχτηκε να εκλέγει πολιτικούς που διαχειρίζονταν επιπόλαια τους όποιους πόρους. Όλοι το βλέπουν, κανείς (σχεδόν) δεν θέλει να αναλάβει το κόστος της διόρθωσης.
Είναι επίσης άδικο για την ίδια εργασία να υπάρχουν διαφορετικές αμοιβές και σειρά προνομίων μόνο για μια μερίδα εργαζομένων. Αν υπάρχει ζόρι, πρέπει να το μοιραστούν όλοι, όχι με πρόσχημα την μη ύπαρξη κοινωνικού αυτοματισμού να διατίθενται υπερβολικοί πόροι σε κάποιους και μηδαμινοί σε άλλους.
Δεν πρόκειται να αλλάξουν αυτά με δεδομένες τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Άνοιξε άλλο νήμα να τα συζητήσουμε.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Gewponos90 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:23Τι εννοείτε ανεκτικός και γιατί δεν έχει εξαφανίσει τον υπόλοιπο πληθυσμό που δεν είναι ΝΔ;

Mπορει να ηταν δεξιοι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν έχω φαντασιώσεις, καλό μου.BigChiefWahoo έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:20Υποστήριξης στην Αφγανή,θα διοργανωθεί από ζαίους (ο οργισμένος λαός που έχεις πλάσει στο μυαλό σου)
Κάτι τέτοιο δεν φαντασιώεσαι ;
Όλοι είναι ζαίοι και θέλουν το κακό του κούλη.
Προτείνω λοιπόν να συνεχίσεις την υποστήριξη στη φάρα σου και να κόψεις τις υποθέσεις για τη δική μου.
Καμμία σχέση,
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Δεν υπαρχει περιπτωση οι εμπρηστες να ηταν οικοπεδοφαγοι. Ποτε. Προφανως ειναι συριζαιοι συνομωτες μαζι με αλλοδαπους λαθρο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο μπατσοτουίτ δεν βλέπω να λέει τιποτα για "αναρχικους", αλλα για ημεδαπό. Δικη σου προσθηκη τα περι αναρχικών? Να πω κι εγώ τοτε οτι δεν ειναι αναρχικοι, ειναι αντιεμβολιαστές.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Φάρα είστε εσείς τα κομματόσκυλα.
Μην αρχίζεις πάλι με τους χαρακτηρισμούς.
Όπως σου μιλάω θα μου μιλάς.
Δεν είμαι Μπλε Μπούμπης.
Η επιθεση ειναι ειδηση απο τον σκαι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- vantono
Μαλλον έσπασαν στην ομολογία. Παραδέχτηκαν οτι ειναι Ερντογανικοί λακέδες, και ειπε η αστυνομια "άσε, το τελευταιο που θελουμε τωρα ειναι να μπλεξουμε με τουρκους πρακτορες".

Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Με βάση ποιο σκεπτικό θεωρείς ότι μπορείς να μου βάλεις όρους στο πως θα σου μιλάω και τι χαρακτηρισμούς θα σου αποδίδω, καλό μου;BigChiefWahoo έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:29Φάρα είστε εσείς τα κομματόσκυλα.
Μην αρχίζεις πάλι με τους χαρακτηρισμούς.
Όπως σου μιλάω θα μου μιλάς.
Δεν είμαι Μπλε Μπούμπης.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιό πολύ μου κάνουν τύποι γιά πράσινες επανεκκινήσεις.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:27Δεν υπαρχει περιπτωση οι εμπρηστες να ηταν οικοπεδοφαγοι.
Όταν ο Μητσοτάκης μιλά θρασύτατα γιά περιβαλλοντική κρίση, καταλαβαίνεις πως τον ενδιαφέρει μόνο η συνέχεια μετά τις φωτιές, έχει ήδη δώσει το πολιτικό στίγμα.
Και οι τρουθάδες ασχολούνται με την μαλακία που δέρνει τους ζαίους. Σε ξένο παγκοσμιοποιημένο αχυρώνα μαλώνουμε
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- vantono
Δεν εβλεπα σκάι. Μιλησαν ξεκάθαρα για αναρχικους, το εγραφαν στον τίτλο απο κατω, ή κατι τετοιο? Κατι αόριστο για πλήθος που πηγε να εμποδίσει πυροσβέστες είδα να γράφεται εδω μεσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20