Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν ανοίγουν τις μάνικες να τους κάνουν και ένα μπάνιο επι τη ευκαιρία;
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Έχω να ψηφίσω από τη δεκαετία του '90,οπότε ψάξε αλλού για αριστόσκυλα (τι είναι αυτά πάλι

Κακομοίρηδες να πεις τους φίλους σου.
Βάζω κι εγώ ένα Ψ και είμαστε πάτσι.
- Cecily Anne
Με χυμό ριμπένα θα ήταν καλό πλοτ τουίστ.stella έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:42Μπας και είχαν μπιτόνια χωρίς βενζίνη, ξερωγώ με νερό ή άδεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Αναρχικοί ή εξωγήινοι, οι μόνες επιλογές.
Καλα τωρα αν εγινε κατι,που αρχιδια δηλαδη,πιπες του σκαι κλασσικα,θα ηταν μπινελικι απο κατοικους της περιοχης.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ναι κωλοτρυπιδι στους πυροσβεστες που σβηνουν τα σπιτια τους.GoBack έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:45Καλα τωρα αν εγινε κατι,που αρχιδια δηλαδη,πιπες του σκαι κλασσικα,θα ηταν μπινελικι απο κατοικους της περιοχης.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται παράλογο ένας χώρος με άπλα, γκαζόν που ποτίζεται συστηματικά και μαζεμένες πευκοβελόνες να μην καεί τόσο εύκολα όσο ο παρατημένος δασικός χώρος. Αν έχουμε μαρτυρία ότι πήγαν εκεί πυροσβεστικά και κρατούσαν τη φωτιά ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται παρακάτω και να προστατεύουν σπίτια, να το συζητήσουμε. Αλλιώς πρόκειται μάλλον για προκατάληψη. Αν βλέπω σωστά στο video διακρίνονται καμένα και κάποια δέντρα και στο χώρο του club
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Αυτό με τον προπηλακισμό εναντίον των πυροσβεστών,τι φάση ;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:46Ναι κωλοτρυπιδι στους πυροσβεστες που σβηνουν τα σπιτια τους.GoBack έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:45Καλα τωρα αν εγινε κατι,που αρχιδια δηλαδη,πιπες του σκαι κλασσικα,θα ηταν μπινελικι απο κατοικους της περιοχης.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44
Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.
Τα ποια σβήνουν;
- vantono
Κι εγώ αυτο πιστεύω. Προπηλάκισαν τον σκάι, και ο σκάι το εριξε οτι προπηλακίζουν τους πυροσβέστες. Απίστευτο, πού ειναι ο μπράβος του Τσελίκα τώρα που τον χρειαζομαστε να τους παίξει καμια ανάποδη?GoBack έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:45Καλα τωρα αν εγινε κατι,που αρχιδια δηλαδη,πιπες του σκαι κλασσικα,θα ηταν μπινελικι απο κατοικους της περιοχης.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.

Δεν εχει αδικο στο πρωτο σκελος η αγαπητη Ελενη.BigChiefWahoo έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:41Αυτό το σχόλιο από το Πρώτο Θέμα,μου άρεσε :
Ελενη
Αν τωρα οι εμπρηστες ειναι Συριζαιοι τοτε στο Ματι οι εμπρηστες ηταν Νεοδημοκρατες και εκαψαν ζωντανους πανω απο 100 ΕΛΛΗΝΕΣ. Αν δεν ειναι τωρα συριζαιοι ουτε τοτε ηταν Νεοδημοκρατες. Διαλεξτε και παρτε. Δεν γινεται και με κυβερνηση Συριζα και με κυβερνηση ΝΔ να ειναι Συριζαιοι. Πιο πιθανο ειναι και τοτε (για να ριξουν την κυβερνηση) και τωρα (ανεμογεννητριες, οικοδομηση) να ηταν Νεοδημοκρατες ψεκες. Παντως η Μενδωνη ειχε αναφερει τον Απριλιο οτι το Τατοι θα πρεπει να αποψιλωθει και ολη η περιοχη γυρω απο το λεκανοπεδιο να εκμεταλλευθει με σχεδιο οικοδομησης και ανεμογεννητριες. Ο ιδιος ο Κουλης ανεφερε χαρακτηριστικα: «ό,τι δεν εχει καει, θα καει χαχα». Υπαρχουν τα βιντεο στο διαδικτυο.
Δε γινεται μονα-ζυγα
Ομως αν νομιζει οτι καινε τις πεδιαδες για να βαλουν... ανεμογεννητριες, αυτο δεν την κανει λιγοτερο ψεκασμενη απο αυτους που θεωρει η ιδια ψεκασμενους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 07 Αύγ 2021, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
''Αφησαμε να καει ολη η Ελλαδα αλλα δειτε τι κανουν τα πιτσιρικια βριζουνε τους πυροσβεστες''. Εντωμεταξυ αν σκεφτει κανεις την αναλογια μπατσων-πυροσβεστων στην εικονα εξαγει πολλα συμπερασματα. Ομαδα Αλητειας.
- vantono
Και οι συγκεκριμένοι αντιεμβολιαστές είναι. Αγκαλίτσα με παπαδαριό και μακεδονομάχους κατεβαιναν τις προάλλες.Lugozzi έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:46vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:44Αυτη την περίοδο πάντως, αγανακτισμένοι νεολαίοι ειναι περισσότερο οι αντιεμβολιαστές, παρά οι αναρχες. Το μισος τους προς αυτη την κυβερνηση παιζει να ξεπερνάει αυτο των αναρχικών. Αν ειναι να λεμε ο καθενας το μακρυ του και το κοντό του, εγώ ποντάρω αντιεμβολιαστές/covid deniers.![]()

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 943 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20