Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- nik_killthemall
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Σκατά έχει πιασει Παρνηθα προς Φλαμπουρι .. Δεν θα μεινει τπτ
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Cecily Anne
Και το έβαλε στα πόδια;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτοί που φαίνονται μακριά στο βάθος του δρόμου. Κάποια στιγμή ένας νεαρός με το μηχανάκι του πλησιάζει και κάνει κάτι φιγούρες μπροστά στα ΜΑΤ αλλά δεν ακούγεται ξεκάθαρα κάτι στο ηχητικό.
Ξεχωριστε λιγο στο μυαλουδακι σας οτι ειναι αλλο ο εμπρησμος δασους και αλλο η επιχειρηματικη εκμεταλευση καμμενων δασων.Την φωτια μπορει να την βαλει και ενας ηλιθιος απο αμελεια.Μετα ερχεται η εκαστοτε αδιαφορη για τα δαση κυβερνηση και αποχαρακτιριζει δασικες περιοχες και τις προσφερει σε επιχειρηματιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δυστυχώς. Ποιος να επέμβει εκεί και πως.nik_killthemall έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:06Untitled.png
Σκατά έχει πιασει Παρνηθα προς Φλαμπουρι .. Δεν θα μεινει τπτ
Κατι μουρμουρισε και ανεπτυξε ταχυτητα και τον απεφυγε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Cecily Anne
Και εφόσον επιτέθηκαν (αν), γιατί δεν έγιναν συλλήψεις;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Συμφωνω μαζι σου.Εξωγηινοι ηταν.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:02Εδω εσυ εβγαλες οτι ειναι "αναρχικοί". Ενω ουτε στο ριτουίτ σου απο το τουιτερ της αστυνομιας αναφέρεται κατι τετοιο, ουτε οι ίδιοι οι σκαΐτες λενε κατι τετοιο στο ρεπορταζ.under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:00Δηλαδη βγαζεις μια θεωρια απο τον πατο σου επειδη δεν σου αρεσει η ειδηση.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:57
Ο λόγος που το σκάι λέει οτι την έπεσαν στους πυροσβέστες. δεν χρειαζεται κατι αλλο. Ενω το μακραν πιθανότερο ειναι να την επεσαν σε εκεινους. Και επειδή έχω ωραίο πάτο.
εντιτ: κανενα ηχητικό έχουμε? Ακουγεται κανεις απο το πλήθος να φωνάζει "πυροσβέστες ξεφτίλες" ή κατι τετοιο? Θα βοηθουσε να αναθεωρήσω άμεσα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Κάτοικος πάνω σε μηχανάκι που θέλει να διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη βοήθειας και κάνει φιγούρες μπροστά στα ΜΑΤ, δεν μου φαίνεται λογικό. Κάτοικοι μοιάζουν αυτοί που είναι κοντά στα άκρα του δρόμου και παρακολουθούν. Οι άλλοι μοιάζουν σαν παρατεταγμένοι στο βάθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 07 Αύγ 2021, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν πρέπει να έγινε επίθεση όταν ήταν τα ΜΑΤ. Παραπονέθηκαν μάλλον οι πυροσβέστες και ήρθαν τα ΜΑΤ και κάθισαν στη μέση. Αυτό καταλαβαίνω. Μπορεί να κάνω λάθος.
Μια χαρά λογικό είναι.ST48410 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:11Κάτοικος πάνω σε μηχανάκι που έχει θέλει να διαμαρτυρηθεί για την έλλειψη βοήθειας και κάνει φιγούρες μπροστά στα ΜΑΤ, δεν μου φαίνεται λογικό. Κάτοικοι μοιάζουν αυτοί που είναι κοντά στα άκρα του δρόμου και παρακολουθούν. Οι άλλοι μοιάζουν σαν παρατεταγμένοι στο βάθος.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Κατοικοι επιτιθονται σε πυροσβεστες ως ενδειξη διαμαρτυριας για την ελλειψη βοηθειαςΟΥΤΙΣ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:06Ρε συ, κάτοικοι της Βαρυμπόμπης ήταν που διαμαρτύρονταν για την έλλειψη βοήθειας οι οποίοι δέχτηκαν την επίθεση των ΜΑΤ.
Δεν τους ξέρουμε τους Ματατζήδες. Τώρα θα τους μάθουμε.

Φερε μας πηγη να γελασουμε
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
O Aντερ μιλαει με στοιχεια δεν ειναι κανενας κωλοτρυπιδας........vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:02Εδω εσυ εβγαλες οτι ειναι "αναρχικοί". Ενω ουτε στο ριτουίτ σου απο το τουιτερ της αστυνομιας αναφέρεται κατι τετοιο, ουτε οι ίδιοι οι σκαΐτες λενε κατι τετοιο στο ρεπορταζ.under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 01:00Δηλαδη βγαζεις μια θεωρια απο τον πατο σου επειδη δεν σου αρεσει η ειδηση.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 00:57
Ο λόγος που το σκάι λέει οτι την έπεσαν στους πυροσβέστες. δεν χρειαζεται κατι αλλο. Ενω το μακραν πιθανότερο ειναι να την επεσαν σε εκεινους. Και επειδή έχω ωραίο πάτο.
εντιτ: κανενα ηχητικό έχουμε? Ακουγεται κανεις απο το πλήθος να φωνάζει "πυροσβέστες ξεφτίλες" ή κατι τετοιο? Θα βοηθουσε να αναθεωρήσω άμεσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20