Εγώ δεν μίλησα για πράκτορες. Αλλά ο εμετός που ξερνάνε οι "δικοί μας" αυτές τις ώρες δύσκολα να έχει αντίστοιχό του αλλού.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Όχι, σε ταυτίζω μ' αυτούς που δεν έκαναν χιουμοράκι αλλά καταπίνουν αμάσητους όσους έκαναν "χιουμοριστικές" και μη δηλώσεις.
Σε ταυτίζω γενικώς με τον κάθε παπάρα που δεν γουστάρει να τον ισοπεδώνουν αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει στο χαλαρό όποια ταύτιση θέλει.
Προσωπικώς, δεν δίνω δεκάρα για την κρίση τους, ας με ταυτίσουν με ό,τι θέλουν.

Το μέτρο τους, το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ενώ τα ζαία μιλάνε για το φεγγάρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εν τω μεταξύ τις δηλώσεις αυτές και αυτούς που αναφέρεις δεν τους ξέρω καν, δεν βαριέσαι ταυτισε μεΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:32Όχι, σε ταυτίζω μ' αυτούς που δεν έκαναν χιουμοράκι αλλά καταπίνουν αμάσητους όσους έκαναν "χιουμοριστικές" και μη δηλώσεις.
Σε ταυτίζω γενικώς με τον κάθε παπάρα που δεν γουστάρει να τον ισοπεδώνουν αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι μπορεί να κάνει στο χαλαρό όποια ταύτιση θέλει.
Το μέτρο τους, το ξέρω.

Αλλά μια σημείωση, αυτοί που χρησιμοποιούν τους νεκρούς στο Ματι για να ξεπλυνουν τις ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης δεν διαφέρουν από αυτούς που λες ότι έκαναν χιουμοράκι με τους θανάτους. Μη σου πω είναι και χειρότεροι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πάντως τι νύχτα κι αυτή, όλο νόμιζα ότι έχει φωτιά απέξω γιατί ο αέρας πάλι έφερε την καπνά ακριβώς από εδώ. Το οποίο ήξερα μέσα στην απολυτη ζαβλακωμαρα μου ότι ήταν πολύ κακό, ακριβώς η κατεύθυνση που δε θέλαμε (όχι για εδώ, για τα μέτωπα στην Παρνηθα)
Έχω πολύ καλούς φίλους σε Θρακομακεδόνες που μετακόμισαν μόλις πέρσι βασικά, χθες το βραδακι εκκενωσανε, ο άντρας έφερε τα παιδιά στη μάνα του που μένει εδώ και η γυναίκα είχε πάει Μενίδι με άλλους γείτονες και περιμενε ελπίζοντας να γυρίσει ο αερας, η φωτιά ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι τους όταν εφυγαν. Σήμερα δισταζω να τους ρωτήσω αλλά πρέπει μάλλον κάποια στιγμή.
Έχω πολύ καλούς φίλους σε Θρακομακεδόνες που μετακόμισαν μόλις πέρσι βασικά, χθες το βραδακι εκκενωσανε, ο άντρας έφερε τα παιδιά στη μάνα του που μένει εδώ και η γυναίκα είχε πάει Μενίδι με άλλους γείτονες και περιμενε ελπίζοντας να γυρίσει ο αερας, η φωτιά ήταν σε πολύ μικρή απόσταση από το σπίτι τους όταν εφυγαν. Σήμερα δισταζω να τους ρωτήσω αλλά πρέπει μάλλον κάποια στιγμή.
Ναι αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου. Μία αηδία. Ένας εμετός.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Εχει κανείς εικονα πως ειναι η κατάσταση προς το Μηλεσι; Ζει ο αδελφός μου εκει πέρα και προσπαθω να επικοινωνήσω απο χθες αργα το βραδυ που ανακοινωθηκε εκκενωση και δεν μπορω
Βρε πες ό,τι θέλεις.Naida έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:40Εν τω μεταξύ τις δηλώσεις αυτές και αυτούς που αναφέρεις δεν τους ξέρω καν, δεν βαριέσαι ταυτισε μεΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:32Όχι, σε ταυτίζω μ' αυτούς που δεν έκαναν χιουμοράκι αλλά καταπίνουν αμάσητους όσους έκαναν "χιουμοριστικές" και μη δηλώσεις.
Το μέτρο τους, το ξέρω.
Αλλά μια σημείωση, αυτοί που χρησιμοποιούν τους νεκρούς στο Ματι για να ξεπλυνουν τις ευθύνες της τωρινής κυβέρνησης δεν διαφέρουν από αυτούς που λες ότι έκαναν χιουμοράκι με τους θανάτους. Μη σου πω είναι και χειρότεροι.

Κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Πόσα ήταν τα μποφόρ στο μάτι και πόσα τις προηγούμενες μέρες;
Οι τωρινες πυρκαγιές είναι πολύ πιο συνήθεις σε κατεύθυνση και ένταση λόγω χαμηλού αέρα, απλά είναι πολλές λόγω θερμοκρασιών.
Οι τωρινες πυρκαγιές είναι πολύ πιο συνήθεις σε κατεύθυνση και ένταση λόγω χαμηλού αέρα, απλά είναι πολλές λόγω θερμοκρασιών.
Πόσα ήταν τα μέτωπα που άνοιξαν τότε που τα μπωφόρ ήταν περισσότερα;Highlander έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:49Πόσα ήταν τα μποφόρ στο μάτι και πόσα τις προηγούμενες μέρες;
Πόσο φυσικό είναι να ξεκινούν φωτιές σε διαφορετικά μέτωπα την ίδια μέρα λόγω θερμοκρασίας και μόνον;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
γλοιώδες μποτάκι σε όσους καταστράφηκαν χρωστάς απαντήσεις όχι στους συριζαίους.έχεις το θράσος να μιλάς και για σιχάματα,γλίτσαKolovrat έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:03Πάντως της πόρνεως γίνεται σε όλη τη μεσόγειο και ν.ανατολική Ευρώπη. 2 νεκροί διαβάζω στην Ιταλία μόλις. Νεκροί επίσης σε Αλβανία, Τουρκία. Βόρεια Μακεδονία όλη η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ισπανία, Λίβανος, όλα στις φλόγες. Αλλά για κάποιο λόγο όμως οι ζαίοι εδώ πιστεύουν πως τους παίρνει να εκμεταλλευτούν την τραγωδία πολιτικά. Σιχάματα. Υπάνθρωποι. Βδελύγματα της κοινωνίας.
Αν κάνουν κοπυπάστε τις δηλώσεις των ζαίων για όσους κάηκαν και καταστράφηκαν, θα είναι οκ;nowhere έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:55γλοιώδες μποτάκι σε όσους καταστράφηκαν χρωστάς απαντήσεις όχι στους συριζαίους.έχεις το θράσος να μιλάς και για σιχάματα,γλίτσαKolovrat έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:03Πάντως της πόρνεως γίνεται σε όλη τη μεσόγειο και ν.ανατολική Ευρώπη. 2 νεκροί διαβάζω στην Ιταλία μόλις. Νεκροί επίσης σε Αλβανία, Τουρκία. Βόρεια Μακεδονία όλη η χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ισπανία, Λίβανος, όλα στις φλόγες. Αλλά για κάποιο λόγο όμως οι ζαίοι εδώ πιστεύουν πως τους παίρνει να εκμεταλλευτούν την τραγωδία πολιτικά. Σιχάματα. Υπάνθρωποι. Βδελύγματα της κοινωνίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Υδράργυρος
Το χεις καταλαβει οτι η αττικη καταστραφηκε με απνοια;Highlander έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 09:49Πόσα ήταν τα μποφόρ στο μάτι και πόσα τις προηγούμενες μέρες;
Είπα, σιχαίνομαι και να ανοίξω συζήτηση. Πλατσουρίστε μόνοι σας στον εμετό σας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18229 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 936 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20