Κάτσε να ρωτήσουν τον Υδράργυρο πρώτα να πάρουν το οκέυΑίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:22Οι ειδικοί τα προτείνουν χρόνια να γίνονται αναδασώσεις ΧΩΡΊΣ πεύκα. Το ζήτημα είναι ότι καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν το εφάρμοσε. Μη κανεις σαν χήρα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:08Ο ανερματιστος ο διακοπουλης ρωτησε κανενα ειδικο πριν πεταξει τη μαλακια του; αντε παραιτησιυ ρε βλακα να πας για τενις και διακοπες και ασε τη διακυβερνηση της χωρας σε κανεναν αλλον.
Αλλα θα μου πεις αυτο δεν κανει;
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Λίνο Βεντούρα
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Λίνο Βεντούρα
#notallpinesΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:24Φρικιαστικη η δηλωση για το τελος του πευκου, ενω καηκαν εκατομνυρια πευκα
- Υδράργυρος
Κατι ξερω παραπανω απο τον βλακα διακοπουλη. Τις ρακετες τις πηρε;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:24Κάτσε να ρωτήσουν τον Υδράργυρο πρώτα να πάρουν το οκέυΑίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:22Οι ειδικοί τα προτείνουν χρόνια να γίνονται αναδασώσεις ΧΩΡΊΣ πεύκα. Το ζήτημα είναι ότι καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν το εφάρμοσε. Μη κανεις σαν χήρα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:08
Ο ανερματιστος ο διακοπουλης ρωτησε κανενα ειδικο πριν πεταξει τη μαλακια του; αντε παραιτησιυ ρε βλακα να πας για τενις και διακοπες και ασε τη διακυβερνηση της χωρας σε κανεναν αλλον.
Θα τσακωθείτε και για την διαδικασία αναδάσωσης, ρε σουργελα;
Και αυτό το ξέρετε;
Και αυτό το ξέρετε;
Τα πεύκα είναι παντός καιρού και επίσης σε μια δεκαετία έχεις ξανά δάσος .... για να ξανακαεί.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:24Κάτσε να ρωτήσουν τον Υδράργυρο πρώτα να πάρουν το οκέυΑίγαγρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:22Οι ειδικοί τα προτείνουν χρόνια να γίνονται αναδασώσεις ΧΩΡΊΣ πεύκα. Το ζήτημα είναι ότι καμία κυβέρνηση μέχρι σήμερα δεν το εφάρμοσε. Μη κανεις σαν χήρα.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:08
Ο ανερματιστος ο διακοπουλης ρωτησε κανενα ειδικο πριν πεταξει τη μαλακια του; αντε παραιτησιυ ρε βλακα να πας για τενις και διακοπες και ασε τη διακυβερνηση της χωρας σε κανεναν αλλον.
Ας κάνουν λίγη υπομονή όσοι έχτισαν στην εξοχή και θέλουν να βλέπουν πράσινο, λίγα χρόνια παραπάνω θα πάρει, αλλά θα είναι ασφαλείς.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πευκοκτονία.Υδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:24Φρικιαστικη η δηλωση για το τελος του πευκου, ενω καηκαν εκατομνυρια πευκα
Έχω φάει μπαν επειδή είπα τη λέξη σούργελο.
Θα αυτομπαναριστείς; Αν θέλεις να είσαι δίκαιος.
Ποσο ανευθυνη ειναι τελικα αυτη η κυβερνηση?Εδω και ωρες προσπαθει να μεταβιβαση της ευθυνες της ειτε σε Αφγανους προσφυγες ειτε στα πευκα.
Οσο για τις αναδασωσεις αυτες θα γινουν απλα σόου του Σκαι και τιποτα περισσοτερο οπως γινεται παντα.
Οσο για τις αναδασωσεις αυτες θα γινουν απλα σόου του Σκαι και τιποτα περισσοτερο οπως γινεται παντα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
foscilis έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:41Αν είναι οργανωμένο σχέδιο τότε η Ελλάδα αποτελεί αντιπερισπασμό για τους αληθινούς στόχους που είναι η Ρουμανία, η Ιταλία, η Τουρκία και η Ουκρανία:
[img]https://i.postimg.cc/RhCmgtrL/Scre ... .png[/img]
Στην πραγματικότητα το μόνο που υπάρχει είναι ανοργανωσιά και η συνήθης "κακιά ώρα" που η μαλακία του Έλληνα συναντά τη νέμεσή της. Οι συλληφθέντες είναι μεμονωμένοι ψυχοπαθείς που πορώθηκαν από το παρανάλωμα που προκάλεσε ο συνδυασμός καύσωνα και εγκληματικής αμέλειας των πολλών (απόδειξη ότι τους έπιασαν σα βλάκες), το ακριβώς αντίθετο δηλαδή απ' ό,τι διατείνεται κάθε ερντογανικού τύπου συμμορία ότι λειτουργεί ο κόσμος. Δεν οφείλονται οι καταστροφές σε λίγους Άλλους Κακούς, αλλά σε Πολλούς Δικούς Μας Χοντρομαλάκες. Σε καναδυο εβδομάδες ούτε που θα ακούς για αυτούς ή για τα ευρήματα, γιατί θα έχει διαφορετικές επικοινωνιακές προτεραιότητες η κυβέρνηση.

Αυτό με τον μελισσοκόμο ξέρω οτι εγινε στη Σταμάτα κάπου τέλη Ιουλίου. Για την β.Εύβοια δεν εχω ακουσει κατι τετοιο, ουτε βρήκα με κάποιο γκουγκλαρισμα.
Η Πάρνηθα έλατα δεν έχει;
Δεν σε ρωτήσαμε ούτε θα σε ρωτήσουμε ποτέΥδράργυρος έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 11:10Αυτο επρεπε να το ειχε ετοιμασει ο διακοπουλης απο το προηγουμενο σκ που εβγαζε σελφι στα φσλασαρνα
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά στις αναδασωσεις φυτεύουν 1 δέντρο για να τους πάρει η κάμερα και την επόμενη μέρα έρχεται ένας τύπος και κρεμάει ταμπέλα στο φυτεμένο δέντρο που γραφει:
"Φως, νερό τηλέφωνο, οικόπεδα με δόσεις"
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Αξίζει να διαβαστεί η παρακάτω συνέντευξη του βιολόγου-περιβαλλοντολόγου, Μαρτίνου Γκαίτλιχ:foscilis έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 10:56Αυτό αν συμβεί θα είναι πολύ ευχάριστο.
Ο σκοπός της δασικής πολιτικής και ειδικά των τεχνητών αναδασώσεων θα έπρεπε να είναι να επαναφέρει τα δάση τουρκικής βελανιδιάς, πλατάνου, λιγότερο εύφλεκτων κωνοφώρων κ.α. που κυριαρχούσαν στη νότια Ελλάδα πριν η ανθρώπινη δραστηριότητα (κυρίως οι μαζικοί εμπρησμοί για βόσκηση) οδηγήσει στη "μονοκαλλιέργεια" του μεσογειακού πεύκου.
Αντιθέτως αυτοί οι μαλάκες όχι μόνο γεμίζουν τον τόπο πεύκα αλλά σου απαγορεύουν ακόμα και να κλαδέψεις το πεύκο του κήπου σου χωρίς άδεια.
https://www.athensvoice.gr/environment/ ... koi-mythoi
δεν προτείνει γενική αντικατάσταση πευκοδάσων (βέβαια έχουν ποικιλίες άγνωστες σε εμένα, με 7 είδη), αλλά χρειάζεται μία ολιστική μελέτη. Προτείνει και αυτός τη βελανιδιά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Είμαστε πίσω από οργάνωση αλλά έπαιζε μέχρι και πότισμα των αναδασωμένων εκτάσεων ανα τακτά διαστήματα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20