Ο υπολογιστης τα φτυσε!
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Ο υπολογιστης τα φτυσε!
Αν σκεφτείς οτι βγήκαν πριν 12 χρόνια, και η πάστα απο το εργοστάσιο είναι η πιο μάπα, λογικό είναι να είναι ξερή.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε ολα ναι. Μετα απο σβησιμο δεν ξαναανοιξε. Με πατημενο το παουερ για 4δ κανει ριμπουτ.enaon έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:20η πάστα ειναι νορμάλ να είναι ξερή αν είναι τυπική ασημένια, μόνο των φορητών που γενικά τρώνε χτυπήματα είναι φτιαγμένες να κρατάνε ελαστικότητα. Ξεκίνα το χωρίς επεξεργαστή, κάνει τα ίδια; Χωρίς μνήμες, τα ίδια;Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:04Παιδια πιστευω οτι καηκε ο επεξεργαστης. Εβγαλα την ψυκτρα και ειδα οτι ειχε ξεραθει η παστα. Ζοριστηκε απο τα γκουγλ μαπς χτες. Βολτ στο τροφοδοτικο δε μπορω να ελεγξω, τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα κανονικα. Απο Οκτωβρη θα κοιταξω για κανα am2/3 socket μεταχειρισμενο.
πες αν θες πώς έγινε. Έκλεισε ενώ δούλευε, ή δεν άνοιξε μετά από σβήσιμο;
πατάς το κουμπί και ξεκινάνε οι ανεμιστήρες που ειναι πάνω στην μητρική;
αν το κρατήσεις πατημένο για 4 δεύτερα κλπ, σταματάνε;
Πως περναν τα χρονια...enterprise-psi έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:22Αν σκεφτείς οτι βγήκαν πριν 12 χρόνια, και η πάστα απο το εργοστάσιο είναι η πιο μάπα, λογικό είναι να είναι ξερή.
δοκίμασε χωρίς μνημες ή/και χωρίς επεξεργαστή, να δεις αν ακούς τους ήχους σφάλματος.
Δεν είχες windows 10αρια φαντάζομαι, είχες;
Δεν είχες windows 10αρια φαντάζομαι, είχες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Αύγ 2018, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωραία, χάλια δηλαδή αλλα οκ, άρα τροφοδοτικό ή μητρική. Θα δοκίμαζα τροφοδοτικό που ειναι απλό και φταίει σχεδόν πάντα, αν δεν έχεις εύκαιρο και μένεις κοντά στο κέντρο μπορώ να σου δώσω αν θές.
Ε οχι μη σε βαζω σε κοπο. Θα παιξω λιγο με τα καλωδια γιατι ειναι modular. Γιατι αποκλειεις να καηκε ο επεξεργαστης;
αν ειχε καεί ο επεξεργαστής και τα άλλα λειτουργούσαν, θα σου έβγαζε ηχητικό όταν τον αφαίρεσες, το ίδιο και για την μνήμη, επομένως μπορεί να χάλασαν και αυτά οκ, αλλά δεν ειναι αυτά που έχουν πρόβλημα στο στάδιο που είσαι τώρα, δεν ακούς ήχους λες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:45Ε οχι μη σε βαζω σε κοπο. Θα παιξω λιγο με τα καλωδια γιατι ειναι modular. Γιατι αποκλειεις να καηκε ο επεξεργαστης;
τροφοδοτικό το πιθανότερο, βγάζει πολλές τάσεις, κάποια δεν θα είναι εντός ορίων μάλλον.
Αχα! Νομιζα οτι πρεπει να υπαρχει cpu για να βγαλει μπιπ. Ωραια σ ευχαριστω.enaon έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:47αν ειχε καεί ο επεξεργαστής και τα άλλα λειτουργούσαν, θα σου έβγαζε ηχητικό όταν τον αφαίρεσες, το ίδιο και για την μνήμη, επομένως μπορεί να χάλασαν και αυτά οκ, αλλά δεν ειναι αυτά που έχουν πρόβλημα στο στάδιο που είσαι τώρα, δεν ακούς ήχους λες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:45Ε οχι μη σε βαζω σε κοπο. Θα παιξω λιγο με τα καλωδια γιατι ειναι modular. Γιατι αποκλειεις να καηκε ο επεξεργαστης;
τροφοδοτικό το πιθανότερο, βγάζει πολλές τάσεις, κάποια δεν θα είναι εντός ορίων μάλλον.
πάντως δεν είναι κόπος, αν έχεις όρεξη στείλε ένα πμ να σου δώσω ένα να δοκιμάσεις, δεν θα το κάνω κάτι και δεν θα μου λείψει, αν σου χρησιμεύσει θα κάνεις ένα ηλεκτρονικό πράγμα χαρούμενο 

Να σαι καλα φιλε.
(Στο 80% μπακαπ δεδομενων διακοπη ρευματος. Θα μας τα καψει ολα η δεη!)
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Desktop χωρίς ups = χέσιμο χωρίς κατούρημα, Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 14:21Να σαι καλα φιλε.
έλα ρε σρίκε, έχω υπολογιστές που τρέχουν 24/7 εδώ και 20 χρόνια, δεν είχα ups ποτέ, είχα δηλαδή ένα 3kva online αλλά το παρόπλισα όταν πέθαναν οι μπαταρίες*, δεν έχω χάσει σύστημα ποτέ, απλά βάζω καλά τροφοδοτικά και το bios να μην ξεκινά αυτόματα μετά απο διακοπή για να μην φάει τις διακυμάνσεις.
*αν το θέλει κανείς, το λέει

- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Αν δεν έχεις προβλήματα με το ρεύμα στην περιοχή σου, τότε πιθανόν και να μην χρειάζεσαι.enaon έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 14:30έλα ρε σρίκε, έχω υπολογιστές που τρέχουν 24/7 εδώ και 20 χρόνια, δεν είχα ups ποτέ, είχα δηλαδή ένα 3kva online αλλά το παρόπλισα όταν πέθαναν οι μπαταρίες*, δεν έχω χάσει σύστημα ποτέ, απλά βάζω καλά τροφοδοτικά και το bios να μην ξεκινά αυτόματα μετά απο διακοπή για να μην φάει τις διακυμάνσεις.
Εγώ έχω χάσει δεδομένα αρκετές φορές στο παρελθόν πάντως, μέχρι που έβαλα μυαλό και έχω 3 ups πλέον.
Αυτό που έπαθε ο Ορέστης παραπάνω, ποιο τροφοδοτικό θα το απέτρεπε;

Τι είναι το ups που παρόπλισες; Κανένα Merlin Gerin πολύ στενό (εκείνα τα κυματιστά) και δεν χωράνε απλές μολύβδου;
Το είχα πάθει στο παρελθόν, έβαλα μολύβδου από την αγορά και το είχα μπανταρισμένο με duct tape για να μένει ανοικτό...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ειναι δυνατον υπολογιστης να προβλεψει τουςαριθμους του τζοκερ ?
από jackie Daniels » 05 Φεβ 2025, 03:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
05 Φεβ 2025, 18:14
-