Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;
Γιατι οταν την επεσαν στο συνεργειο του οπεν δεν μπορουσαν να υποστηριζουν οτι ηταν εθελοντες που ηθελαν να βοηθησουν οπως ελεγαν μεχρι εκεινη την ωρα.Και φυσικα δεν μπορουσαν να πουν οτι ηταν αναρχικοι.Αρα επρεπε να εφευρουν μια πιπα.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος zteo την 07 Αύγ 2021, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μονο εσυ και ο Μπουρνελης ο τρομπετας ειδατε μολωνλαβιτες.Χθες εν τω μεταξυ μας λεγατε οτι ηταν εθελοντες που ηθελαν να βοηθησουν.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:14Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;
Γιατι οταν την επεσαν στο συνεργειο του οπεν δεν μπορουσαν να υποστηριζουν οτι ηταν εθελοντες που ηθελαν να βοηθησουν οπως ελεγαν μεχρι εκεινη την ωρα.Και φυσικα δεν μπορουσαν να πουν οτι ηταν αναρχικοι.Αρα επρεπε να εφευρουν μια πιπα.
Οταν την επεσαν στο οπεν (κατα πασα πιθανοτητα θα μπερδεψαν τα καναλια) σκεφτηκατε οτι δεν ειναι εθελοντες αλλα γαυροι,χρυσαυγιτες κλπ κλπ.
Τρομπετες ειστε φιλε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στο μεταξύ στο ΒΟΞ οι αναρχικοί μαζεύουν τρόφιμα για τους πυροπληκτουςvantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:14Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;

Αλλά ο Αντερ μπέρδεψε τους γαβροχρυσαυγιτες με αναρχικούς
Να επιστρεψουν και το πορτοφολι του οπερατερ πες τους Μπουρνελη.Beria έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:18Στο μεταξύ στο ΒΟΞ οι αναρχικοί μαζεύουν τρόφιμα για τους πυροπληκτουςvantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:14Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;
Αλλά ο Αντερ μπέρδεψε τους γαβροχρυσαυγιτες με αναρχικούς
Η Εστια παντως ειναι η ΜΟΝΗ εφημεριδα που πετυχε το ονομα της Σακελλαροπουλου μηνες πριν την εκλογη της.
Αμα λεει οτι ο πρωθυπουργος δεχεται τετοιες εισηγησεις σημαινει οτι τις δεχεται.
Στο φιναλε ο Κωττακης ειναι απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχει ιδιαιτερα προνομια απο τον Κουλη. Πιχι οταν ερχεται μεγαλος ξενος ηγετης ο Κωττακης ειναι απο τους ελαχιστους δημοσιογραφους που εχουν προσκληση για το δειπνο που παρατιθεται προς τιμην του.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 07 Αύγ 2021, 14:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Δεν ειναι να του πεις οτι ειπε αστειο, θα το λεει μεχρι το βραδυ. Cecily Anne φταις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 07 Αύγ 2021, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οι αλλοι δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα εγώ προσωπικά δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήταν "εθελοντές που πήγαν να βοηθησουν", τζουτζούκα μου. Εγώ το μονο που ισχυρίστηκα είναι οτι αν προπηλάκισαν σωνει και ντε καποιον, πολυ πιο πιθανο ηταν να προπηλακισαν τον ίδιο τον σκάι και ο σκάι το γύρισε λέγοντας ότι προπηλακίζουν τους πυροσβέστες. Καμποσες σελιδες πισω ειναι τα ποστς μου, οποιος θελει πάει και βλέπει.under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:17Μονο εσυ και ο Μπουρνελης ο τρομπετας ειδατε μολωνλαβιτες.Χθες εν τω μεταξυ μας λεγατε οτι ηταν εθελοντες που ηθελαν να βοηθησουν.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:14Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;
Οταν την επεσαν στο οπεν (κατα πασα πιθανοτητα θα μπερδεψαν τα καναλια) σκεφτηκατε οτι δεν ειναι εθελοντες αλλα γαυροι,χρυσαυγιτες κλπ κλπ.
Τρομπετες ειστε φιλε.
Και ολα τα παραπάνω, προς απάντηση σε εσενα που ισχυριζόσουν οτι ειναι αναρχες που προπηλακίζουν πυροσβεστες επειδη το λέει ο σκάης.

-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ε τελικα συμφωνα ΚΑΙ με το οπεν την επεσαν και στους πυροσβεστες.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:22Οι αλλοι δεν ξερω τι ελεγαν, αλλα εγώ προσωπικά δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ήταν "εθελοντές που πήγαν να βοηθησουν", τζουτζούκα μου. Εγώ το μονο που ισχυρίστηκα εγώ είναι οτι αν προπηλάκισαν σωνει και ντε καποιον, πολυ πιο πιθανο ηταν να προπηλακισαν τον ίδιο τον σκάι και ο σκάι το γύρισε λέγοντας ότι προπηλακίζουν τους πυροσβέστες. Καμποσες σελιδες πισω ειναι τα ποστς μου, οποιος θελει πάει και βλέπει.
Και ολα τα παραπάνω, προς απάντηση σε εσενα που ισχυριζόσουν οτι ειναι αναρχες που προπηλακίζουν πυροσβεστες επειδη το λέει ο σκάης.
Λοιπον οταν επεσε το ξυλο και η ληστεια στους δημοσιογραφους του οπεν τελειωσε το παραμυθι οτι ηταν απλος κοσμος/εθελοντες και τα ιδια ατομα σκεφτηκαν να πουν οτι ηταν χρυσαυγιτες γαυροι βαζοντας μαλιστα κομμενα ποσταρισματα απο γαβροσελιδες.Ποιος ο λογος ενας αναρχοζαιος να ανεβαζει κομμενα ποστ αν δεν θελει να καλυψει τον χωρο του ;
- Λίνο Βεντούρα
Να ποιος ανάβει τις φωτιέςtalaipwros έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 13:37Αντι για ανδασωτεες βαλτε τις εκτασεις στο σχεδιο πόλης με συντελεστη δομησης 0.4.
Μηπως και σε 10 χρονια γινει ανθρωπινη η χωρα
- I know just what you re sayin
under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:17Μονο εσυ και ο Μπουρνελης ο τρομπετας ειδατε μολωνλαβιτες.Χθες εν τω μεταξυ μας λεγατε οτι ηταν εθελοντες που ηθελαν να βοηθησουν.vantono έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:14Aρα ηταν αναρχικοί τελικά οι καραφλες μολωνλαβίτες?under έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:00Καταλαβατε τωρα γιατι οι αριστεροι πεταξαν το παραμυθι οτι οι χθεσινοι ηταν γαυροι ;
Τρομπετες ειστε φιλε.
Και εσύ κριντζ κουτοπόνηρος βλάχος με νοοτροπία σκατοπασόκου, αλλά δεν το κάνουμε θέμα
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
- Λίνο Βεντούρα
-
Μόνο επί χούντας δεν είχαμε φωτιές. Κάντε τον στρατό 24 μήνες, αφήστε τα όπλα και τις άχρηστες παπαριες, και όλη μέρα ζώνες και πευκοβελονινγκ σε όλη την επικράτεια, με όποιον μαζεύει τις περισσότερες να γυρνάει στους δρόμους με την μεγάλη κουκουνάρα στη στολή για να τον θαυμάζει ο λαός.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18173 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 919 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20