Χρυσή Αυγή είναι ο συγκεκριμένος...Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:13Ρε άχρηστοι ήταν σου λεει το κόμμαντογκ.
Ενα μεγάλο περιπατο και 2 μπλογκ του φουρθιωτη ακόμη , μάλιστα. Να τα δώσουμε να πιάσουν τόπο.
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Cecily Anne
Μέχρι τώρα "μέσους πολίτες" βλέπουμε να ευθύνονται για πυρκαγιές.Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:13Η έννοια του "μέσου πολίτη" είναι μια κοτσάνα ανύπαρκτη. Οι ευθύνες αποδίδονται συνήθως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πως ακριβως ειναι δασοπυροσβεστης ενας Υε εργατης?
Πηγανε και σε σχολη πυροσβεστικης?
Σας εχει καψει τον ηδη ανυπαρκτο εγκεφαλο το βοθρουμεντο
Γι' αυτό εγώ λέω όλους τους ελ και είμαι καλλυμένος.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:16Μέχρι τώρα "μέσους πολίτες" βλέπουμε να ευθύνονται για πυρκαγιές.Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:13Η έννοια του "μέσου πολίτη" είναι μια κοτσάνα ανύπαρκτη. Οι ευθύνες αποδίδονται συνήθως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
Για πες.Προτιμας τα μεσα που εχουμε τωρα ή ηταν περισσοτερα αυτα που ειχαμε το 19 ;Naida έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 19:55Δεν κατάλαβες, δεν εννοώ να μας είχε στείλει η Ευρώπη νωρίτερα άτομα. Εννοώ η δική μας προετοιμασία να ήταν καλύτερη με περισσότερο προσωπικό και μέσα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 19:53Ναι, κακώς απαιτείς "τα νωρίτερα" όταν καιγονται αλλού και έχουν και αλλού ανάγκη προστασιας. Εδώ είναι "στέλνω όποτε μπορώ/μου περισσεύουν κλπ." και απαντάμε κι ευχαριστώ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Green Dragon
Ναι όντως, είναι άλλα περιφερικά επαγγέλματα αλλά όχι δασοπυροσβέστες. Οπότε δεν σχετίζεται με τα γεγονότα και τις καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.adon99 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:18Πως ακριβως ειναι δασοπυροσβεστης ενας Υε εργατης?
Πηγανε και σε σχολη πυροσβεστικης?
Σας εχει καψει τον ηδη ανυπαρκτο εγκεφαλο το βοθρουμεντο
Αυτά έλεγαν και οι Συριζαίοι για το μάτι. Φταίει ο κόσμος που κάηκε.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
Δεν έχω καμία σχέση με ''ζαίο''Gordian Knot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 19:45Ξέρεις κάτι, το παίρνω πίσω.
Παίζει να ’σαι τόσο μαλακισμένη που να μην καταλαβαίνεις καν τον όρο «σιδέρωμα».
Στον θαυμαστό κόσμο των ’ζαίων, παράλληλο σύμπαν.
Επίσης δεν έχω καμία καλή σχέση με ποινικούς, βασικά υποστηρίζω την θανατική ποινή σε κάποιους.
Αυτό δεν με κάνει όμως να μου αρέσουν τα γίδια.

Κανονικα θα πρεπει να προσληφθουν μονιμοι δασοπυροσβεστες.Οι 8μηνιτες και οι 6μηνιτες ειναι απλα προβατα επι σφαγης.Και σε προλαβαινω οτι ταιδια ατομα χρειαζονται και τον χειμωνα ωστε να κανουν εργασιες αντιπυρικης θωρακισης αλλα και να αναλαβουν την περιφρουρηση του δασους με περιπολιες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Τους ζητησε πιστοποιητικο φρονηματων ή ειναι το αφηγημα του συριζομαγαζιου του κυριου Ιβαν ;
Διοτι αν ηταν εκει φασιστες γιατι δεν ειχαμε συμπλοκες με τους ρουβικωνες μπαρμπατρομπετα ;
Ασε μην απαντησεις,μαλακια θα πεις.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Τότε έφταιγαν οι ΝΔτες, όπως τώρα οι Συριζαίοι. Μπέρδεψες τα παραμύθια. Επίσης δεν αναφέρομαι σε "καμμένους", αλλά "σε εμπρηστές".Fluffy έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:20Αυτά έλεγαν και οι Συριζαίοι για το μάτι. Φταίει ο κόσμος που κάηκε.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Τί πάει να πει "μέσος πολίτης";Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:16Μέχρι τώρα "μέσους πολίτες" βλέπουμε να ευθύνονται για πυρκαγιές.Parrot έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:13Η έννοια του "μέσου πολίτη" είναι μια κοτσάνα ανύπαρκτη. Οι ευθύνες αποδίδονται συνήθως σε συγκεκριμένα πρόσωπα.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
Είναι πολύ γενικός ο όρος και δε σημαίνει κάτι, άρα παραπλανητικός.
1 στις 8 ειδικότητες ήταν ανειδίκευτοι εργάτες. Δασολόγοι, δασοπόνοι μου ακούγονται συναφείς κατηγορίες με το αντικείμενο. Οδηγοί και πάλι ψιλοχρήσιμο είναι λέω γω τώρα όταν πρέπει να οδηγήσεις προς τη φωτιά. Φύλακες μπαααα, τι να φυλάνε, τα δάση για να μην έχουμε εμπρησμούς και εγκληματικές αμέλειες; Ας πάρουμε μπάτσους που είναι σαν την κόκα κόλα.
Ε ναι μαλακίες λέει ο ανθρωπάκος που τις έφαγε, αφού τα ξέρεις εσύ. Ρισπέκτ.
- Green Dragon
Το πρόβλημα είναι ανατροφοδοτούμενο και τα χάδια δεν λύνουν τίποτα. Tough love χρειάζεται ο Έλληνας και όποιος δεν αντέχει ας πάει σε μια γωνίτσα να κλάψει σαν κακομαθημένο. Γιατί ο γαμημένος που με αυθαιρεσίες έχτισε μάντρα στο Μάτι αποκλείοντας την πρόσβαση στην θάλασσα δεν είναι καθόλου αθώος.Fluffy έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:20Αυτά έλεγαν και οι Συριζαίοι για το μάτι. Φταίει ο κόσμος που κάηκε.Cecily Anne έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 20:11Σε αυτή τη χώρα κάποιος άλλος φταίει μόνιμα. Τη μία οι κυβερνήσεις, την άλλη ο Ερντογάν, την άλλη η ΕΕ. Το μέσο ανεύθυνο ελ γίδι δεν φταίει ποτέ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 934 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20