τα χωριά που καίγονται ατη φωκίδα και την εύβοια τι είναι ρε τρόμπα μεγιστανοχώρια των τελευταίων δεκαετιών?
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
απλά λολHector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:16Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κανέναν να είναι ανόητος. Αλλά ένας ανόητος μπορεί να συμπαρασύρει και άλλους ανόητους και να έχουμε εκατόμβες. Για τον λόγο αυτό οι ανόητοι θα πρέπει να απμακρύνονται άμεσα...πατησιωτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:09...
Κοίταξε,αυτός μπορεί να εκτιμά ότι μπορεί να το σώσει.Εδώ υπάρχει μια γκρίζα ζώνη που είναι και ζώνη αποποίησης ευθύνης.Εάν αυτοί μείνουν και καούν ο Χαρδαλιάς μπορεί να δείξει την ειδοποίηση από το 112 και να πει εγώ ειδοποίησα.Από την άλλη υπήρξαν και περιπτώσεις που η αστυνομία απομάκρυνε δια της βίας κάποιους από τα σπίτια τους αλλά αυτό μάλλον αφορούσε γέρους και άλλα άτομα που θα ήσαν έτσι κι αλλιώς ανήμπορα να προσφέρουν.Αλλά εάν υπάρχει κάποιος 25 ετών και πει δεν με ενδιαφέρει το 112,εγώ θέλω να μείνω να σώσω το σπίτι μου είναι δύσκολο να τον διώξεις.
Πόσο μάλλον που υποτίθεται ότι αφού φύγουν οι κάτοικοι οι πυροσβέστες θα προσπαθήσουν να σώσουν ΚΑΙ τα σπίτια και αυτό έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις.
Ασε που μένοντας πίσω μπορεί να εμποδίζουν και το έργο των πυροσβεστών...
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Τι σε δυσκόλεψε;
Δύο προτάσεις απλές ήταν.
Στην πρώτη αναζητά ευθύνες και στη δεύτερη το ρίχνει στην ποίηση.
Πόσο δύσκολο είναι να βρεις τη διαφορά στο ύφος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 07 Αύγ 2021, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστά όλα αυτά.OANNHSEA έγραψε: Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν λειτουργεί τίποτα πλέον από τον μηχανισμό του κράτους...
Υπάρχει μόνο μία διαταγή - να μην έχουν νεκρούς και όλα τα άλλα να πάνε στο διάολο...
Είναι τόσο αρτιοσκληρωτικοί, τόσο γελοία ανίκανοι, τόσο στενά δεμένοι με το κόμμα και με την θέση, που ακολουθούν μία μόνο εντολή, χωρίς να σκέφτονται τίποτα παραπάνω!!!
Τόση ανικανότητα ξεπερνάει τα όρια του εγκλήματος!!!
.
Δεν πιστεύεις πως στο βάθος υπάρχει σκοπιμότητα για περαιτέρω περιορισμούς ; (πράσινους)

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Hector Buas
Στις πολιτισμένες κοινωνίες, υπάρχουν προτεραιότητες. Και η απόλυτη προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, όχι οι περιουσίες....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:38...
Κάνεις μεγάλο λάθος. Το βρίσιμο είναι βαλβίδα εκτόνωσης σε περιπτώσεις κρίσης.
Κάτι σαν το κλάμα ή το μοιρολόι.
Το συστηματικό βρίσιμο από τους θεατές και όχι πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι επίσης μια ψευδαίσθηση εξουσίας από ανθρώπους που δεν μπορούν να ασκήσουν βία.
- Hector Buas
Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε...Orion22 έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:45απλά λολHector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:16Κανείς δεν μπορεί να απαγορέψει σε κανέναν να είναι ανόητος. Αλλά ένας ανόητος μπορεί να συμπαρασύρει και άλλους ανόητους και να έχουμε εκατόμβες. Για τον λόγο αυτό οι ανόητοι θα πρέπει να απμακρύνονται άμεσα...πατησιωτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:09...
Κοίταξε,αυτός μπορεί να εκτιμά ότι μπορεί να το σώσει.Εδώ υπάρχει μια γκρίζα ζώνη που είναι και ζώνη αποποίησης ευθύνης.Εάν αυτοί μείνουν και καούν ο Χαρδαλιάς μπορεί να δείξει την ειδοποίηση από το 112 και να πει εγώ ειδοποίησα.Από την άλλη υπήρξαν και περιπτώσεις που η αστυνομία απομάκρυνε δια της βίας κάποιους από τα σπίτια τους αλλά αυτό μάλλον αφορούσε γέρους και άλλα άτομα που θα ήσαν έτσι κι αλλιώς ανήμπορα να προσφέρουν.Αλλά εάν υπάρχει κάποιος 25 ετών και πει δεν με ενδιαφέρει το 112,εγώ θέλω να μείνω να σώσω το σπίτι μου είναι δύσκολο να τον διώξεις.
Πόσο μάλλον που υποτίθεται ότι αφού φύγουν οι κάτοικοι οι πυροσβέστες θα προσπαθήσουν να σώσουν ΚΑΙ τα σπίτια και αυτό έχει γίνει σε πολλές περιπτώσεις.
Ασε που μένοντας πίσω μπορεί να εμποδίζουν και το έργο των πυροσβεστών...
Στις πολιτισμένες κοινωνίες, η προτεραιότητα των ανθρώπων είναι η δημιουργία περιουσίας.Hector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:47Στις πολιτισμένες κοινωνίες, υπάρχουν προτεραιότητες. Και η απόλυτη προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, όχι οι περιουσίες....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:38...
Το συστηματικό βρίσιμο από τους θεατές και όχι πρωταγωνιστές της ιστορίας, είναι επίσης μια ψευδαίσθηση εξουσίας από ανθρώπους που δεν μπορούν να ασκήσουν βία.
Τα υπόλοιπα είναι άλλοθι, έτσι για να' χουμε να λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Και ο άλλος άλλα 20, ο άλλος άλλα 20, κ.ο.κ.
Έπρεπε να πιάνουν δουλεία οι υλοτόμοι της περιοχής και όσοι ξέρουν να χειρίζονται το αλυσοπρίονο, για να σωθούν πρώτα τα χωριά και μετά το δάσος.
Είναι ο πιο φτηνός και αποτελεσματικός τρόπος να κερδίσεις την φωτιά.
Επιστράτευση υλοτόμων έπρεπε να γίνει.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Hector Buas
Δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά και έτσι να ήταν για να φτιαχτούν περιουσίες θα πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι. Όχι καμμένα κούτσουρα που κάποτε ήταν άνθρωποι...
Καληνύχτα σας και καλή συνέχεια. Προσέξτε όμως ορισμένοι μην δαγκώσετε την γλώσσα σας και πεθάνετε από δηλητηρίαση...
- Otto Weininger
Έχεις δίκιο αλλά έτσι όπως κινούνται οι φωτιές, σκέψου το σενάριο να εγκλωβίστουν ολόκληρα χωρια ή οικισμοί και να έχουμε σε ένα βράδυ καμία 1000αρα νεκρούς.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:51Στις πολιτισμένες κοινωνίες, η προτεραιότητα των ανθρώπων είναι η δημιουργία περιουσίας.Hector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:47Στις πολιτισμένες κοινωνίες, υπάρχουν προτεραιότητες. Και η απόλυτη προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, όχι οι περιουσίες....ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:38...
Τα υπόλοιπα είναι άλλοθι, έτσι για να' χουμε να λέμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Σοβαρά τώρα; Είναι τα σπίτια τους στην ΠΑΡΑΛΙΑ και τα αφήσανε να καούν; Εντάξει. Άξιοι της μοίρας τους.έγραψε: Ο Δημαρχος ειπε οτι δεν εμφανιστηκε ιπταμενο μεσο ουτε για δειγμα. Και συνεπως δεν υπηρξε κανενα σχεδιο να προστατευθει η Βορεια Ευβοια.
«Κοντεύουμε να φτάσουμε τα 400 χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης. Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο να σωθεί η περιουσία του κόσμου. Καίγονται αυτοκίνητα, επιχειρήσεις, καίγονται τα σπίτια του κόσμου στην παραλία. Η ώρα είναι 8 το πρωί και δεν έχει φανερωθεί κανένα πτητικό μέσο», είπε στον ΣΚΑΪ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
-
Περίεργο, εδώ και 1μιση χρόνο προτεραιότητα είναι να μην γεμίσουν οι ΜΕΘ.Hector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:47Στις πολιτισμένες κοινωνίες, υπάρχουν προτεραιότητες. Και η απόλυτη προτεραιότητα είναι η ανθρώπινη ζωή, όχι οι περιουσίες....
Ένα πράγμα που αγνοούν οι επίδοξοι πυροσβέστες είναι ότι παρέα με τη φωτιά πάει και πάρα πολύς καπνός. Οι άνθρωποι δεν καίγονται ζωντανοί, πεθαίνουν πρώτα από ασφυξία. Επίσης ανεβάζουν την θερμοκρασία απίστευτα ψηλά. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση όταν πας με το νεροπίστολο να την σβήσεις.
Βέβαια.Hector Buas έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 22:29Θα ήθελες να μου σπάσεις τα μούτρα τώρα.... Βγάλτο από μέσα σου...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Αντιπυρική ζώνη γίνεται σε σημείο μακρυά απο την φωτιά και κοντά σε αυτό που θέλεις να προστατεύσεις (ιδανικά μακρυά και απο αυτό για να έχεις χώρο αντίδρασης).sharp έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 23:03Ένα πράγμα που αγνοούν οι επίδοξοι πυροσβέστες είναι ότι παρέα με τη φωτιά πάει και πάρα πολύς καπνός. Οι άνθρωποι δεν καίγονται ζωντανοί, πεθαίνουν πρώτα από ασφυξία. Επίσης ανεβάζουν την θερμοκρασία απίστευτα ψηλά. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση όταν πας με το νεροπίστολο να την σβήσεις.
Εκεί οργανώνεις άμυνα στο έδαφος και ζητάς την βοήθεια των 150 καναντέρ που οπως λένε τα μποτάκια της πειραιώς έχουμε στην διάθεσή μας σαν χώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18239 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20