Αφγανός, λένε
Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
- Aprilianos
- Δημοσιεύσεις: 5587
- Εγγραφή: 26 Ιουν 2020, 20:06
- Aprilianos
- Δημοσιεύσεις: 5587
- Εγγραφή: 26 Ιουν 2020, 20:06
- Λίνο Βεντούρα
- Δημοσιεύσεις: 12470
- Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 18:51
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Ανέβασε κανένα ποστ να ξεπλύνεις την κυβέρνηση τώρα που τα είπες και ξεθύμανες πληρωμένε προπαγανδιστή της νέας δημοκρατίας που μου απευθύνεις και τον λόγο υπονοώντας ότι στηρίζω είτε σύριζα είτε χρυσή αυγή γαμημένο σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο που στηρίζεις αυτούς ακριβώς που κρατούσαν το τιμόνι τόσα χρόνια και με τις δικές τους αποφάσεις μας φέρανε εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να κρατάνε το τιμόνι σταθερά μέχρι να βρούμε στο επόμενο ντουβάρι, ντουβάρι. Που κουνάς και το δάχτυλο, ορντινάντζα του κάθε πολιτικού απατεώνα - τηλεπωλητή και γόνου τζακιού που θρέφεται αποκλειστικά από τα λεφτά του κράτους γενιές τώρα.Kolovrat έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 08:23Η πατρίδα μια χαρά θα επιβιώσει και χωρίς τους ζαιαυγήτες. Αντιθέτως μάλιστα, αν δεν είχαμε αυτό το βαρίδι η Ελλάς τώρα θα έφτιαχνε αποικίες στον Άρη. Αλλά η μοίρα μας έλαχε να είμαστε αναγκασμένοι να χάνουμε χρόνο με μαλακίες αντί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να προοδεύουμε. Πονεμένη ιστορία.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 01:17Αυτό το πράμα που λέμε Πατρίδα πλέον δεν αξίζει τίποτα, απολύτως τίποτα ή μάλλον πιο σωστά αξίζει τα χειρότερα και τα χειρότερα έρχονται, για την ακρίβεια τα χειρότερα πλέον είναι η καθημερινότητα μας και έτσι πρέπει γιατί αυτό σημαίνει πρέπει, ταιριάζει δηλαδή, αυτό ακριβώς μας πρέπει.
Δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον γαμημένο τόπο και όμως έχετε ακόμη το θράσος και κουνάτε το δάχτυλο, καρκινώματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
αναψε ενα μικρο κερακι στην μαντρα με τα γιδια -και αρχιζουν να συλλογουνται ..για να δουμε θα το συνεχισουν
ή θα τα παρει παλι τα γιδια ο υπνος
ή θα τα παρει παλι τα γιδια ο υπνος
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς από πρόθεση το πρωί της Κυριακής σε άλσος στο Πέραμα
Τρεις νεαροί συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από υπαλλήλους του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Πειραιά, για εμπρησμούς από πρόθεση, σε άλσος στο Πέραμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, πρόκειται για έναν 21χρονο, έναν 16χρονο και έναν 17χρονο, για τους οποίους ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις νεαροί στις 07.00 σήμερα το πρωί, έβαλαν φωτιές με αναπτήρα σε πευκοβελόνες, χαρτιά και ξύλα σε διάφορα σημεία του άλσους, οι οποίες σβήστηκαν άμεσα.
Τους είδαν όμως περίοικοι οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και συνελήφθησαν.
https://www.skai.gr/news/greece/treis-s ... ssion=true
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
σωστα τα λες αλλα να μην μεινουμε στα λογια στησιμο στην πλατεια και φτυσιμο μεχρι να πνίγουν απο τα σαλιαsys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:20Ανέβασε κανένα ποστ να ξεπλύνεις την κυβέρνηση τώρα που τα είπες και ξεθύμανες πληρωμένε προπαγανδιστή της νέας δημοκρατίας που μου απευθύνεις και τον λόγο υπονοώντας ότι στηρίζω είτε σύριζα είτε χρυσή αυγή γαμημένο σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο που στηρίζεις αυτούς ακριβώς που κρατούσαν το τιμόνι τόσα χρόνια και με τις δικές τους αποφάσεις μας φέρανε εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να κρατάνε το τιμόνι σταθερά μέχρι να βρούμε στο επόμενο ντουβάρι, ντουβάρι. Που κουνάς και το δάχτυλο, ορντινάντζα του κάθε πολιτικού απατεώνα - τηλεπωλητή και γόνου τζακιού που θρέφεται αποκλειστικά από τα λεφτά του κράτους γενιές τώρα.Kolovrat έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 08:23Η πατρίδα μια χαρά θα επιβιώσει και χωρίς τους ζαιαυγήτες. Αντιθέτως μάλιστα, αν δεν είχαμε αυτό το βαρίδι η Ελλάς τώρα θα έφτιαχνε αποικίες στον Άρη. Αλλά η μοίρα μας έλαχε να είμαστε αναγκασμένοι να χάνουμε χρόνο με μαλακίες αντί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να προοδεύουμε. Πονεμένη ιστορία.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 01:17Αυτό το πράμα που λέμε Πατρίδα πλέον δεν αξίζει τίποτα, απολύτως τίποτα ή μάλλον πιο σωστά αξίζει τα χειρότερα και τα χειρότερα έρχονται, για την ακρίβεια τα χειρότερα πλέον είναι η καθημερινότητα μας και έτσι πρέπει γιατί αυτό σημαίνει πρέπει, ταιριάζει δηλαδή, αυτό ακριβώς μας πρέπει.
Δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον γαμημένο τόπο και όμως έχετε ακόμη το θράσος και κουνάτε το δάχτυλο, καρκινώματα.
μονο ετσι θα ξεβρωμίσει ο τοπος
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
παλι ξεχασες τα χαπια σου ;sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:20Ανέβασε κανένα ποστ να ξεπλύνεις την κυβέρνηση τώρα που τα είπες και ξεθύμανες πληρωμένε προπαγανδιστή της νέας δημοκρατίας που μου απευθύνεις και τον λόγο υπονοώντας ότι στηρίζω είτε σύριζα είτε χρυσή αυγή γαμημένο σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο που στηρίζεις αυτούς ακριβώς που κρατούσαν το τιμόνι τόσα χρόνια και με τις δικές τους αποφάσεις μας φέρανε εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να κρατάνε το τιμόνι σταθερά μέχρι να βρούμε στο επόμενο ντουβάρι, ντουβάρι. Που κουνάς και το δάχτυλο, ορντινάντζα του κάθε πολιτικού απατεώνα - τηλεπωλητή και γόνου τζακιού που θρέφεται αποκλειστικά από τα λεφτά του κράτους γενιές τώρα.Kolovrat έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 08:23Η πατρίδα μια χαρά θα επιβιώσει και χωρίς τους ζαιαυγήτες. Αντιθέτως μάλιστα, αν δεν είχαμε αυτό το βαρίδι η Ελλάς τώρα θα έφτιαχνε αποικίες στον Άρη. Αλλά η μοίρα μας έλαχε να είμαστε αναγκασμένοι να χάνουμε χρόνο με μαλακίες αντί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να προοδεύουμε. Πονεμένη ιστορία.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 01:17Αυτό το πράμα που λέμε Πατρίδα πλέον δεν αξίζει τίποτα, απολύτως τίποτα ή μάλλον πιο σωστά αξίζει τα χειρότερα και τα χειρότερα έρχονται, για την ακρίβεια τα χειρότερα πλέον είναι η καθημερινότητα μας και έτσι πρέπει γιατί αυτό σημαίνει πρέπει, ταιριάζει δηλαδή, αυτό ακριβώς μας πρέπει.
Δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον γαμημένο τόπο και όμως έχετε ακόμη το θράσος και κουνάτε το δάχτυλο, καρκινώματα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Ναι ρε παιδιά, αλλά πείτε και ποιο κόμμα υποστηρίζετε τώρα ή ποιο θα υποστηρίξετε αύριο.nemo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:23σωστα τα λες αλλα να μην μεινουμε στα λογια στησιμο στην πλατεια και φτυσιμο μεχρι να πνίγουν απο τα σαλιαsys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:20Ανέβασε κανένα ποστ να ξεπλύνεις την κυβέρνηση τώρα που τα είπες και ξεθύμανες πληρωμένε προπαγανδιστή της νέας δημοκρατίας που μου απευθύνεις και τον λόγο υπονοώντας ότι στηρίζω είτε σύριζα είτε χρυσή αυγή γαμημένο σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο που στηρίζεις αυτούς ακριβώς που κρατούσαν το τιμόνι τόσα χρόνια και με τις δικές τους αποφάσεις μας φέρανε εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να κρατάνε το τιμόνι σταθερά μέχρι να βρούμε στο επόμενο ντουβάρι, ντουβάρι. Που κουνάς και το δάχτυλο, ορντινάντζα του κάθε πολιτικού απατεώνα - τηλεπωλητή και γόνου τζακιού που θρέφεται αποκλειστικά από τα λεφτά του κράτους γενιές τώρα.Kolovrat έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 08:23
Η πατρίδα μια χαρά θα επιβιώσει και χωρίς τους ζαιαυγήτες. Αντιθέτως μάλιστα, αν δεν είχαμε αυτό το βαρίδι η Ελλάς τώρα θα έφτιαχνε αποικίες στον Άρη. Αλλά η μοίρα μας έλαχε να είμαστε αναγκασμένοι να χάνουμε χρόνο με μαλακίες αντί να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα και να προοδεύουμε. Πονεμένη ιστορία.
Δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον γαμημένο τόπο και όμως έχετε ακόμη το θράσος και κουνάτε το δάχτυλο, καρκινώματα.
μονο ετσι θα ξεβρωμίσει ο τοπος
Το να φτύνει ο Κανένας δεν λέει κάτι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
πληρωνουμε τους 300 με 7 -8 χιλιαδες ευρω γιατι; μπορει ενα κομματοσκυλο να μας το εξηγησει;
- Λίνο Βεντούρα
- Δημοσιεύσεις: 12470
- Εγγραφή: 05 Δεκ 2018, 18:51
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Οι ίδιοι κάτοικοι βγαίνουν στα ίδια κανάλια και λένε τα ίδια βέβαια πράγματα με αυτά που είπαν κι εχθές (καθόλου παράξενο αφού η κατάσταση παρέμεινε η ίδια).
Πώς δουλεύει αυτό; κάθε κανάλι έχει τους δικούς του κατοίκους;
Πώς δουλεύει αυτό; κάθε κανάλι έχει τους δικούς του κατοίκους;
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Λίγο φτηνό δεν το βρίσκεις αυτό;
Έχει καεί ο σύμπαντας κόσμος και είναι είδηση ότι κάποιοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο Πέραμα;
Μα στο Πέραμα;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος waldorf την 08 Αύγ 2021, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες

- I know just what you re sayin
- Δημοσιεύσεις: 721
- Εγγραφή: 20 Ιουν 2021, 03:25
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
εσύ πρώτηΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:26Ναι ρε παιδιά, αλλά πείτε και ποιο κόμμα υποστηρίζετε τώρα ή ποιο θα υποστηρίξετε αύριο.nemo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:23σωστα τα λες αλλα να μην μεινουμε στα λογια στησιμο στην πλατεια και φτυσιμο μεχρι να πνίγουν απο τα σαλιαsys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:20
Ανέβασε κανένα ποστ να ξεπλύνεις την κυβέρνηση τώρα που τα είπες και ξεθύμανες πληρωμένε προπαγανδιστή της νέας δημοκρατίας που μου απευθύνεις και τον λόγο υπονοώντας ότι στηρίζω είτε σύριζα είτε χρυσή αυγή γαμημένο σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο που στηρίζεις αυτούς ακριβώς που κρατούσαν το τιμόνι τόσα χρόνια και με τις δικές τους αποφάσεις μας φέρανε εδώ που είμαστε αυτή τη στιγμή και συνεχίζουν να κρατάνε το τιμόνι σταθερά μέχρι να βρούμε στο επόμενο ντουβάρι, ντουβάρι. Που κουνάς και το δάχτυλο, ορντινάντζα του κάθε πολιτικού απατεώνα - τηλεπωλητή και γόνου τζακιού που θρέφεται αποκλειστικά από τα λεφτά του κράτους γενιές τώρα.
Δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο σε αυτόν τον γαμημένο τόπο και όμως έχετε ακόμη το θράσος και κουνάτε το δάχτυλο, καρκινώματα.
μονο ετσι θα ξεβρωμίσει ο τοπος
Το να φτύνει ο Κανένας δεν λέει κάτι.
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Εγώ πάντως εμμένω στην τελευταία μου επιλογή.
Αν γίνουν εκλογές, για φαηλοτζήμερους το πάω.
Ειδικώς επειδή θυμάμαι και κάποια δημοσιεύματα αναφορικά με την πολιτική προστασία, μπορώ να κρίνω το τι άλλαξε, το τι δεν άλλαξε, γιατί δεν άλλαξε κλπ
Άλλος;
Αν γίνουν εκλογές, για φαηλοτζήμερους το πάω.
Ειδικώς επειδή θυμάμαι και κάποια δημοσιεύματα αναφορικά με την πολιτική προστασία, μπορώ να κρίνω το τι άλλαξε, το τι δεν άλλαξε, γιατί δεν άλλαξε κλπ
Άλλος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 937 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20