καλά πήγε αυτό (δείτε τα σχόλια από κάτω)

καλά πήγε αυτό (δείτε τα σχόλια από κάτω)
Παπάργια γάντι σηκώνεις, δεν έχεις απαντήσει σε ούτε μια από τις τελευταίες δέκα παραθέσεις που σου έχω κάνει στα ίσα και να σε πω κάτι; πολύ καλά κάνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:43Η διαφορά είναι ότι εγώ το σηκώνω το γάντι αν μου το πετάξουν.I know just what you re sayin έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:39εντάξει παίρνω πίσω το ψηφίζεις το ίδιο, αφού θα ψηφίσεις φαηλοτέτοιο
αλλά ώρες ώρες βγάζεις μια νουδουλίαση εδώ στα ποστ
τέλος πάντων δεν είναι το θέμα μας τώρα, αλλά εσύ πέταξες το γάντι με την γνωστή μημουαπτουγαλίαση
καλή επιβίωση σε όλους και καλή μας τύχη
δεν έχουμε και κάτι άλλο
Οπότε, τα γαβ γαβ που γίνονται τιτιβίσματα αλλού γι' αλλού όταν πρέπει να δώσουν μια σαφή απάντηση και η αντίστοιχη κριτική από τους κανεκοκανένες, δεν μ' επηρεάζουν.
Ναί μωρέ μάνα μου,αντιμετωπίζουμε ασύμμετρη απειλή.under έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:33...
Αφενος εχουμε ακομα 3 συλληψεις.
Αφετερου αυτες οι φωτιες θα αποσπασουν δυναμεις απο αλλου.
Επισης αφου ειναι δυσκολο να πλησιασουν τις περιοχες που αντιμετωπιζουν προβλημα ειναι σαφες οτι αφου θελουν να καψουν θα καψουν εκει που ειναι πιο ευκολο.
Τελος εχουμε επιβεβαιωμενα πλεον την υπαρξη εμπρηστικου μηχανισμου στη Βαρυμπομπη και ενος μαλακα δηθεν εθελοντη που δημιουργουσε νεες εστιες σε εκεινη την περιοχη.Τον επιασαν στο Κρυονερι.
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπουκάκε στα σχόλια
τωρα που μεγαλωσε και δεν χωρεσε στο μικροαστικο ονειρο του οικογενειαρχη (που θα εκανε την ναιδα να βγαλει σπυρια - το οτι δεν εχει πετυχει αυτο το ονειρο της ακομα εννοω)
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
βρε μπαγασα αφου τα πιανεις γιατι να με αναγκασεις να απαντησω;Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:52ναι, ένα λιθαράκι προς την σωστή και μερικά μενίρ προς την λάθος
Ρε σκουπίδι, καρκίνωμα της κοινωνίας, κομματόσκυλο της νέας δημοκρατίας μου απευθύνεις τον λόγο λέγοντας με ότι εύχομαι καταστροφή, γαμημένο υποκείμενο, βάρος της γης, φέρε μου μία δημοσίευση που ΕΥΧΟΜΑΙ κάτι τέτοιο και ετοιμάσου για τα περαιτέρω.
Αυτά τα θεωρώ υπεκφυγές και ξέρετε ΠΟΛΥ καλά ότι αυτό ακριβώς είναι.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:57Παπάργια γάντι σηκώνεις, δεν έχεις απαντήσει σε ούτε μια από τις τελευταίες δέκα παραθέσεις που σου έχω κάνει στα ίσα και να σε πω κάτι; πολύ καλά κάνεις.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:43Η διαφορά είναι ότι εγώ το σηκώνω το γάντι αν μου το πετάξουν.I know just what you re sayin έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 14:39
εντάξει παίρνω πίσω το ψηφίζεις το ίδιο, αφού θα ψηφίσεις φαηλοτέτοιο
αλλά ώρες ώρες βγάζεις μια νουδουλίαση εδώ στα ποστ
τέλος πάντων δεν είναι το θέμα μας τώρα, αλλά εσύ πέταξες το γάντι με την γνωστή μημουαπτουγαλίαση
καλή επιβίωση σε όλους και καλή μας τύχη
δεν έχουμε και κάτι άλλο
Οπότε, τα γαβ γαβ που γίνονται τιτιβίσματα αλλού γι' αλλού όταν πρέπει να δώσουν μια σαφή απάντηση και η αντίστοιχη κριτική από τους κανεκοκανένες, δεν μ' επηρεάζουν.
Γιατί έχει η ΝΔ copyright σε απόψεις και δεν μπορεί άλλος από άλλο κόμμα να συμφωνεί με κάποιες από αυτές; Και αντίθετα, αν είσαι στη ΝΔ, θα πρέπει σώνει και ντε να συμφωνείς με όλες τις θέσεις της ΝΔ;
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Μάιος 2021, 00:59μαλακίες έλεγε ο Κώστας. ήταν καλά μέχρι το 2000-2001 τουλάχιστον.
Βρε δεν σου λέω για απόψεις που μπορεί να ταυτίζονται λόγω παρόμοιας ιδεολογίας. Μιλάμε για στήριξη και ξέπλυμα της κυβέρνησης.Cecily Anne έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:10Γιατί έχει η ΝΔ copyright σε απόψεις και δεν μπορεί άλλος από άλλο κόμμα να συμφωνεί με κάποιες από αυτές; Και αντίθετα, αν είσαι στη ΝΔ, θα πρέπει σώνει και ντε να συμφωνείς με όλες τις θέσεις της ΝΔ;
Οπου ΝΔ βάλε όποιο άλλο κόμμα θέλεις και απαντά ανάλογα.