Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Re: Εκκενώνεται η Βαρυμπόμπη-Μέχρι την Πλατεία οι φλόγες
Αληθευει οτι ακροαριστερος που πηγαινε σε πορειες υπερ του δολοφονου τρομοκρατη κουφοντινα και ηταν υποψηφιος με αριστερο μορφωμα ανελαβε την υπερασπιση της αφγανης εμπρηστριας οπως γραφεται απο αρκετους στο ιντερνετ?
Ειναι μεγαλη συζητηση το πως λειτουργει η πυροσβεστικη σε σχεση με δασικες πυρκαγιες.Αίγαγρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 17:03Υπήρξε ένα μεγάλο κενό: τα πυροσβεστικά έφυγαν για Εύβοια και ξανά γύρισαν. Στο μεσοδιάστημα ξέφυγε μάλλον. Και εδώ έχουν ευθύνες, κυρίως όμως εδώ η Πυροσβεστική ηγεσία (εκτός αν έγινε αλαλούμ με οδηγίες ξανά άνωθεν).sharp έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:58Μόνο που ούτε στην Αττική κατάφεραν τίποτε. Η φωτιά πέρασε την Εθνική και στην Σταμάτα την σταμάτησαν ( ίσως λόγω ονόματοςΑίγαγρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:23
Σχεδόν όλη η δύναμη της πυροσβεστικής επικεντρώθηκε να μην καούν χιλιάδες κόσμου στα βόρεια της Αθήνας και να μην καταρρεύσει το δίκτυο ηλεκτρισμου της χώρας.
Φεύγοντας να πάνε στην Εύβοια, το μέτωπο αναζωπυρώθηκε στη Βαρυμπόμπη, οποτε επανήλθαν.
Προφανώς υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός με οδηγίες για προτεραιοποιηση από την πολιτική ηγεσία. Η πυροσβεστική ηγεσία υπάκουσε και σχεδίασε τα δέοντα με όσα μέσα διέθετε. Οι δυνάμεις επαρκούσαν για να σωθεί μέρος της βόρειας Αττικής, η Εύβοια φαίνεται πως αφέθηκε στο έλεος της φωτιάς. Ευθύνες υπάρχουν, αν θέλετε, για τις προτεραιότητες που δόθηκαν. Κατ' εμέ η κυβέρνηση κινήθηκε ορθολογικά ως κυβέρνηση, δλδ διάσωση κρατικών υποδομών στα βόρεια και την πλειοψηφία των κατοικιών, ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Το αν έπραξε ηθικά ή όχι, είναι στην κρίση του καθενός και ανάλογα φυσικά που κατοικεί. Αλλά η καταστροφή σε Εύβοια και Ηλεία δευτερευόντως είναι τεράστια και αυτό πρέπει να οδηγήσει σε ευθύνες και όχι να χειροκροτούν τον εαυτό τους επειδή δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση.) οι χωριάτες με τα τρακτέρ, διαφορετικά θα είχε φτάσει στη Δροσιά.
Δεν μπορουμε να κρινουμε επιχειρησιακα σχεδια ή πως σβηνεται μια φωτια, αλλα οταν βλεπεις το διοικητη τοπικης υπηρεσιας την ωρα της φωτιας να ρωταει που εχει δρομο ή να μην ξερει τοπωνυμια και χωριά, κατι παει πολυ λαθος.
Αυτα πρεπει αυτονοητα να εχει κατσει να τα μαθει μονος του. Οχι να ρωταει τους ντοπιους και τους βοσκους την ωρα της φωτιας απο που θα περασουν τα πυροσβεστικα.
Αν αυτος ειχε αξιολογηθει με καποιο τροπο, απλα δε θα ηταν διοικητης υπηρεσιας.
-
https://www.tovima.gr/2021/08/08/societ ... ta-kamena/Στην πιο καταστροφική πυρκαγιά όλων των εποχών στην Ελλάδα που ίσως προσεγγίσει ή υπερβεί τα 500.000 καμένα στρέμματα πευκοδάσους εξελίσσεται η πύρινη λαιλαπα στην βόρειο Ευβοια σύμφωνα με τις δορυφορικές καταγραφές της αρμόδια υπηρεσίας(EFFIS) της Ευρωπαικής Ενωσης.
Αριστεια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 16:58
Δεν πάμε καλά ρε μαλάκες, δυστυχώς, δεν πάμε καθόλου καλά, έχω απογοητευθεί πλήρως με όλους μας, πρώτα με τον εαυτό μου και μετά με όλους μας ασχέτως άμα πραγματικά κάποιοι, ελάχιστοι, από εμάς έχουν πραγματική έγνοια για τον συνάνθρωπο, εγώ πλέον δεν είμαι σίγουρος ούτε καν συναισθηματικά ότι έχω και πρακτικά πλέον κάνω πάρα πάρα πάρα πολύ λίγα σε σχέση ειδικότερα με το παρελθόν και το τι πραγματικά θα μπορούσα να κάνω, είμαι και εγώ σχεδόν ένα μουνόπανο όχι για αυτά που κάνω ή έχω κάνει αλλά ΚΥΡΙΩΣ γι όλα αυτά που ΔΕΝ ΚΑΝΩ.
Πουλάκι, τον τελευταίο καιρό δίνεις ρέστα.
Και όσο περισσότερο σε διαβάζω, τόσο πιο πολύ η αίσθηση του χαμένου παιχνιδιού στεριώνει μέσα μου.
Θυμάσαι με ποιο τρόπο σου απαξίωσαν τους "νουνεχείς ακομμάτιστους" που, τάχα μου, είναι μια ασήμαντη φωνή στον (αρρωστημένο τους) διάλογο;
Μην κουβαλάς κανένα βάρος μεγαλύτερο από αυτό που σου αναλογεί. Στο κάτω κάτω γιατί να μακροημερεύσει μια τέτοια κοινωνία;
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ο Ηράκλειτος έχει και πολλές αναφορές στο πυρ.
Και μία προσθήκη στην ρομαντική άποψη του nemo για τον πόλεμο.
Ο πόλεμος δεν θα λήξει όταν κερδίσει ο nemo. Eίναι μία διαχρονική εναλλασσόμενη φάση χωρίς χαπιεντ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ποια περσόνα του Phorum είναι;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ

Έφυγαν όλα τα αυτοκίνητα; Αν έγινε έτσι δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά αντιθέτως τρανό παράδειγμα ερασιτεχνισμού και ασχετοσύνης.Αίγαγρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 17:03Υπήρξε ένα μεγάλο κενό: τα πυροσβεστικά έφυγαν για Εύβοια και ξανά γύρισαν. Στο μεσοδιάστημα ξέφυγε μάλλον. Και εδώ έχουν ευθύνες, κυρίως όμως εδώ η Πυροσβεστική ηγεσία (εκτός αν έγινε αλαλούμ με οδηγίες ξανά άνωθεν).sharp έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:58Μόνο που ούτε στην Αττική κατάφεραν τίποτε. Η φωτιά πέρασε την Εθνική και στην Σταμάτα την σταμάτησαν ( ίσως λόγω ονόματοςΑίγαγρος έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:23
Σχεδόν όλη η δύναμη της πυροσβεστικής επικεντρώθηκε να μην καούν χιλιάδες κόσμου στα βόρεια της Αθήνας και να μην καταρρεύσει το δίκτυο ηλεκτρισμου της χώρας.
Φεύγοντας να πάνε στην Εύβοια, το μέτωπο αναζωπυρώθηκε στη Βαρυμπόμπη, οποτε επανήλθαν.
Προφανώς υπήρξε κεντρικός σχεδιασμός με οδηγίες για προτεραιοποιηση από την πολιτική ηγεσία. Η πυροσβεστική ηγεσία υπάκουσε και σχεδίασε τα δέοντα με όσα μέσα διέθετε. Οι δυνάμεις επαρκούσαν για να σωθεί μέρος της βόρειας Αττικής, η Εύβοια φαίνεται πως αφέθηκε στο έλεος της φωτιάς. Ευθύνες υπάρχουν, αν θέλετε, για τις προτεραιότητες που δόθηκαν. Κατ' εμέ η κυβέρνηση κινήθηκε ορθολογικά ως κυβέρνηση, δλδ διάσωση κρατικών υποδομών στα βόρεια και την πλειοψηφία των κατοικιών, ύστερα όλα τα υπόλοιπα. Το αν έπραξε ηθικά ή όχι, είναι στην κρίση του καθενός και ανάλογα φυσικά που κατοικεί. Αλλά η καταστροφή σε Εύβοια και Ηλεία δευτερευόντως είναι τεράστια και αυτό πρέπει να οδηγήσει σε ευθύνες και όχι να χειροκροτούν τον εαυτό τους επειδή δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση.) οι χωριάτες με τα τρακτέρ, διαφορετικά θα είχε φτάσει στη Δροσιά.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εντάξει,γούστα είναι αυτά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:13Για μένα, όχι.BigChiefWahoo έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 15:02Ημισκούμπρια έγραψα,τα παλιά καλά,όχι Μιθριδάτη σόλο.
Οπότε,εννοείται.
Τα βιντεάκια τους ήταν σεφερλίδικο χιπχοπ και τίποτα περισσότερο.
Και για να είμαι δίκαιη, ο Σεφερλής είχε περισσότερο ταλέντο.
- Gordian Knot
Εκπλήσσομαι ευχάριστα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 09:42Εγώ πάντως αν γίνει πάλι καμία μαλάκια με τα Ίμια, θα την κοπανήσω και αντε γειά. Μη μου πουν για λιποταξιες και παπαριες. Βραχονησίδες έχουμε πολλές. Πάνω από όλα η ανθρώπινη ζωή.
Θα περίμενα να ενεργοποιηθείς προκαλώντας δολιοφθορές, προετοιμάζοντας το έδαφος για τους εισβολείς όπως κάνεις με τα στίφη των ΙΣΛΑΜΟΚΑΤΣΑΡΙΔΩΝ και λοιπών ανθρωπολυμάτων.
Κι εσύ δηλώνεις πως απλά θα την κοπανήσεις;
Να ξέρεις πάντως, πως δεν τιμάς το nickname σου. Τι σκατά «ένοπλος μπαχαλάκης» είσαι αν δεν μαχαιρώσεις ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ τον ελληνικό λαό που τόσο απεχθάνεσαι;
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...

Μα μωρή μαλάκω γνωρίζω πολύ καλά (από τα λίγα, ελαχιστότατα πράγματα που μπορώ να πω ότι γνωρίζω τόσο γενικότερα όσο για ορισμένους από εμάς στο ίδρυμα) ότι όλα αυτά τα αντιλαμβάνεσαι σε υψηλό - ουσιαστικό επίπεδο μάλιστα και γι' αυτό ακριβώς σκάλωσα τόσο πολύ με την πάρτη σου σε αυτό το συγκεκριμένο νήμα κυρίως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 17:08Συμφωνώ.sys3x έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 16:44Δημοκρατία, σκέτο χωρίς επιθετικούς προσδιορισμούς, σήμερα είναι πολύ πιο εύκολο να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, δεν είναι καθόλου ουτοπικό μηχανικά, ουτοπικό είναι ανθρωπιστικά, οι άνθρωποι οι ίδιοι να έχουν αυτήν την βούληση για πολλούς λόγους, ο πρώτος και ο καλλίτερος λόγος είναι μάθουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο βέβαια για να θελήσουν κιόλα στην πορεία, δεν μπορεί να απαιτείς κάτι το οποίο αγνοείς την ύπαρξη του.
Είχα ανοίξει νήμα στο παλιό αναλύοντας τα πως τα τι και τα γιατί, το συμπέρασμα που έχω βγάλει μέχρι τώρα για το κρίτικαλ μας που απαιτείται για κάτι τέτοιο είτε το αγνοεί είτε δεν το αντιλαμβάνεται είτε κυριολεκτικά δεν το θέλει - δεν θέλει να αναλάβει ενεργές ευθύνες απέναντι στην πολιτεία γίνοντας ταυτόχρονα ενεργό μέλος της.
Για αυτό και έχω αναφέρει ήδη ότι για εμάς εδώ, έτσι ακριβώς όπως είμαστε τώρα, δεν υπάρχει καμμία απολύτως σωτηρία ούτε καν σε επίπεδο έννοιας της λέξεως και της ουσίας της λέξεως σωτηρία.
Λαμβάνουμε αυτό ακριβώς που μας αξίζει συλλογικά, ακόμη και εγώ που είμαι και αισθάνομαι κυρίως έξω από όλα αυτά αυτό ακριβώς αξίζω διότι δεν πάλεψα - παλεύω αρκετά για να αλλάξω - γίνω όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος για την κοινωνία και τους συμπολίτες μου, εν ολίγοις για την Πατρίδα μου.
Επαναλαμβάνω.
Έτσι στρώσαμε, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ λοιπόν και καλά κρασά.
Κοιμόμαστε ακριβώς σε αυτό που στρώσαμε.
Και σ' αυτό θα συνεχίσουμε να κοιμόμαστε ή να ξαγρυπνάμε γιατί χάθηκε πια τελείως η εμπιστοσύνη/εκτιμηση μεταξύ των ανθρώπων. Είναι τελείως διαφορετικά τα ζητούμενα/ανάγκες του καθενός, τόσο στο πρακτικό όσο και στο ψυχολογικό επίπεδο.
Ακριβώς γι' αυτό, αντιμετωπίζω πλέον τα κόμματα ως στολές παραλλαγής της ιδιωτείας.
Δίνεις την εντύπωση ότι ξεπλένεις τις κυβερνητικές τακτικές αδικαιολόγητα (για οποιονδήποτε λόγο, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, επειδή ήταν προηγουμένως άχρηστοι οι ζαίοι, οι μαίοι κτλ) και κυρίως ΑΚΡΙΤΑ.
Δεν με είχες συνηθίσει σε κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να κρατηθώ επίσης σε τέτοιες φάσεις ειδικά με ανθρώπους και mindsets σαν το δικό σου. Δεν τρως κράξιμο λοιπόν από εμένα προσωπικά διότι δεν με ενδιαφέρει η άποψή σου και η γνώμη σου ούτε επειδή σε θεωρώ ηλίθια, ακριβώς για τους αντίθετους λόγους "τρως κράξιμο", δεν πιστεύω στην πραγματικότητα ότι σε κράζω βέβαια αλλά ότι λέω τα πράγματα με, αυτό τουλάχιστον που θεωρώ εγώ, το όνομά τους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δεν υπάρχει Δημοκρατία για να σεβαστούμε δημοκρατικούς θεσμούς.
Πουλημένα τομάρια και αρπαχτικά διαθέτουμε σε αφθονία.
Ορθά το έθεσες και ορθά επίσης πράττεις όταν απέχεις.
Ας σε πούνε και ανεύθυνη,τίτλος τιμής είναι αυτό σήμερα.
- Λίνο Βεντούρα
Από πού είναι αυτές οι πληροφορίες;
- Gordian Knot
Πληροφορήθηκα πως αυτή η σιχαμερή σαρανταποδαρούσα δηλώνει οπαδός της ΑΕΚ.
Να της πείτε πως είναι ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ στο νέο γήπεδο και πως αν διανοηθεί να πλησιάσει την περιμένει

Επίσης, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!
(αν και δεν το βλέπω)

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Eπίθεση από ομοφοβικά φασιστάκια στην πλατεία Αριστοτέλους
από Μαδουραίος » 10 Μαρ 2024, 08:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 853 Απαντήσεις
- 18237 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μαρ 2024, 04:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι γίνεται στην πλατεία Αριστοτέλους αυτή την στιγμή;
από Libre arbitre » 14 Ιούλ 2024, 22:10 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
14 Ιούλ 2024, 22:56
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο κάνει καπουτσίνο με κρουασάν σε πλάτεια της Φλωρεντίας για να κάνουμε σύγκριση
από Αρίστος » 03 Ιουν 2024, 15:32 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 338 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
03 Ιουν 2024, 16:49
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
08 Ιουν 2024, 15:20