Αυτό που λέμε τέρμα ηλίθιος.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:04

Αυτό που λέμε τέρμα ηλίθιος.sharp έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:04
Και πρέπει να τον βλέπω 'γω κάθε μέρα επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάζεις τα τουίτ του; Λοιπόν, σοβαρευτείτε και πείστε τον να γυρίσει στο γραφείο.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:13Τι δουλεια να κανει; αυτος ειναι ανικανος. Μονο τουιτ ξερει να κανει. Τον εμπιστευεσαι;
Για να μην παρεξηγηθω,Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:09Από περιέργεια, τον δικό σας τον έχει ρωτήσει κανείς, αν θέλει να αναλάβει; Την έχω ειλικρινή απορία. Δεν τον βλέπω και πολύ ορεξάτο.Γαληνός έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 00:34Μα έτσι κυβερνουν...Arisvilla έγραψε: ↑08 Αύγ 2021, 21:50Kαι ενώ καίγεται η μισή Ελλάδα η μόνη "ενημέρωση" που έχουμε είναι ένα δίλεπτο του Σκορδαλιά που δεν δέχεται καμία ερώτηση. Μιλάμε για Βόρεια Κορέα. Προφανώς οι επικοινωνιολόγοι τους τους είπαν να κρυφτούν. Το 2007 πάντως μια χαρά ενημέρωση είχαμε με Ρουσόπουλο και άτομα απο πυροσβεστική.
Με στημένα διαγγελματα
Και υμνούς από τα ΜΜΕ
Μόνο αυτό αρκεί για να φυγουν άμεσα
Να του την πεσεις και πανω στο σεξ να ψαρεψεις ποιος χρηστης ειναι εδω. Καντο για το πχωρουμ!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:15Και πρέπει να τον βλέπω 'γω κάθε μέρα επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάζεις τα τουίτ του; Λοιπόν, σοβαρευτείτε και πείστε τον να γυρίσει στο γραφείο.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:13Τι δουλεια να κανει; αυτος ειναι ανικανος. Μονο τουιτ ξερει να κανει. Τον εμπιστευεσαι;
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:30Να του την πεσεις και πανω στο σεξ να ψαρεψεις ποιος χρηστης ειναι εδω. Καντο για το πχωρουμ!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:15Και πρέπει να τον βλέπω 'γω κάθε μέρα επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάζεις τα τουίτ του; Λοιπόν, σοβαρευτείτε και πείστε τον να γυρίσει στο γραφείο.Υδράργυρος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:13
Τι δουλεια να κανει; αυτος ειναι ανικανος. Μονο τουιτ ξερει να κανει. Τον εμπιστευεσαι;
Ο nik_killthemall είχε γίνει επιστημονικός αναλυτής κρουνών, αεροπλάνων, ελικοπτέρων, οχημάτων κλπ. στο Μάτι. Ήξερε ποια λειτουργούν, ποια όχι, πότε σταμάτησαν να λειτουργούν κλπ.
Αααα συγγνώμη, νόμιζα ότι ήσουν του κόμματος και γι'αυτό ρώτησα.. Θα αρκεστώ στο κουότ του Μέρκ τότε σε ό,τι αφορά την αρχική ερώτηση.Γαληνός έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:25Για να μην παρεξηγηθω,Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:09Από περιέργεια, τον δικό σας τον έχει ρωτήσει κανείς, αν θέλει να αναλάβει; Την έχω ειλικρινή απορία. Δεν τον βλέπω και πολύ ορεξάτο.
Δεν ψήφισα Τσίπρατις δυο τελευταίες φορές. (Εχω ψηφίσει πολλους μέχρι πριν το κέντρο. αριστερά/κεντροαριστερά)
Μετά το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και την τοτε όλη γελοιότητα, τον εβριζα
Επομένως, δεν ξερω
Τα εχω παρει πολυ άσχημα με την κυβέρνηση.
Από περσι, που χαντακωσε τον κλάδο που μόλις ξεκίνησα να ασχολουμαι, κλείνοντας το μάτι στα "μεγάλα συμφέροντα".
Με την πανδημια, άστο καλυτερα.
Αλλά χειρότερο κακό από τον Μητσοτάκη, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα φυγει (κάποια στιγμή)
Θεωρώ
Την ελεγχόμενη δικαιοσυνη
Τα άθλια ΜΜΕ
Τους " 5 νταβατζήδες" που πλεον λειτουργουν ως ενιαίο μπλοκ (δεν υπάρχει μπλε ή πρασινη πτερυγα όπως πολυ παλιοτερα) και οι οποίοι πραγματικά ελέγχουν τα παντα
Το κομματικό κράτος
Ζητήματα δημοκρατίας δλδη.
Τα παραπανω δυστυχώς, δεν διορθώνονται με μια αλλαγή κυβέρνησης. Ουτε υπάρχει μαγικό ραβδί.
Είμαι πολυ απαισιόδοξος...
Μα δεν υπάρχει καμία πληροφόρησή. Κι αυτά που λένε οι ΑΡΔ είναι απλά αυτά που έτυχε να δούνε να πετάνε πάνω από το κεφάλι τους. Δεν τους έχει περάσει ακόμη από το νου η ιδέα να ρωτήσουν κάποιον αρμόδιο και να μας πληροφορήσουν. Αρκούνται στο να μπλέκονται στα πόδια των πυροσβεστών και να μας περιγράφουν τις φλόγες και τα γεμιστά που τους κέρασαν στο χωριό.
Θα βγαλεις λαβρακι σου λεω.Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:39ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:30Να του την πεσεις και πανω στο σεξ να ψαρεψεις ποιος χρηστης ειναι εδω. Καντο για το πχωρουμ!Cecily Anne έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 01:15
Και πρέπει να τον βλέπω 'γω κάθε μέρα επειδή εσύ βαριέσαι να διαβάζεις τα τουίτ του; Λοιπόν, σοβαρευτείτε και πείστε τον να γυρίσει στο γραφείο.Νταξ, φίλε, εγώ τέτοια κακία δεν έχω βγάλει σε κανένα εδώ.
Πυροσβεστικά Στελθ;
Αν λέει αυτό η ΕΡΤ μαλακιες λεει. Διότι τα κανάλια έδειξαν το πρωί τόσο αεροπλάνα όσο και ελικόπτερα.