Ο τύπος παίζει να είναι πιο λιωμα από φρουτόκρεμα.
από τότε που πιάσανε τύπου που όταν έπεσε η πτήση της Ήλιος έβγαζε από το μυαλό του σπαραχτικά μηνύματα sms αποχαιρετισμού επιβατών που δήθεν του στέλνανε, δεν αποκλείω τίποτα
σαφώς και θα κυκλοφορούν σαλεμένοι που υπνωτισμένοι από τα έντονα χρώματα του δελτίου των 8, θα παίρνουν τους δρόμους με νέο σκοπό ζωής
Παιδιά, όσοι νομίζετε ότι αυτό το πράγμα μπορεί να σβήσει με τωρινή τεχνολογία είστε βαθιά νυχτωμενοι.
Αν νομίζετε ότι με "εναέρια μέσα", "πυροσβεστικά οχήματα" και με "πυροσβέστες" μπορείτε να κουμανταρετε αυτό που θυμίζει πλανήτη κρεματορια από το ριντικ σφύριξε λίγο, να δω αν σας ακούω.
Εκτός κι έχεις πχ 300-400 canadair.
Πριν το αφήσεις να γίνει φλογοθάλασσα, σβήνεται. Μετά, απλά βγάζεις αεροφωτογραφίες. Beriev-200 Ευβοια
Αν είναι να εξαπλωθεί στο μισό νησί δεν το σβήνει τίποτα. Μέχρι να φτάσει εκεί όμως, ήταν μια μικρή φωτίτσα. Γιατί την άφησαν να γίνει Γκοτζίλα την τύχη μου μέσα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ποσα δινουν για αυτοφωριακηδες εμπρηστες ? Εχω κατι αναπτηρες σπιτι να παω και εγω για χαρτζηλικι
Δεν ξέρω, αλλά άμα τις φας δίχως αύριο από κανένα μην έρχεσαι να μας κλαίγεσαι.
Οι προπυλακισμοι χρεωνονται εξτρα.
Σιγουρα πολλα ηταν εμπρησμοι αλλα αυτος με το ζορι αναβει τσιγαρο οχι να βαλει φωτια .
Αφού τον τσακώσανε επί τω έργω υποτίθεται. Δεν τον ψάξανε τυχαία και βρήκαν αναπτήρες. Καλά θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες, δεν προτρέχω, απλά μου πετάχτηκε το βίντεο και το ανέβασα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν ξέρω, αλλά άμα τις φας δίχως αύριο από κανένα μην έρχεσαι να μας κλαίγεσαι.
Οι προπυλακισμοι χρεωνονται εξτρα.
Σιγουρα πολλα ηταν εμπρησμοι αλλα αυτος με το ζορι αναβει τσιγαρο οχι να βαλει φωτια .
Αφού τον τσακώσανε επί τω έργω υποτίθεται. Δεν τον ψάξανε τυχαία και βρήκαν αναπτήρες. Καλά θα ακούσουμε τις επόμενες ημέρες, δεν προτρέχω, απλά μου πετάχτηκε το βίντεο και το ανέβασα.
Προσαγωγη τον κανανε και τις φωτιες τις σβησαν σε κατι καδους, που εβαλε αυτος μαλλον.
απολογούμενοι είστε ρε γλίτσα,μας ζαλίσατε το μπούτσο με το συριζα
Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ευθύνες από την κυβέρνηση είναι οι πληγέντες και καλά θα κάνουν να ζητήσουν εάν δεν αποζημιωθούν ικανοποιητικά και δεν λάβουν την στήριξη που δικαιούνται. Τους ζαιαυγητες πατοκορφα χεσμενους σας έχουμε.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα να ζητήσουν ευθύνες από την κυβέρνηση είναι οι πληγέντες και καλά θα κάνουν να ζητήσουν εάν δεν αποζημιωθούν ικανοποιητικά και δεν λάβουν την στήριξη που δικαιούνται. Τους ζαιαυγητες πατοκορφα χεσμενους σας έχουμε.
μιλάς εκ μέρους της κυβέρνησης ρε σούργελο;
Εκ μέρους του ελληνικού λαού. Πίσω στο βόθρο σου τώρα.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
μιλάς εκ μέρους της κυβέρνησης ρε σούργελο;
Εκ μέρους του ελληνικού λαού. Πίσω στο βόθρο σου τώρα.
κάτσε μαζί με τον φλούφλη, το πήζον και τον άντερ να βαράτε... αλληλοπολιτικό λόγο
δεν θα μείνουν ούτε οι 10-15 εν δυνάμει αναγνώστες τους οποιους...κοπιαζεις.....να πεισεις τώρα
αντίο και καλές απορροφήσεις θέσεων εργασίας στο τρολουπόγειο εύχομαι
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.