Μπορούμε να κάνουμε μια λιτανεία, να ανεβεί το IQ αυτών που έχουν αναλάβει τον συντονισμό της πυρόσβεσης, έστω για ένα μήνα;
Θεοτόκε μήτερ , σώσον ημάς.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Καραμελίτσα
Re: Θεοτόκε μήτερ , σώσον ημάς.
Z
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Θα είναι σαν να ζητάμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι γυναίκες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:30Μπορούμε να κάνουμε μια λιτανεία, να ανεβεί το IQ αυτών που έχουν αναλάβει τον συντονισμό της πυρόσβεσης, έστω για ένα μήνα;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Τις γυναίκες τις ρωτάς. Τους ανεπαρκείς πώς να τους κάνεις επαρκείς σε ντετέ όταν χρειάζεται χωρίς Θεία παρέμβαση;George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:31Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Θα είναι σαν να ζητάμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι γυναίκες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:30Μπορούμε να κάνουμε μια λιτανεία, να ανεβεί το IQ αυτών που έχουν αναλάβει τον συντονισμό της πυρόσβεσης, έστω για ένα μήνα;
Z

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
Σιγά μην είναι τόσο απλό όσο μια ερώτηση... Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:49Τις γυναίκες τις ρωτάς. Τους ανεπαρκείς πώς να τους κάνεις επαρκείς σε ντετέ όταν χρειάζεται χωρίς Θεία παρέμβαση;George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:31Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αυτό. Θα είναι σαν να ζητάμε να μάθουμε τι σκέφτονται οι γυναίκες.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:30
Μπορούμε να κάνουμε μια λιτανεία, να ανεβεί το IQ αυτών που έχουν αναλάβει τον συντονισμό της πυρόσβεσης, έστω για ένα μήνα;
Κατά τον Απόστολο Παύλο ο καθείς έχει τους ηγέτες που του αρμόζουν είτε με απόφαση του Θεού είτε με την ανοχή του Θεού.
Οπότε έχουμε και μεις την ηγεσία που μας αρμόζει ως λαός.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Καραμελίτσα
Ε, καλά, με αυτή τη λογική δικαιώνεται οποιοσδήποτε κι αν βρεθεί να έχει την εξουσία. Δε μου φαίνεται να εννοούσε κάτι τέτοιο ο Παύλος, αλλιώς θα είχε πεθάνει από φυσικό θάνατο και στα βαθιά γεράματα.George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:51Σιγά μην είναι τόσο απλό όσο μια ερώτηση... Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:49Τις γυναίκες τις ρωτάς. Τους ανεπαρκείς πώς να τους κάνεις επαρκείς σε ντετέ όταν χρειάζεται χωρίς Θεία παρέμβαση;
Κατά τον Απόστολο Παύλο ο καθείς έχει τους ηγέτες που του αρμόζουν είτε με απόφαση του Θεού είτε με την ανοχή του Θεού.
Z
Να τους φωτίσει η Παναγία λέγεται.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Καραμελίτσα
Α μπράβο, άρα γίνεται, που με αποτρέπει ο γεώργιος.
Z
- George_V
Ναι δεν πέθανε γιατί πήγε κόντρα στην εξουσία. Ο ίδιος ήξερε ότι δεν θα πετύχει τπτ προβάλλοντας το κατεστημένο. Για αυτό και δεν μιλάει κατά της σκλαβιάς κτλ. Άλλωστε στο πρώτο δικαστήριο που διλαστηκε από τον Καίσαρα αθωώθηκε και απελευθερωθηκε. Η Ρώμη έκρινε πως δεν ήταν ασυμβατος με την εξουσία της.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:55Ε, καλά, με αυτή τη λογική δικαιώνεται οποιοσδήποτε κι αν βρεθεί να έχει την εξουσία. Δε μου φαίνεται να εννοούσε κάτι τέτοιο ο Παύλος, αλλιώς θα είχε πεθάνει από φυσικό θάνατο και στα βαθιά γεράματα.George_V έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:51Σιγά μην είναι τόσο απλό όσο μια ερώτηση... Αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 10:49
Τις γυναίκες τις ρωτάς. Τους ανεπαρκείς πώς να τους κάνεις επαρκείς σε ντετέ όταν χρειάζεται χωρίς Θεία παρέμβαση;
Απλά μετά την Πυρκαγιά της Ρώμης ακολούθησε τη μοίρα όλων των χριστιανών που κατηγορηθηκαν ως υπαοτιοι για αυτό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
για καθε αναγκη φωτισης, υπαρχουν πλεον τα led.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- George_V
Όχι παντα
- πάντα όριος
-την βρίσκει με μαζοχιστικές λεπτομέρειες ο παράξενος..-
αυτό που είπα εγώ είναι ότι οι βλασφημίες δε θα γίνουν ανεκτές
πάντα όρθιος
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!
πάντα άριος
...
...
πάντα ωραίος ..!!

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ο άλλος το έγραψε ήδη: Η παναγία σας δεν είναι παρθένα και εγώ συμπληρώνω κεράτωσε τον Ιωσήφ.πάντα όριος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 13:31
-την βρίσκει με μαζοχιστικές λεπτομέρειες ο παράξενος..-
αυτό που είπα εγώ είναι ότι οι βλασφημίες δε θα γίνουν ανεκτές
Τί θα κάνεις/κάνετε γι αυτό;
.