Λονδίνο: Χιλιάδες παιδιά – σκλάβοι δουλεύουν σε φυτείες κάνναβης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Λονδίνο: Χιλιάδες παιδιά – σκλάβοι δουλεύουν σε φυτείες κάνναβης
Αρθρο του 2014, για την Σκωτία. https://www.opendemocracy.net/ourkingdo ... ld-slavery
μην ξεχασουμε και το οτι ο σκλαβος εχει στομα και μιλαει, και παιζει σοβαρα να σε καρφωσει αμα γινει καμμια στραβη, ενω το αυτοματο ειναι μουγγο.blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:46υπολογισε το για μια ιντορ φαρμα 4000 φυτων με συνεχη τεχνητο φωτισμο και μετα συνεκρινε το κοστος αυτος με αυτο ενος πιατου φαι τη μερα, αφου συνυπολογισεις την πιθανοτητα κατασχεσης του συστηματος, οπως και το ρισκο εντοπισμου σου μεσω του προμηθευτη.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:37Nα σου πω εγώ πόσο πάει; Θέλω να πω έχει βάλει ο φάδερ που ασχολείται από χόμπι και δεν προκάμει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
Όχι φταίει που δεν έχω 4000 ρίζες (αν και δεν είμαι σίγουρη γι'αυτό).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Mην ασχολείσαι απαντώντας σοβαρά κ λογικά σε γελοιότητες - θα επιμένει μεχρι να σβήσει ο ηλιοςΑσέβαστος έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:07μην ξεχασουμε και το οτι ο σκλαβος εχει στομα και μιλαει, και παιζει σοβαρα να σε καρφωσει αμα γινει καμμια στραβη, ενω το αυτοματο ειναι μουγγο.blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:46υπολογισε το για μια ιντορ φαρμα 4000 φυτων με συνεχη τεχνητο φωτισμο και μετα συνεκρινε το κοστος αυτος με αυτο ενος πιατου φαι τη μερα, αφου συνυπολογισεις την πιθανοτητα κατασχεσης του συστηματος, οπως και το ρισκο εντοπισμου σου μεσω του προμηθευτη.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:37Nα σου πω εγώ πόσο πάει; Θέλω να πω έχει βάλει ο φάδερ που ασχολείται από χόμπι και δεν προκάμει.
''Είναι πιο φθηνό και ασφαλές''

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αφού δεν βγαίνει έξω να μιλήσει , είναι σκλάβος hello; 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Highlander
Πάλι καλά που δε μας πήραν την εθνική ταυτότητα τα παιδάκια που ξεσκίζονται στη δουλειά για μερικά ευρώ.
- blackpaint
μονο που μιλαει βιετναμεζικα μονο, σε ξερει μ ενα χ ονομα και τιποτα παραπανω, και ξερει τι θα παθουν οι δικοι του στο βιετναμ ετσι και μιλησει. Εχει επισης φαει τοσο ξυλο και τοση ταπεινωση που χει μαθει να το βουλωνει και το κυριοτερο, φοβαται πολυ την αστυνομια.Ασέβαστος έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 13:07μην ξεχασουμε και το οτι ο σκλαβος εχει στομα και μιλαει, και παιζει σοβαρα να σε καρφωσει αμα γινει καμμια στραβη, ενω το αυτοματο ειναι μουγγο.blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:46υπολογισε το για μια ιντορ φαρμα 4000 φυτων με συνεχη τεχνητο φωτισμο και μετα συνεκρινε το κοστος αυτος με αυτο ενος πιατου φαι τη μερα, αφου συνυπολογισεις την πιθανοτητα κατασχεσης του συστηματος, οπως και το ρισκο εντοπισμου σου μεσω του προμηθευτη.Cecily Anne έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 11:37Nα σου πω εγώ πόσο πάει; Θέλω να πω έχει βάλει ο φάδερ που ασχολείται από χόμπι και δεν προκάμει.
ειδος προς εξαφανισιν
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Highlander
Να κάνετε δικό σας φόρουμ, το amvrosium.com.gr.
Γιατί αυτήν η επιθετικότητα;Πετάς ένα κείμενο στα Αγγλικά και νομίζεις ότι καθάρισες,εγώ ζήτησα να μας πεις τι λέει για όσους δεν μπορούν να το διαβάσουν.blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 10:57καλα, παρτ@@μου τωραΠάρταλος έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 15:14Μέτριο χωρίς γάλα.Ευχαριστώ.blackpaint έγραψε: ↑21 Αύγ 2018, 11:19
..επειδη εσυ εισαι τεμπελης; Να σου φερω και κανα καφε μηπως;
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- blackpaint
συγκριτικα με το αυτοματο ποτισμα, ποιος ειναι πιο πιθανον να μιλησει;blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 15:56
μονο που μιλαει βιετναμεζικα μονο, σε ξερει μ ενα χ ονομα και τιποτα παραπανω, και ξερει τι θα παθουν οι δικοι του στο βιετναμ ετσι και μιλησει. Εχει επισης φαει τοσο ξυλο και τοση ταπεινωση που χει μαθει να το βουλωνει και το κυριοτερο, φοβαται πολυ την αστυνομια.
- blackpaint
o λογαριασμος του ρευματος. Τωρα τι ψαχνεις να μαθεις ακριβως; Εαν η ειδηση ισχυει 'η αν ειναι παλι καμια συνωμοσια της νεας ταξης για να λυπηθουμε τα παιδακια απο το βιετναμ;Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 08:14συγκριτικα με το αυτοματο ποτισμα, ποιος ειναι πιο πιθανον να μιλησει;blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 15:56
μονο που μιλαει βιετναμεζικα μονο, σε ξερει μ ενα χ ονομα και τιποτα παραπανω, και ξερει τι θα παθουν οι δικοι του στο βιετναμ ετσι και μιλησει. Εχει επισης φαει τοσο ξυλο και τοση ταπεινωση που χει μαθει να το βουλωνει και το κυριοτερο, φοβαται πολυ την αστυνομια.
το ρευμα που καταναλωνει το αυτοματο ποτισμα σε μια μερα, ειναι λιγοτερο απο τη φορτιση ενος κινητου.blackpaint έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 09:12o λογαριασμος του ρευματος. Τωρα τι ψαχνεις να μαθεις ακριβως; Εαν η ειδηση ισχυει 'η αν ειναι παλι καμια συνωμοσια της νεας ταξης για να λυπηθουμε τα παιδακια απο το βιετναμ;Ασέβαστος έγραψε: ↑23 Αύγ 2018, 08:14συγκριτικα με το αυτοματο ποτισμα, ποιος ειναι πιο πιθανον να μιλησει;blackpaint έγραψε: ↑22 Αύγ 2018, 15:56
δεν ψαχνω κατι. προσπαθω να διακρινω αν το δημοσιευμα ειναι πιπες, η αν ειναι πιπες. ειμαι σε διλημμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
03 Ιαν 2025, 19:17
-
- 4 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
02 Ιούλ 2024, 21:19
-
-
Νέα δημοσίευση Βαριά χρήση κάνναβης κ σχιζοφρένεια. Επιδραση της χρήσης στην εκδήλωση της νόσου.
από Maspoli » 09 Ιούλ 2023, 07:00 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 632 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
01 Αύγ 2023, 18:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανακύκλωση πλαστικού: Μας δουλεύουν;
από micmic » 20 Φεβ 2024, 19:13 » σε Οικολογία & Φύση - 2 Απαντήσεις
- 365 Προβολές
-