Μπράβο στον Σκλαβενίτη .....

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: Μπράβο στον Σκλαβενίτη .....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 09 Αύγ 2021, 11:32

nick έγραψε:
09 Αύγ 2021, 11:30
Σοβαρα, τι παίζει μεταξύ κκε και σκλαβενιτη; Γιατι δεν επιτίθενται ποτέ σε άλλα σμ;
Μαλλον έχουν φιλίες με άλλη αλυσίδα. Και καλά βέβαια το καλύπτουν αυτό λέγοντας πίπες του στυλ «ο καλός καπιταλισμός είναι απάτη και αντιπερισπασμός».
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 09 Αύγ 2021, 11:46

Το ΚΚΕ ειναι η πολιτικη εκφραση του γυναικειου ψυχισμου.
Λενε οχι σε ολα και στην πραγματικοτητα θελουν ναι σε ολα.
Η ιστορια εχει διδαξει οτι αυτα τα θεματα αυτορρυθμιζονται οταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΕΒΩΔΗΣ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΨΩΛΗ μπαινει μεσα στο στομα.
Εκει τελειωνουν (ή αρχιζουν, οπως το δει κανεις) ολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Αύγ 2021, 11:58

Πλιιιιζζζζζ! Μη μου επιτεθείτε. Περίμενα να δω κάτι που δεν θα είναι σαρκασμός, ούτε ειρωνεία για να διαφωτιστώ και να μην χρειαστεί να γράψω κι εγώ. Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ.
Προκύπτουν ανάγκες. οκ. Καμιά φορά για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες απαιτείται αυτοθυσία, και πάλι οκ.
Η αυτοθυσία όμως δεν είναι θέμα αυτού που χρειάζεται να αυτοθυσιαστεί να την αποφασίσει; Σε πολύ εξτρίμ περιπτώσεις, άντε να δεχθώ το να την επιβάλλει το κράτος. Όμως στο να την επιβάλλει ο εργοδότης στον εργαζόμενο δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα; Εγώ πάντως θεωρώ ότι με αυτή την κίνηση ο Σκλαβ-ενίτης δικαίωσε το όνομά του και μου φαίνεται πολύ περίεργο που το θεωρείτε όλοι τόσο ψεκασμένο.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 09 Αύγ 2021, 12:02

nick έγραψε:
Σοβαρα, τι παίζει μεταξύ κκε και σκλαβενιτη; Γιατι δεν επιτίθενται ποτέ σε άλλα σμ;
Οι άλλοι θεωρούνται έτσι κι αλλιώς ανάλγητοι εργοδότες.Στον Σκλαβενίτη επιτίθενται για να γκρεμίσουν τον μύθο του καλού εργοδότη διότι η θεωρία λέει ότι όλοι οι καπιταλιστές είναι κακοί.

Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης » 09 Αύγ 2021, 12:04

πατησιωτης έγραψε:
09 Αύγ 2021, 12:02
nick έγραψε:
Οι άλλοι θεωρούνται έτσι κι αλλιώς ανάλγητοι εργοδότες.Στον Σκλαβενίτη επιτίθενται για να γκρεμίσουν τον μύθο του καλού εργοδότη διότι η θεωρία λέει ότι όλοι οι καπιταλιστές είναι κακοί.
Μήπως έχει να κάνει και με τις σχέσεις των ιδρυτών της αλυσίδας με τον Γρίβα; :)

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 09 Αύγ 2021, 12:08

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε:
06 Αύγ 2021, 21:40
.....που κράτησε εργαζόμενους σε περιοχή υπό εκκένωση κατά παράβαση των διαταγών της πολιτικής προστασίας και των κανονισμών ασφαλείας εργασίας, ας βρίσουμε όσους το επισημαίνουν.

Βουλωσε το επιτελους κομουνιστοσυμοριτη κατσαπλια. :011:

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Αύγ 2021, 12:12

πατησιωτης έγραψε:
07 Αύγ 2021, 14:56
Μπορεί να πει και εδώ η αφήγηση της εθελόντριας για τους επαναστάτες που προσπαθούν να τη νουθετήσουν ότι η δράση της είναι αντιδραστική.

Οι κομμουνιστές μπροστά στη μάχη για να σωθεί ο τόπος

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Αύγ 2021, 13:04

Δημοκράτης έγραψε:
07 Αύγ 2021, 14:43
ρε κκέδες το κάνετε επίτηδες ;
παιζει σοβαρα η πιθανοτητα να μην ειναι κκεδες, να το κανουν επιτηδες για να δειξουν οτι οι κκεδες ειναι ντουγανια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Αύγ 2021, 13:06

nick έγραψε:
απο οτι εχω καταλαβει ειναι τιμιος εργοδοτης, και τους χαλαει τη φαντασιωση οτι ολοι οι εργοδοτες ειναι απατεωνες.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 09 Αύγ 2021, 13:09

Βλήμα έγραψε:
09 Αύγ 2021, 11:58
Πλιιιιζζζζζ! Μη μου επιτεθείτε. Περίμενα να δω κάτι που δεν θα είναι σαρκασμός, ούτε ειρωνεία για να διαφωτιστώ και να μην χρειαστεί να γράψω κι εγώ. Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ.
Προκύπτουν ανάγκες. οκ. Καμιά φορά για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες απαιτείται αυτοθυσία, και πάλι οκ.
Η αυτοθυσία όμως δεν είναι θέμα αυτού που χρειάζεται να αυτοθυσιαστεί να την αποφασίσει; Σε πολύ εξτρίμ περιπτώσεις, άντε να δεχθώ το να την επιβάλλει το κράτος. Όμως στο να την επιβάλλει ο εργοδότης στον εργαζόμενο δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα; Εγώ πάντως θεωρώ ότι με αυτή την κίνηση ο Σκλαβ-ενίτης δικαίωσε το όνομά του και μου φαίνεται πολύ περίεργο που το θεωρείτε όλοι τόσο ψεκασμένο.
εγω φανταζομαι οτι εκει που ηταν το σμ ο κινδυνος ηταν μηδαμινος, και ολοι οι εργαζομενοι δεχτηκαν με χαρα να βοηθησουν, οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος. μπορει να τους υποσχεθηκε και κανενα μπονους. :102:

αν καποιος φοβοταν, η για αλλο λογο ηθελε να φυγει και εμποδιστηκε απο την εργοδοσια, υπαρχει θεμα.

εχουμε τετοια πληροφορια;

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Αύγ 2021, 13:12

Ασέβαστος έγραψε:
09 Αύγ 2021, 13:09
εγω φανταζομαι οτι εκει που ηταν το σμ ο κινδυνος ηταν μηδαμινος, και ολοι οι εργαζομενοι δεχτηκαν με χαρα να βοηθησουν, οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος. μπορει να τους υποσχεθηκε και κανενα μπονους. :102:

αν καποιος φοβοταν, η για αλλο λογο ηθελε να φυγει και εμποδιστηκε απο την εργοδοσια, υπαρχει θεμα.

Ρε συ, έστειλε φορτηγά με προμήθειες εκεί που είχε φωτιά. Κίνδυνος, δηλαδή, υπήρχε. Όταν σου ζητάει το αφεντικό να διακινδυνεύσεις για το καλό της επιχείρησης, ακόμα κι αν φοβάσαι, υπάρχουν πολλές αντενδείξεις στο να το εκφράσεις.

Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα » 09 Αύγ 2021, 13:26

Ασέβαστος έγραψε:
09 Αύγ 2021, 13:09
Βλήμα έγραψε:
09 Αύγ 2021, 11:58

Το αρχικό ποστ κιόλας λέει ότι η περιοχή ήταν υπό εκκένωση. Δηλαδή ότι του λέγανε "φύγε, εδώ δεν είστε ασφαλείς" κι αυτός είπε "όχι, θα κάτσω εδώ με αυταπάρνηση (των υπαλλήλων) και θα βοηθήσω". Αν δεν ισχύει ας το διευκρινίσει κάποιος.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 09 Αύγ 2021, 14:30

Ασέβαστος έγραψε:
09 Αύγ 2021, 13:06
nick έγραψε:
απο οτι εχω καταλαβει ειναι τιμιος εργοδοτης, και τους χαλαει τη φαντασιωση οτι ολοι οι εργοδοτες ειναι απατεωνες.
:goodpost:
o σκλαβενίτης είναι το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ, από οικογένεια που ζει πάνω από έναν αιώνα από το εμπόριο, με πολύ καλό όνομα στην αγωρά και κυρίως που όλοι οι εργαζόμενοι τους είναι χαρούμενοι που δουλεύουν για αυτούς. Ε είναι προφανές ότι τα κομμούνια έχουν πρόβλημα με τέτοιους ανθρώπους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών