Μαλλον έχουν φιλίες με άλλη αλυσίδα. Και καλά βέβαια το καλύπτουν αυτό λέγοντας πίπες του στυλ «ο καλός καπιταλισμός είναι απάτη και αντιπερισπασμός».
Μπράβο στον Σκλαβενίτη .....
- Λίνο Βεντούρα
Re: Μπράβο στον Σκλαβενίτη .....
Το ΚΚΕ ειναι η πολιτικη εκφραση του γυναικειου ψυχισμου.
Λενε οχι σε ολα και στην πραγματικοτητα θελουν ναι σε ολα.
Η ιστορια εχει διδαξει οτι αυτα τα θεματα αυτορρυθμιζονται οταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΕΒΩΔΗΣ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΨΩΛΗ μπαινει μεσα στο στομα.
Εκει τελειωνουν (ή αρχιζουν, οπως το δει κανεις) ολα.
Λενε οχι σε ολα και στην πραγματικοτητα θελουν ναι σε ολα.
Η ιστορια εχει διδαξει οτι αυτα τα θεματα αυτορρυθμιζονται οταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΛΕΒΩΔΗΣ ΠΑΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΨΩΛΗ μπαινει μεσα στο στομα.
Εκει τελειωνουν (ή αρχιζουν, οπως το δει κανεις) ολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πλιιιιζζζζζ! Μη μου επιτεθείτε. Περίμενα να δω κάτι που δεν θα είναι σαρκασμός, ούτε ειρωνεία για να διαφωτιστώ και να μην χρειαστεί να γράψω κι εγώ. Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ.
Προκύπτουν ανάγκες. οκ. Καμιά φορά για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες απαιτείται αυτοθυσία, και πάλι οκ.
Η αυτοθυσία όμως δεν είναι θέμα αυτού που χρειάζεται να αυτοθυσιαστεί να την αποφασίσει; Σε πολύ εξτρίμ περιπτώσεις, άντε να δεχθώ το να την επιβάλλει το κράτος. Όμως στο να την επιβάλλει ο εργοδότης στον εργαζόμενο δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα; Εγώ πάντως θεωρώ ότι με αυτή την κίνηση ο Σκλαβ-ενίτης δικαίωσε το όνομά του και μου φαίνεται πολύ περίεργο που το θεωρείτε όλοι τόσο ψεκασμένο.
Προκύπτουν ανάγκες. οκ. Καμιά φορά για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες απαιτείται αυτοθυσία, και πάλι οκ.
Η αυτοθυσία όμως δεν είναι θέμα αυτού που χρειάζεται να αυτοθυσιαστεί να την αποφασίσει; Σε πολύ εξτρίμ περιπτώσεις, άντε να δεχθώ το να την επιβάλλει το κράτος. Όμως στο να την επιβάλλει ο εργοδότης στον εργαζόμενο δεν βλέπετε κανένα πρόβλημα; Εγώ πάντως θεωρώ ότι με αυτή την κίνηση ο Σκλαβ-ενίτης δικαίωσε το όνομά του και μου φαίνεται πολύ περίεργο που το θεωρείτε όλοι τόσο ψεκασμένο.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι άλλοι θεωρούνται έτσι κι αλλιώς ανάλγητοι εργοδότες.Στον Σκλαβενίτη επιτίθενται για να γκρεμίσουν τον μύθο του καλού εργοδότη διότι η θεωρία λέει ότι όλοι οι καπιταλιστές είναι κακοί.
- Παλαιοελλαδίτης
Μήπως έχει να κάνει και με τις σχέσεις των ιδρυτών της αλυσίδας με τον Γρίβα;πατησιωτης έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 12:02Οι άλλοι θεωρούνται έτσι κι αλλιώς ανάλγητοι εργοδότες.Στον Σκλαβενίτη επιτίθενται για να γκρεμίσουν τον μύθο του καλού εργοδότη διότι η θεωρία λέει ότι όλοι οι καπιταλιστές είναι κακοί.

- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Βουλωσε το επιτελους κομουνιστοσυμοριτη κατσαπλια.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑06 Αύγ 2021, 21:40.....που κράτησε εργαζόμενους σε περιοχή υπό εκκένωση κατά παράβαση των διαταγών της πολιτικής προστασίας και των κανονισμών ασφαλείας εργασίας, ας βρίσουμε όσους το επισημαίνουν.

Οι κομμουνιστές μπροστά στη μάχη για να σωθεί ο τόποςπατησιωτης έγραψε: ↑07 Αύγ 2021, 14:56Μπορεί να πει και εδώ η αφήγηση της εθελόντριας για τους επαναστάτες που προσπαθούν να τη νουθετήσουν ότι η δράση της είναι αντιδραστική.
παιζει σοβαρα η πιθανοτητα να μην ειναι κκεδες, να το κανουν επιτηδες για να δειξουν οτι οι κκεδες ειναι ντουγανια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
απο οτι εχω καταλαβει ειναι τιμιος εργοδοτης, και τους χαλαει τη φαντασιωση οτι ολοι οι εργοδοτες ειναι απατεωνες.
εγω φανταζομαι οτι εκει που ηταν το σμ ο κινδυνος ηταν μηδαμινος, και ολοι οι εργαζομενοι δεχτηκαν με χαρα να βοηθησουν, οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος. μπορει να τους υποσχεθηκε και κανενα μπονους.Βλήμα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 11:58Πλιιιιζζζζζ! Μη μου επιτεθείτε. Περίμενα να δω κάτι που δεν θα είναι σαρκασμός, ούτε ειρωνεία για να διαφωτιστώ και να μην χρειαστεί να γράψω κι εγώ. Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ.

αν καποιος φοβοταν, η για αλλο λογο ηθελε να φυγει και εμποδιστηκε απο την εργοδοσια, υπαρχει θεμα.
εχουμε τετοια πληροφορια;
Ρε συ, έστειλε φορτηγά με προμήθειες εκεί που είχε φωτιά. Κίνδυνος, δηλαδή, υπήρχε. Όταν σου ζητάει το αφεντικό να διακινδυνεύσεις για το καλό της επιχείρησης, ακόμα κι αν φοβάσαι, υπάρχουν πολλές αντενδείξεις στο να το εκφράσεις.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 13:09εγω φανταζομαι οτι εκει που ηταν το σμ ο κινδυνος ηταν μηδαμινος, και ολοι οι εργαζομενοι δεχτηκαν με χαρα να βοηθησουν, οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος. μπορει να τους υποσχεθηκε και κανενα μπονους.
αν καποιος φοβοταν, η για αλλο λογο ηθελε να φυγει και εμποδιστηκε απο την εργοδοσια, υπαρχει θεμα.
Το αρχικό ποστ κιόλας λέει ότι η περιοχή ήταν υπό εκκένωση. Δηλαδή ότι του λέγανε "φύγε, εδώ δεν είστε ασφαλείς" κι αυτός είπε "όχι, θα κάτσω εδώ με αυταπάρνηση (των υπαλλήλων) και θα βοηθήσω". Αν δεν ισχύει ας το διευκρινίσει κάποιος.Ασέβαστος έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 13:09εγω φανταζομαι οτι εκει που ηταν το σμ ο κινδυνος ηταν μηδαμινος, και ολοι οι εργαζομενοι δεχτηκαν με χαρα να βοηθησουν, οπως θα εκανε καθε φυσιολογικος ανθρωπος. μπορει να τους υποσχεθηκε και κανενα μπονους.Βλήμα έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 11:58Πλιιιιζζζζζ! Μη μου επιτεθείτε. Περίμενα να δω κάτι που δεν θα είναι σαρκασμός, ούτε ειρωνεία για να διαφωτιστώ και να μην χρειαστεί να γράψω κι εγώ. Αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε θα το εκτιμούσα πάρα μα πάρα πολύ.
-

o σκλαβενίτης είναι το μεγαλύτερο σούπερ μάρκετ, από οικογένεια που ζει πάνω από έναν αιώνα από το εμπόριο, με πολύ καλό όνομα στην αγωρά και κυρίως που όλοι οι εργαζόμενοι τους είναι χαρούμενοι που δουλεύουν για αυτούς. Ε είναι προφανές ότι τα κομμούνια έχουν πρόβλημα με τέτοιους ανθρώπους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Μαρ 2024, 20:49
-
-
Νέα δημοσίευση Ενα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΑΣ και στον Κυριάκο
από georgebi » 28 Σεπ 2023, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 413 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
28 Σεπ 2023, 13:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπράβο στον Βελόπουλου που είπε για τα 40% γίδια στην Νέα Δημοκρατία
από Μαδουραίος » 09 Ιούλ 2023, 11:11 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 1271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
10 Ιούλ 2023, 11:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπραβο στην αθλήτρια Λήδα Μανθοπουλου και στον δήμο Τυρναβου
από Frappezitis » 03 Σεπ 2024, 07:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-