Ξυπνησε το πρωι και ειχε σχηματιστει η λεξη moderna στο κουτελο.stavmanr έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:39Το σημαντικό είναι το πώς το αντιλήφθηκες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8.
Ποια σημάδια σου έδωσε η θρόμβωση;
Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Aiuto ενέσεις ηπαρίνης
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σοβαρό είναι το ζήτημα goback.
Η εμπειρία ενός παθόντα βοηθά τους όποιους πιθανούς επόμενους.
Η εμπειρία ενός παθόντα βοηθά τους όποιους πιθανούς επόμενους.
Με ενα γκουγκλαρισμα μπορεις να βρεις οτι ζητας.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έπαθα θρόμβωση. Στις εξετάσεις φάνηκε πως πρέπει να κάνω αντιθρομβωτικές για να μην την πάθω.stavmanr έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:39Το σημαντικό είναι το πώς το αντιλήφθηκες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
2 μήνες σχεδόν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μακρινό δεν είναι για να έχει σχέση; Σού είπε ο γιατρός ότι σχετίζεται; Περαστικά εύχομαι.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:472 μήνες σχεδόν.
Από που προέκυψε αυτό; από το εμβόλιο;Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.

Και πως το κατάλαβες; εννοώ γιατί πηγές καρδιολόγο; αισθανόσουν κάτι; και ο γιατρός πως το βρήκε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
τεντώνει την επιδερμίδα και σβήνει ρυτίδες η ηπαρίνη, 10 χρόνια νεότερη απο εβδομάδα.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:46Δεν έπαθα θρόμβωση. Στις εξετάσεις φάνηκε πως πρέπει να κάνω αντιθρομβωτικές για να μην την πάθω.
Πλάκα κάνω.

Πες τι σου είπε ή ρώτα πιο καλά να μάθουμε. Προληπτικά λόγω ιστορικού γιατί ξέρει την περίπτωσή σου, ή σου έκανε εξέταση για μεταλλάξεις;
Τις εξετασεις τι εκανες γιατι ειχες καποια συμπτωματα;Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:46Δεν έπαθα θρόμβωση. Στις εξετάσεις φάνηκε πως πρέπει να κάνω αντιθρομβωτικές για να μην την πάθω.stavmanr έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 17:39Το σημαντικό είναι το πώς το αντιλήφθηκες.Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8.
Περαστικα!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου. Μην αγχώνεσαι. Περαστικά!Gherschaagk έγραψε: ↑09 Αύγ 2021, 15:13Με πήρε τώρα ο καρδιολόγος και μου είπε πως πρέπει να κάνω. Είμαι υποψία για θρόμβωση και από το 1 μέχρι το 10 είμαι στο 7 με 8. Μία την ημέρα υποδόρια.
Θα με πεθάνετε και ούτε που θα το μάθετε.
Κωλόπαιδα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Περαστικά Γκερ - να προσέχεις και να περάσει γρήγορα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές.
Πήγα καρδιολόγο πριν από λίγο καιρό. Έχω αρρυθμίες χρόνια τώρα αλλά χειροτέρεψαν. Παλιά μου είχαν πει πως είναι λόγω άγχους.
Ο καρδιολόγος ζήτησε να δει δύο τιμές. Η μία ήταν φυσιολογική, η άλλη ήταν πολύ τσιμπημένη. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης για έναν μήνα και μετά θα επαναλάβουμε την εξέταση.
Όλα καλά. Βρήκα τα 2 από τα 3 κουτιά.
Πήγα καρδιολόγο πριν από λίγο καιρό. Έχω αρρυθμίες χρόνια τώρα αλλά χειροτέρεψαν. Παλιά μου είχαν πει πως είναι λόγω άγχους.
Ο καρδιολόγος ζήτησε να δει δύο τιμές. Η μία ήταν φυσιολογική, η άλλη ήταν πολύ τσιμπημένη. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται το εμβόλιο. Πρέπει να κάνω τις ενέσεις ηπαρίνης για έναν μήνα και μετά θα επαναλάβουμε την εξέταση.
Όλα καλά. Βρήκα τα 2 από τα 3 κουτιά.