Προτασεις για νεο αυτοκινητο
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Προτασεις για νεο αυτοκινητο
μετα απο 10ετια με το fiesta ηρθε η ωρα της αποσυρσης του και της αγορας ενος καινουριου
ψαχνω για καινουριο οχημα 1200-1300 το πολυ
το μπατζετ ειναι γυρω στα 15 χιλιαρικα με δυνατοτητα να τσιμπησει λιγο ακομα προς τα πανω σε καλη περιπτωση
μιλαμε επισης μονο για βενζινη - το πετρελαιο δεν το χρειαζομαι και για υβριδικο δεν ψηνομαι
απο εξοπλισμο δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις
τι προτεινετε?
το μπατζετ ειναι γυρω στα 15 χιλιαρικα με δυνατοτητα να τσιμπησει λιγο ακομα προς τα πανω σε καλη περιπτωση
μιλαμε επισης μονο για βενζινη - το πετρελαιο δεν το χρειαζομαι και για υβριδικο δεν ψηνομαι
τι προτεινετε?
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Re: Προτασεις για νεο αυτοκινητο
10 ετία;;;;;
Καπιτάλα!!
Καπιτάλα!!

- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Giulietta MultiAir 2014 - 2018 με full extra χτυπάς και 170 άλογα.alekhine έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 09:40μετα απο 10ετια με το fiesta ηρθε η ωρα της αποσυρσης του και της αγορας ενος καινουριου
τι προτεινετε?
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Αυτοκίνητο ψάχνει ο άνθρωπος όχι σταβλική εγκατάσταση...

- SpAcE_PaNtHeR
πρεπει να δωσεις λιγο παραπάνω στοιχεία, πόσα ατομα είστε, τι χρήση θα κάνεις κτλ
Για τι χρήση το θες, τύπε; Έχεις οικογένεια, σκέφτεσαι να κάνεις, έχεις μπαγάζια, πας βουνά, θάλασσες, εντός πόλεως, πηγαίνεις ταξίδια μακρινά, θέλεις γκάζια, μούρη, απλά να σε πηγαίνει;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Yaris Active ή Corolla Live αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις κάτι εξτρά.alekhine έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 09:40μετα απο 10ετια με το fiesta ηρθε η ωρα της αποσυρσης του και της αγορας ενος καινουριου
τι προτεινετε?
Πέρνα από αντιπροσωπεία να τα δεις.
Επίσης, το να πάρεις νέο αυτοκίνητο τώρα και να μην σκέφτεσαι υβριδικά, είναι έγκλημα. Σε βάθος χρόνου θα εξοικονομήσεις πολύ στην βενζίνη, και για τώρα έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
μονος μου ειμαι και ταξιδια παω μια στο τοσο - για αυτο δεν θελω χιλιαρακι, το 1400 ειναι μεγαλο και θελω 1200 για να μπορω να παω ενα ταξιδι χωρις να βλαστημαω
την περιοδο με τα γκαζια την εχω περασει - τωρα περισσοτερο θελω να με πηγαινει
το yaris ωραιο ειναι αλλα βγαινει σε χιλιαρι η 1500Λεγεών έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 10:15
Yaris Active ή Corolla Live αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις κάτι εξτρά.
Επίσης, το να πάρεις νέο αυτοκίνητο τώρα και να μην σκέφτεσαι υβριδικά, είναι έγκλημα. Σε βάθος χρόνου θα εξοικονομήσεις πολύ στην βενζίνη, και για τώρα έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας.
το κορολα παει κοντα στο 20ρικο που παει σχετικα ψηλα
θα δουμε
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Το KIA stonic με τον 1200αρι κινητήρα.
- Υδράργυρος
Τύπε, ξανασκέψου το υβριδικό. Το Suzuki Swift Hybrid είναι στα λεφτά σου και στις ανάγκες σου, υβριδικό, μειωμένα τέλη, δεν θέλει φορτίσεις και οικονομικό. Ότι γλυτώσεις από τέλη και βενζίνες, κέρδος είναι.alekhine έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 11:09μονος μου ειμαι και ταξιδια παω μια στο τοσο - για αυτο δεν θελω χιλιαρακι, το 1400 ειναι μεγαλο και θελω 1200 για να μπορω να παω ενα ταξιδι χωρις να βλαστημαω
την περιοδο με τα γκαζια την εχω περασει - τωρα περισσοτερο θελω να με πηγαινειτο yaris ωραιο ειναι αλλα βγαινει σε χιλιαρι η 1500Λεγεών έγραψε: ↑10 Αύγ 2021, 10:15
Yaris Active ή Corolla Live αν πιστεύεις ότι αξίζει να δώσεις κάτι εξτρά.
το κορολα παει κοντα στο 20ρικο που παει σχετικα ψηλα
θα δουμε
Καλή φάση για εσένα θα ήταν το Nissan Pulsar. Έβγαινε σε 1.200 κ.εκ. με μικρή τουρμπίνα, 115 άλογα (με προγραμματάκι ανεβαίνουν λίγο), έχει μεγάλους χώρους και ήταν στα λεφτά σου, ίσως ελάχιστα παραπάνω.
Αν ψάχνεις και για μεταχειρισμένο και το βρεις χωρίς πολλά χιλιόμετρα, ρίξτο μια ματιά.
Dein Herz, meine Gier
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ με fiesta 05

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Για να μην ανοίγω καινούριο thread αν κάποιος έχει να προτείνει κάποιο υβριδικό (με ρεύμα;;;) με 20χιλ το πολύ τον ευχαριστώ γιατί δεν έχω ιδέα απο αυτοκίνητα. (μιλαμε για οικογενειακό με μεγάλους χώρους λόγω παιδιού και για χρήση κυρίως στην πόλη)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 99 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
11 Μαρ 2025, 18:33
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για νέο γραφείο υπολογιστή
από southern » 19 Αύγ 2023, 11:15 » σε Πληροφορική - 6 Απαντήσεις
- 1272 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
25 Αύγ 2023, 16:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακούω προτάσεις για δώρο
από Libre arbitre » 22 Φεβ 2024, 15:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 43 Απαντήσεις
- 1099 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban
24 Φεβ 2024, 13:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi